Şimdi Ara

Antivirüs önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Tam zamanlı koruma sağlayan bir antivirüs programı önerebilir misiniz? Malwarebytes Anti-Malware kullanıyordum işinde gayet iyiydi ve ben güvenliğe önem veren birisiyim. Anti keylogger olarak zemana antilogger kullanıyorum. Mbam'ı sadece taramada kullanıyorum sadece sistemi korumama yardım edecek bir Antivirus ve ya internet security programına ihtiyacım var.Avast yükledim fakat daha iyisinin buunabileceğini söylüyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum...

• arkadaşım avast falan hikaye.eset smart security yükle.hem kusursuz güvenlik sağlar hemde 7-24 güvenlik sorunlarını uzmanlarına danışabileceğin program var.
  • Onu denemiştim ama yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarımda donmaya neden olmuştu...
  • Emsisoft internet security öneriyorum .
    Malware konusunda da tam koruma sağlar ,viruslere karşıda tam bir koruma .
    Şu an %20 indirim kampanyası var . Satın alma linki aşağıdaki gibi

https://shop.emsisoft.com/34/?scope=checkout&product=s4349&quantity=1&affiliate=16213&enablecoupon=false
  • 12 liraya norton internet security al mis gibi

ya da bitdefender 6-9 aylık bedava takıl. seversen 14 liraya 1 senelik alırsın

para vermem dersen 360 security var bitdefender tabanlı beleş
  • www.av-test.org

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky'den şaşma. Bilgisayarını tam korumaya almak istiyorsan, şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi buydu. Bilgisayarın donanımsal açıdan iyi olmalı. Çünkü program biraz kasıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parayla Kaspersky evde kullanıyorum 1 numara.
    Bedava laptopta kullanıyorum Avira,az kasıyor.
  • 2008 den beri lisansli norton internet security kullanirim ara ara diger pclerime bit deffender avast avg avira eset denedim ama en hosuma giden en stabil calisan norton ama bana gore kisiden kisiye degisir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nortonun 30 günlük deneme sürümünü kullanıyorum 360 olanın. çok memnun kaldım tabi çok profesyonel işlerim olmaz benim. sen de dene zaten neden satın alcan ki hemen ? 30 gün dene öyle satın al satın alırsan 1 yıl 1 aylık olmuş olur :) almazsan 1 ay yanına kar kalır
  • ben de laptobuma antivürüs programı yükleyeceğim ne önerirsiniz eset avast bitdefender vs? İnternette bitdeffenderın daha iyi olduğunu duydum ne derece doğrudur? Uzun zamandır masaüstünde eset kullanıyorum memnun muyum bilemiyorum
  • Dostum android telefonlarda da olan tamamen ücretsiz 360 internet security programını kullanabilirsin
  • öneri isteyen arkadaşlarım sistem özelliklerinizi de yazın isabetli karar vermiş olursunuz..

ben yaklaşık 5 senedir kendi pc'm var.. avast-bitdefender-kaspersky-avira-eset-norton-avg-360 internet security- ve şuan hatırlayamadığım bissürü antivirüsü hatırı sayılır şartlarda ve sürelerde test etmişliğim var. tabi bu paralı antivirüsler bana para yedirmediği için tamamen tarafsız test ettim.. :)
    önerim şudur : pc n iyiyse bitdefender kur. ister free olanını kur.. ister se gittigidiyorda sanal pazarda 8-9-10 tl ye bulup al öyle kullan.. kasperskydan eksiği yok koruma kollama kullanış yönünden.. kasmama yönünden artısı var üstelik.. geçen sene satın aldım 1 yıllık gittigidiyordan 15 tl ye.. elindeki keyi yeni sürümlerdede kullanabiliyorsun..
    pc n vasat veya ortalamanın altındaysa.. sadece yerel ve onlayn virüslerden rootkitlerden korusun diyosan bitdefender free yi kur ve virüs kavramını unut gerisini o halletsin..
    pc n orta halli ise veya üzeri .. 360 total security yi kendi sitesinden indir kur.. hemi türkçe hemi ücretsiz hemi avira motorunu hemide bitdefender motorunu barındırıyor bünyesinde... daha ne olsun ? kasmada yok biliyonmu ... yanlız güvenlik duvarı yok onuda yakında ekliycekler galiba.. kasma şöyle yok.. 1,4 gb rami 2,4 ghz işlemcisi olan ekran kartı olmayan bi pc de denedik güzelcene temizledi banamısın demedi... bitdefender hem kendim kullandım hemde antivirüs testlerinde ya her yönden birinci yada dereceli ... 3-4 yıldırda 1inci .. işte para vermeye değecek antivirüs bitdefender... kaspersky 1 yıl 1 kullanıcı 30-40 tl .. bitdefender 8 ila 15 tl arasında..

