Arkadaşlar 4-5 aydır Turknet faturaları 95 tl yerine 75 tl olarak gönderiyor.75 tl yi ödüyorum sonra da 20 tl borcunuzdan dolayı internetiniz kısıtlandı diyor.Ortalıkta 20 tl diye bi fatura yok yani ödemenin imkanı yok.Sonra tamam diyolar 20 tl borçtan biz vazgeçtik almayacağız..bi bakıyorum kredi kartımdan 3 kere 20 tl çekilmiş Turknet tarafından.Bir de açma kapama parası 30 tl alıyorlar.Bu ay yine kestiler internetimi, 2 gündür internet yok.Teknik desteğe yazıyorum tamam ilgileniyoruz diyolar kimsenin ilgilendiği yok. Hem borcun yok diyor hem borcundan dolayı internet kısıtlanmıştır diyor.4-5 aydır hem böyle. ![]() |
Turknet fatura rezilliği
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba, faturalarınızdaki sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom iptv engelleme
- turknet altyapı haritası
- pon ışığı yanmıyor
- turknet whatsapp hattı
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- gigafiber nedir
- statik ip öğrenme
- turknet fiyat
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X