Şimdi Ara

Antivirüs önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 360 internet security ücretsiz ve Türkçe dediniz onu kurdum ama Türkçe nasıl yapcaz onu bulamadım Bi açıklasanız

Ya da yanlış mı indirdim bi siteyi verseniz çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 26 Eylül 2014; 17:17:58 >
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    abi ben internet security için türkçe dil yapın demiştim face destek sayfasından ingilzice.. nasip total security ye imiş .. onu türkçe yapmışlar .. ingilizce çince rusça türkçe var dil seçenekleri.. sanırım internet security ye yeni versiyon gelmeyecek... total security yi sürekli geliştiriyorlar çünkü firewall falan da eklenecek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

abi ben internet security için türkçe dil yapın demiştim face destek sayfasından ingilzice.. nasip total security ye imiş .. onu türkçe yapmışlar .. ingilizce çince rusça türkçe var dil seçenekleri.. sanırım internet security ye yeni versiyon gelmeyecek... total security yi sürekli geliştiriyorlar çünkü firewall falan da eklenecek sanırım

en iyisi total security mi internet security mi
    kullananlar total diyo. . daha kapsamlı hemde türkçe hemde 5 antivirüs motoru var hemde sistem bakımı yapıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

kullananlar total diyo. . daha kapsamlı hemde türkçe hemde 5 antivirüs motoru var hemde sistem bakımı yapıo

O zaman ona yönelelim sağol tekrardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    abi yanlız şöyle bi şeyde var .. total security geliştirme aşamasında .. internet seccurity kadar sağlam stabil kararlı değil.. kendi tecrübem bu ... türkçe olması şart değil diyosan sen 1-2 ay daha 360 internet security kur kullan. vesselam
  • Ad-Aware kullanıyorum öneririm
  • Kardeş kasper iyi ama benim pc çok iyi değil ondan nod32 kullanıyorum ama sende bilinçli olursan pek virüs bulaşmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.