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünce Seli

Kaspersky'den şaşma. Bilgisayarını tam korumaya almak istiyorsan, şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi buydu. Bilgisayarın donanımsal açıdan iyi olmalı. Çünkü program biraz kasıyor.

abi iyide kası yo be :\ .... yepisyeni laptopta kastı boştaykende oyundaykende.. 2,5 ghz i5 işlemci 6gb tam 2gb nvidia 630m ekrankartı varken. senin bilgisayar nasıl ? hiçmi kasma olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

öneri isteyen arkadaşlarım sistem özelliklerinizi de yazın isabetli karar vermiş olursunuz..

ben yaklaşık 5 senedir kendi pc'm var.. avast-bitdefender-kaspersky-avira-eset-norton-avg-360 internet security- ve şuan hatırlayamadığım bissürü antivirüsü hatırı sayılır şartlarda ve sürelerde test etmişliğim var. tabi bu paralı antivirüsler bana para yedirmediği için tamamen tarafsız test ettim.. :)
    önerim şudur : pc n iyiyse bitdefender kur. ister free olanını kur.. ister se gittigidiyorda sanal pazarda 8-9-10 tl ye bulup al öyle kullan.. kasperskydan eksiği yok koruma kollama kullanış yönünden.. kasmama yönünden artısı var üstelik.. geçen sene satın aldım 1 yıllık gittigidiyordan 15 tl ye.. elindeki keyi yeni sürümlerdede kullanabiliyorsun..
    pc n vasat veya ortalamanın altındaysa.. sadece yerel ve onlayn virüslerden rootkitlerden korusun diyosan bitdefender free yi kur ve virüs kavramını unut gerisini o halletsin..
    pc n orta halli ise veya üzeri .. 360 total security yi kendi sitesinden indir kur.. hemi türkçe hemi ücretsiz hemi avira motorunu hemide bitdefender motorunu barındırıyor bünyesinde... daha ne olsun ? kasmada yok biliyonmu ... yanlız güvenlik duvarı yok onuda yakında ekliycekler galiba.. kasma şöyle yok.. 1,4 gb rami 2,4 ghz işlemcisi olan ekran kartı olmayan bi pc de denedik güzelcene temizledi banamısın demedi... bitdefender hem kendim kullandım hemde antivirüs testlerinde ya her yönden birinci yada dereceli ... 3-4 yıldırda 1inci .. işte para vermeye değecek antivirüs bitdefender... kaspersky 1 yıl 1 kullanıcı 30-40 tl .. bitdefender 8 ila 15 tl arasında..

Bitdefender nerede 8-15 tlye satiliyor hocam sitesinde baya pahalıydı, şuan bitdefender dan ücretsiz lisan aldım internet security 15 için 6 ay sonra alabilirim dediğiniz fiyattaysa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    geçen sene gittigidiyordan 15 tlye almıştım bu sene 8-10 tl arası.. 1 sene boyunca sapasağlam kullandım şuan yine bitdefender internet security kullanıyorum 2015 sürümü.. mustyber adlı satıcıdan almıştım çabucak lisansın geliyo.. sanalpazardada var aynı kullanıcı aynı fiyatlarla... ben kampanyalı keyimi kullanıyom şuan.. bu cidden para vermeye hele helede 8-10 tlye kesinlikle değer bi program... bitdefender i kulanalı beri virüsten başım ağrımadı... 360 internet security - total security de Bitdefender motorunu kullanıyo .. 360 total security türkçe üstelik para vermek istemessen onu dene istersen.. yada illa saf bitdefender olsun free de olsun diyosan free sürümüde var.. fazla özelleştirilebilir değil ama avg-avast-avira nın freesinden iyiymiş sitesinde öyle diyo ben onuda kullandım arkadaşlarıma da kurdum.. bu arada burda başka alışveriş siteleri olsun forum siteleri olsun isim veya direkt olarak link vermek serbestmi kardeş ? yeni kullanıcıyımda sevdim bburayı atılmak istemem... ha bide aldığım adama senin soruyu sormuştum abi bu niye bu kadar ucuz diye.. bizim anlaşmalarımız var toptan olduğu için ucuza geliyo demişti... bide mesela İDM kendi sitesinde 30-35 dolar ... türkiye distribitöründe ise 35 tl .. onun gibi ve daha iyi fiyat

• Teşekkür ediyorum bilgi için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese yardımların için teşekkür ediyorum sanırım bit defender kullanmaya başlayacağım... Aslında MalwareBytes Anti-Malware de çok iyi 2 sene kullandım ve mükemmel koruma sağlıyordu. Ama herkes Bit Defender önerdiğine göre onu da kullanabilirim...
  • Trend Micro'yu kullanıyorum daha önceden eset kullanıyordum daha hoşuma gitti artısı daha çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Teşekkür ediyorum bilgi için

reca ederim.. reklamcı değil memnun müşteriyim ali abi ;)

görüntüyü çektiğim site 1 ağustos 2014 tarihli vermiş bu testi :

testi de av-test sitesi yapmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.