Şimdi Ara

KabloTv Uydunet Altyapı Talebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
35.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, eğer sokağınızda altyapı var ise, altyapı talebiniz yüksek ihtimal olumlu sonuçlanıyor. Hatta yan binada var ama sizin binanızda yok ise, kesin olarak kabloyu getiriyorlar. Bölge müdürlüğüne gidip direk form doldurmak en hızlı yol, ama şunu söylemeliyim ki, Türksat çalışanları iyi iş çıkarıyorlar. Ben uydunet ve teledünya kullanıcısıyım. Evimi taşımak durumunda kaldım ve de bulduğum evin olduğu binada maalesef sadece ttnet vardı. Kesinlikle bulaşmak istemediğim bir sağlayıcı! (Benden zamanında aldıkları fazla parayı iade etmeleri 2 sene sürdü!) Türksat kullanımımdan da oldukça memnundum. Televizyonda en fazla kanal seçeneği teledünyada var benim için. Yayın kalitesi iyi, internet hızı şahane ve fiyatlar çok uygun. Ayrıca aradığınız anda beklemeden müsteri temsilcisine ulaşmak, sorun çözülemediğinde açılan arıza kaydının en fazla bir gün içinde evinize gelen teknik çalışan vasıtasıyla çözülmesi, evinize gelen bu çalışanların donanımlı, düzgün ve temiz insanlar oluşu benim için çok önemli detaylar. Şu zamana kadar kötü bir çalışanına rastlamadım. Aradım, dedim, taşınıyorum, taahhüdüm de var, ve ben Türksat kullanmaya devam etmek istiyorum, dedim. Mail attım. 1 gün sonra mail alındı cevabı geldi, sonra da bir mail daha geldi. Ben daha da hızlandırmak istedim işi ve bölge müdürlüğüne gittim. Form doldurdum. Bana, merkezden iki kişinin de numarasını yazdılar ve 5 gün sonra bir şey hala yoksa aramamı söylediler. Aradım, meğer haftanın başında altyapıyı çekmişler bile ama beni haberdar etme kısmında bir karışıklık olmuş. Hemen nakil talebimi aldılar ve 2 gün sonra gelip hizmeti açtılar. Üstelik binanın kendi sisteminde bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı ve 5 dakikalık iş oldu bir buçuk saat. Ama uğraşıp onu da hallettiler. Anladığım kadarıyla taleplerle birlikte genişleyen bir altyapı stratejileri var. Ben iyi olan hizmetlerin övülmesi taraftarıyım. Şu ana kadar yazdığım hiçbir şeyi abartmadım. Olumsuz bir nokta da yaşamadım bir seneyi aşan bu zamanda. Altyapı talebinizi rahatça yapın. İlgileniyorlar. Mümkünse de bu hizmeti tercih edin bence, çünkü iyi hizmet almak çok güzel bir şey, ve bunun için uygun fiyat ödemek de daha güzel.

• Hizmeti nasıl getirirler bilmem ama gelirse sizin için iyi olur sabit telefona ödediğiniz ücrete Internet alırsınız bendeki bendeki 25 gb adil kullanım kotalı 10mb kadar hızda 29 tl 2010 dan beri kullanıyorum arızada kolay kolay olmuyor ayrıca arıza bildirimi yapınca eve kadar gelip bakıyorlar es geçmiyorlar 6 yılda 5 kere anca gitmiştir adsl kullanırken sorun çok çıkartıyordu bence çok iyi ayrıca çanak antene de gerek kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Türksat İl Müdürlüğünü aradım , bana dilekçe yazmam halinde bölgeye gelip bakılcağını ve plan çıkarabileceklerini söyledi bölge sorumlusu . Ben dilekçe yazıp fax ile gönderdim , bu dilekçenin ret edilip edilmediğini nasıl anlayacağım . Cep telefonu ve emailimi verdim , onlar aracılığıyla mı bana cevap verilecek acaba ?
  • Bu talepler yerine getiriliyor mu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: porsheli

