Şimdi Ara

Kablonet Nakil Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Firmaya 02/07/2024 Tarihinde nakil talebi açtım 06/07/2024 tarihinde gelen SMS ile nakil talebimin iptal olduğu mesajı aldım ve firmayı aradım firma Telekom ekipleri detay girmemiş sebebi belli değil dediler ve 06/07/2024 tarihinde tekrar nakil talebi açtık ve halen ne arayan ne soran var sözde 7 iş günü dediler lakin ortada birşey yok

Debizlide vdsl alt yapı idi

Aydın da gpon fiber alt yapı var 1000mb kadar

Sebeb bumu bilmiyor firma sürekli en kısa sürede bağlantı olacak diyor lakin benim anlamadığım bunlar benim evime sıfırdan kablomu çekmeye niyetli ondan mı bekliyoruz gerçi sıfırdan çeksen bile bu kadar sürmez diye tahmin ediyorum ilgisiz ve rezil bir firma

Not boş port var sorunsuz diğer ISS lerden sorgulama yaptım ttyi aradım hemen bağlayalım diyorlar lakin kablonet lütuf edip nakil etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiwexy -- 21 Temmuz 2024; 10:22:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BTK ya yazın

• tuketici.btk.gov.tr

• Firma 06/07/2024 tarihinden bu güne kadar ilk defa dün aradı ve şunu ilettiler ne kadar doğru yalan bilemedim sözde güya sistemsel sorun varmış önce hızımı 35 düşürüp sonra nakil edeceklermiş normalde 75mb paketim yeni evin alt yapısı gpon 1000mb ben birşey anlamadım birde 35 düşürdükleri zaman yeniden talep acilacakmis bunca geçen süre hiçe sayılıp üzerine nakil süresi 7 iş günü içinde baglanacakmış bana zaman kazanmaya yönelik bir olay gibime geldi bu olay neden tekrar başvuru alınıp 7 iş günü beklemem lazım anlam veremedim bende cayma bedeli vs olmadan iptalini istedim kullanmadığım gunleride ödemem dedim bakalım ne olacak bu kadar yalancı ve rezil firma gormedim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.