Şimdi Ara

KabloTv Uydunet Altyapı Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
35.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ev adresime ayrı bir 2. internet baglantisi almak istiyorum fakat 2. port olmadigi için baglatamadim. bu yüzden uydunet kablotv alternatiflerine yöneldim. Sanırım telefon hatti falan gerekmiyormus. kablotv yi aradigimda altyapiniz yok dilekce yazin dediler.. Dilekce örnegi bulamadim nasil ne yazmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

• Kendi düşüncenizdir katılmıyorum ancak saygı duyarım.

1-2 mb devam etseydi şuanda TT diye bir şirket ortada kalmazdı eskiden piyasada tekti ve bir nevi tekeldi bu yüzden istediğini yapıyordu , yatırım yapmayan çağa ayak uyduramayan rekabet edemeyen yok olmaya mahkumdur , Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir.

+ Uydunette kurulduğu yıldan beri neredeyse sıfır yatırım yaptı son 1-2 senede belki %1-5 arası yatırımı vardır , 10-15 yıl önceki ilk hızları yazmama gerek yok sanırım şimdi 100 MB veriyorlar , sizin hesaba göre 1-2 mb ile devam etmeliydik.
  • Şu şu adreste ikamet ediyorum. Bulunduğum adrese kablo tv altyapısının getirilmesini talep ediyorum. Bu kadar. Elbette ki dilekçe yazdığınızda %100 altyapı getirilecek diye bir kaide yok maalesef.

Semtinizde kablo tv altyapısı yoksa abone olmanız imkansız. Semtte var, sokakta yoksa bir ihtimal (çok düşük bir ihtimal), sokakta var fakat binada yoksa büyük ihtimalle (apartman yöneticisinin dilekçesi ile) alabilirsiniz.
  • hiç uğraşma o iş olmaz. altyapı 20 senedir genişlemiyor, dikkat ederseniz kablotv olan evler en az 15 seneliktir.
  • Vermiş oldugunuz cevaplar için çok teşekkürler. Sokagimda var fakat apartmanda yok. Dediginiz gibi bulundugum sokaktaki eski apartmanlarin hepsinde var bizim apartman yeni bizde yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinoktahan -- 31 Mart 2016; 21:10:05 >
  • cinoktahan kullanıcısına yanıt
    kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine detaylı şekilde durumu anlatın, kısa sürede döneceklerdir. Sokakta hat bulunuyorsa apartmana kısa sürede gelirler.
  • Türksat genel müdürü prof. ENSAR GÜL 2023 de TÜM TÜRKİYE de kablo tv altyapısı olacak demişdi.Hiç hareketlilik yok sadece çalışmalarınıza devame diyoruz diyor.Bırak ülkeyi sizler daha sokağa bile altyapı getireniyosunuz korkuyorsunuz maddi olarak ülkeye nasıl komple getirecek altyapıyı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokakta kablo tv şebekesi varsa genel müdürlüğe gidip dilekçe yazın 1 haftada cevaplarlar büyük ihtimal apartmana kablo çekerler.
  • Kablo tv turksat a geçtikten sonra çok yayılmadı mevcut yapıyı genelde korudu bu konuda bir yazı okudum çünkü
    Kablo tv özelleştirme süreci var bir once özelleştirilmeli

• Ülkemizde özelleşen hangi kurum bizler için (müşteri açısından) daha iyiye gitmiş , Özelleşme sonucu eş-dost-yandaşa peşkeş çekilip yüksek kar marjlarıyla yüksek fiyatlara bizlere sunarlar.

bkz. TurkTelekom
  • @engink

hocam yanlış bilgi. kablo tv şebekesi her sene genişliyor. evet öyle aman aman il il değil ama genişliyor. sadece avrupa yakasında geçen sene 40.000den fazla haneye gidildi mesela. profilde tuzla görünüyor senin. o tarafta kurtköye 15 km kazı yapıldı geçen sene. yapılan şebeke yatırımlarından hariç. bu sene yayılmak için. avrupa yakasında fatih bakırköy bahçelievler güngören avcılar esenyurt bahçeşehir bir çok yerde yeni şebeke sahaları örneği verebilirim.