Bu talepler yerine getiriliyor mu gerçekten

Arkadaşımın oturduğu binada yoktu yan apartmanlarda vardı . Dilekçe yazıp faxladı , kendisine 1 haftada getirdiler altyapıyı. Benim durumum aynı değil fakat benim mahallemde var ve 50 metre ötemizde bulunan devam sokağımıza kabin koydular , hani olacağını bende pek sanmıyorum ama denemekte ne zarar var . Birkaç kere dilekçe faxlayacağım , taki onlar sıkılana kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrsmurfs

quote:

Orijinalden alıntı: porsheli

Bu talepler yerine getiriliyor mu gerçekten

Arkadaşımın oturduğu binada yoktu yan apartmanlarda vardı . Dilekçe yazıp faxladı , kendisine 1 haftada getirdiler altyapıyı. Benim durumum aynı değil fakat benim mahallemde var ve 50 metre ötemizde bulunan devam sokağımıza kabin koydular , hani olacağını bende pek sanmıyorum ama denemekte ne zarar var . Birkaç kere dilekçe faxlayacağım , taki onlar sıkılana kadar :D

Deneyin bakalım hocam ne olacak :)

• Ben dilekce yazdim 1 hafta icinde geldiler apartmana altyapiyi bagladilar. Bukadar hizli sonuclancagini bende tahmin etmemistim. 1 gün sonrada evime interneti tv yi falan yaptilar. hizmet harika ben cok memnunum.
  • porsheli kullanıcısına yanıt
    Dikkata alıyorlar tabiiki. Bu şebeke ekiplerinden bitanesiyle konuşma imkanım olmuştu. Önemli olan güzergahmış. çünkü hatlar farklı adresler üzerinden uzanmakta. Eğer bağlantı çekilebilecek konumda ise talepler olumlu karşılanıyor demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinoktahan

Ben dilekce yazdim 1 hafta icinde geldiler apartmana altyapiyi bagladilar. Bukadar hizli sonuclancagini bende tahmin etmemistim. 1 gün sonrada evime interneti tv yi falan yaptilar. hizmet harika ben cok memnunum.

Sizin binanızda yoktu yan binalarda mı vardı alt yapı ? Yoksa komple sokağınızda yoktu yakın sokaklarda vardı öyle mi getirdiler ?
  • Sokakta varsa getirirler. 2013'te benim sokakta altyapı yoktu, sonra dilekçe yazdım baya direttim benim arka binadan kablo getirip bağlattılar.

Sizde diretirseniz getirebilirler.
  • quote:

quote:

Ben dilekce yazdim 1 hafta icinde geldiler apartmana altyapiyi bagladilar. Bukadar hizli sonuclancagini bende tahmin etmemistim. 1 gün sonrada evime interneti tv yi falan yaptilar. hizmet harika ben cok memnunum.

Sizin binanızda yoktu yan binalarda mı vardı alt yapı ? Yoksa komple sokağınızda yoktu yakın sokaklarda vardı öyle mi getirdiler ?

Bizim apartman yeni oldugu icin yoktu. Yanimizdaki apartmanlar eskiydi onlarda altyapi vardi.
  • quote:

quote:

quote:

Bizim apartman yeni oldugu icin yoktu. Yanimizdaki apartmanlar eskiydi onlarda altyapi vardi.

Anladım teşekkürler cevabınız için , bende dilekçe yazdım 1 şubatta faxladım umarım banada 10 günde bir geri dönüş olur .

