Şimdi Ara

Antivirüs Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda olduğunu belli etmeyecek bir antivirüs arıyorum ve tabikide etkin bir antivirüs korumalı ..

• Güncel.
  • Güncel.
  • Avira Internet Security 2014
    F-Secure Internet Security 2014
    Kaspersky Internet Security 2014
    Eset Smart Security 2014 Tercih
    Norton Internet Security Buda iyi

Bunlar alanında en iyileri Çoğu paralı para veremem dersen avira kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Eylül 2014; 1:25:16 >
  • Panda Cloud en hafifi ve kötü değil. Ancak en temizi Bitdefender Total Security. 6 Aylık deneme sürümleri var, bitince de yeni uzun deneme sürümleri veriyorlar genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cirzini62 C kullanıcısına yanıt
    Şuan arkadaşın dediği avastı kullanıyorum hadi bit defenderi deneyebilirim .
  • Avast aslında çok uzun süredir üst seviyelerde karşılaştırmalarda. Ama yıllar önce bilgisayarı eleğe çevirdiği için çok güvenim yok ne olursa olsun.
  • Mcafee antivirüs plus 6 ay ücretsiz http://us.mcafee.com/en-us/affiliates/facebook/landingpages/276multi.asp?eolexm=vste . Nortonun trial reset olayı var oda çok iyi
  • Avira kullanıyorum hem kasmıyor hemde beleş.
  • cirzini62 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği AVG'yi kullanıyorum diyecektim pardon
  • AVG başarısız bir antivirüs programıdır önermem. Bitdefender ise çift antivirüs motoru kullandığı için bilgisayarını kasabilir. Hafif, sessiz sedasız çalışan ücretsiz olarak Avira Free öneririm.
  • Leon kullanıcısına yanıt
    Bak, uzun yıllar avira free yi kullandım çok da memnundum. Sevmediğimden değil ama bi zamandan sonra herelde pc ye format atılınca falan yeni bi antivirüs arayışına girdim. 2 gün önce Norton 360'ı denemek aklımdan geçti. Çünkü her öneri forumlarında illa ki birileri söylüyordu ve ben nedense Norton hiç olmicakmış gibi düşünerek diğer antivirüslere yöneldim ve işte bi kaç gün önce Nortonu denemek aklımdan geçti çünkü yeni bi bilgisayar alındığında falanda yanında verilen bir antivirüs. Kendi kendime bu kadar çok her yerde adı geçen bir antivirüs ne kadar kötü olabilir ki dedim ve indirdim. Şuanda çok memnunum. 30 günlük deneme süresinde ama parayla alıcam gibi gözüküyor .
  • Ne diyelim, hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kişi bile bitdefender yazmamış kraldır o ben birazda araştırdım 1 numara gelmiş sıralamada kaspersky 2 numarada onu takip ediyo 2 si yani norton falan 30 larda nortona esete güvenmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.