@cinoktahan
    Bakırköyde ikamet ediyorsan ve sokağında altyapı varsa işin yuzde90 olur. arkadaş mail adresi vermiş adres ve iletişim bilgilerini yaz bekle. çok beklemek istemiyorsan bakırköy incirli durakları karşısı Türksat il md oluyor. atla 2 dk git yetkilisi ile görüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Ülkemizde özelleşen hangi kurum bizler için (müşteri açısından) daha iyiye gitmiş , Özelleşme sonucu eş-dost-yandaşa peşkeş çekilip yüksek kar marjlarıyla yüksek fiyatlara bizlere sunarlar.

bkz. TurkTelekom

turktelekom özelleşmese belki 1-2 mb ile devam ederdik hocam. bundan emin olabilirsin. telekom sektöründeyim ve tt özelleşmesi ucuz gitti vs tartışmasına girmeden diyebilirimki gerekli bir özelleştirmeydi.

yalnız adamlar 3-5 seneden sonra baktılar yatırım maliyetleri artırıyor tekel olmanın imkanları ile yatırımı kesip fatura beklemeyi faydalı gördüler. ama yapılan ilk yıl yatırımları hızları bu aşamalara getirdi yoksa hala 1-2 mb emin ol

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    Kendi düşüncenizdir katılmıyorum ancak saygı duyarım.

1-2 mb devam etseydi şuanda TT diye bir şirket ortada kalmazdı eskiden piyasada tekti ve bir nevi tekeldi bu yüzden istediğini yapıyordu , yatırım yapmayan çağa ayak uyduramayan rekabet edemeyen yok olmaya mahkumdur , Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir.

+ Uydunette kurulduğu yıldan beri neredeyse sıfır yatırım yaptı son 1-2 senede belki %1-5 arası yatırımı vardır , 10-15 yıl önceki ilk hızları yazmama gerek yok sanırım şimdi 100 MB veriyorlar , sizin hesaba göre 1-2 mb ile devam etmeliydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 15 Nisan 2016; 15:37:03 >
  • Ben sitelerindeki iletişimden mail atmıştım. 2016'da yapılacak dendi 2 ay önce falan da yaptılar altyapıyı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSS'lerin Altyapı olayı acayip sıkıcı olmaya başladı

Sokağımda hatta sitenin 3 bloğunda Süperonline Fiber var bizim binada yok, 2000'li yıllarda Kablo TV kullanmıştık şimdi kendi sitelerinden bakıyorum sokak bulunuyor ama bina kısmında hata veriyor sanırım sokakta var binada yok (altyapı yoktuysa biz Kablo TV'yi nasıl izledik )

yıl olmuş 2016 biz hala dandik ADSL'e kalacağız gibi
  • Türksat'ın genel müdür değişti. Buna paralel yönetim stratejileride değişebilir. 2023 hedefi başlangıcında 2-3 yeni şehre daha altyapı kurdular. Fakat bahsettikleri 81 hedefi için gerçekten bir çalışma içinde değiller gibi. Bence hükümetin fiber altyapı stratejisini bekliyorlar ona göre bir görev verilebilir Türksat'a.
  • cinoktahan kullanıcısına yanıt
    Apartmandakilerle konuşup apartmandakilerden talep toplanmasını sağlayın. Talep toplayabilmek için hem çatıya anten koNmasına gerek oLmAdIğInı hem de internet için tElEfoNa gerek oLmAdIğInı anlatın ve ikna etmeye çalışın.

Bireysel olarak SaDeCe siz başvurursanız apartmana kablo tv kutusu koymayabilirler.
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    iNsanCıkLara internet için tElEfoNa gerek oLmaDıĞını, interneti aNtEn kablosu üzerinden de alabileceklerini anlatmak gerekiyor.

İnsaNlar bunu bilmedikleri için Kablo tv altyapısına yönelmiyorlar. Ayrıca televizyonda, radyoda, billboard'larda kablo tv reklamları olmadığı için haberleri olmuyor. Sadece kablo tv kullananLar birilerine tavsiye ediyor.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorgulattım altyapı varmış ben yok zannetmişim ama hem hız hem de AKN daha yüksek olduğu için Vodafone Fiber'i seçtik bakalım nasıl olacak Turkcell Fiber olsa iyiydi ama adamlar sokaktan binaya hat çekmemekte ısrarcı
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanımındaki sonuçlarını da açıklar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Vodafone kullanımındaki sonuçlarını da açıklar mısın?

Daha cumartesi başvuru yaptık 15 güne kadar geçeriz heralde kullanmaya başlayayım tabii ki bilgilendirme yaparım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.