• quote:

Ben Türksat İl Müdürlüğünü aradım , bana dilekçe yazmam halinde bölgeye gelip bakılcağını ve plan çıkarabileceklerini söyledi bölge sorumlusu . Ben dilekçe yazıp fax ile gönderdim , bu dilekçenin ret edilip edilmediğini nasıl anlayacağım . Cep telefonu ve emailimi verdim , onlar aracılığıyla mı bana cevap verilecek acaba ?

merhaba hocam. hangi numaraya faxladınız ve nasıl bir dilekçe yazdınız. bende yazmayı düşünüyorum belki getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Ben Türksat İl Müdürlüğünü aradım , bana dilekçe yazmam halinde bölgeye gelip bakılcağını ve plan çıkarabileceklerini söyledi bölge sorumlusu . Ben dilekçe yazıp fax ile gönderdim , bu dilekçenin ret edilip edilmediğini nasıl anlayacağım . Cep telefonu ve emailimi verdim , onlar aracılığıyla mı bana cevap verilecek acaba ?

merhaba hocam. hangi numaraya faxladınız ve nasıl bir dilekçe yazdınız. bende yazmayı düşünüyorum belki getirirler.

İstanbul Avrup Yakası için Türksat İl Müdürlüğünün faks numarası bu ; 0212 583 65 66 fax . Kısaca ben şu adreste oturmaktayım , türksat fiber altyapısının buraya gelmesini istiyorum isim soyisim imza . Dilekçe yazar gibi kısacası yani . Fakat eğer mahallenizde hiç türksat altyapı koymamışsa yani yan sokaklarda yan binalarda fiber altyapı yoksa gelme ihtimali çok düşük çünkü yıllık planlarını İlçe / Mahalle şeklinde yapıyorlar galiba . Ben geçen sene kablotvbilgi@turksat.com.tr ye altyapı isteği hakkında mail attığımda yıllık plan içersinde sizin bulunduğunuz sokak yok diye bir cevap aldım . Bu sene mail attığımda yetkililere bildirildi diye bir geri dönüş oldu , tamamen yıllık planlarına göre hareket ediyorlar yani .

• Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Türksat'ı gebze'de 100 mb 6 sene kullandım.Hatta gelen 98 mb gayet güzeldi.

Taşındık Darıca'ya belli mahallelerde var 10 senedir gelişme yok bence Türksat'ın altyapı genişleme sorunu var bunu çözmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türksat'ı gebze'de 100 mb 6 sene kullandım.Hatta gelen 98 mb gayet güzeldi.

Taşındık Darıca'ya belli mahallelerde var 10 senedir gelişme yok bence Türksat'ın altyapı genişleme sorunu var bunu çözmesi gerekir.

Kesinlikle katılıyorum , benim oturduğum yer caddeye her yere yakın fakat gel gör ki Türksat gidip arka sokaklara caddeye uzak yerlere kablo döşesin . Geçen sene devam sokağımıza fiber kablo koymuşlardı dedim herhalde buraya getirirler 1 seneye hala tık yok maalesef . O yüzden bende dilekçeyi fax ile yolladım ama gelir mi gelmez mi hiç belli değil .
    Sizin Türksatta iken ping değerleriniz nasıldı online oyunalrda peki ? TürkNet mi yoksa Türksat mı daha iyi ping konusunda online oyunlarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrsmurfs -- 4 Şubat 2017; 3:45:40 >
  • Yeni taşınacağım binada, yeni olduğu için altyapı yok ancak sokakta altyapı mevcuttu. Perşembe günü dilekçe verdim. Dün telefon ettim, bu sabah ise binaya hat çekmeye geldiler. Bölgem açısından konuşursak ilgi ve hizmetten memnun oldum. (Yer: Bahçelievler/Soğanlı)
  • Bende bir şansımı deneyeyim...
  • Sağımdaki ve solumdaki apartmanlarda var bizim apartmana da bağlanması için 17 şubatta başvuru yaptım hala incelemede diyorlar. Yandan kablo çekip kullanıcam en son.

• Benimde bulundugun sokakta uydunet var ve binamdada 5 6 sene öncesinden kalma kablo tv kutusu var uydunetin sitesinde benim gözükmüyor benim binamdaki kablo tv hattını nasıl aktifleştirebilirim yazın lys den sonra internet bağlatmam gerekiyorda eve
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.