Sistemimi zorlamıyacak sağlam bir antivirüs yazılımı önerir misiniz ?
( Biliyorum Antivirüs proglamlarıyla ilgili birçok konu var ama hangisinin bilgisiyarımı zorlamayacağımdan emin olamadığım için bu konuyu açmış bulunmaktayım .)
360 safe kullan. 2/3 dk. Güncelleme haricinde sistemi zorlamıyor.int.sec. Kullanıyorum başarılı buluyorum.
Nod32 yi deniyicem ama nedenini bilmiyorum ama bazı DH üyeleri Eset e düşman bunun nedeni nedir ?
Bedava diye nuh nebiden kalan sürümünü kullanıyorlar. Tabi çok virüs kaçırdığı için şikayet ediyorlar.
Son sürümünü kullanırsan birşey olmaz.
Yeni sürümünde firewall varmıydı hocam?
Eset Node32 Smart Security'de firewall'da var.
Uzman AbiU
kullanıcısına yanıt
Peki hocam sen kullanıyormusun ?
Şu an bitdefender kullanıyorum. Ama eskiden çok uzun süre kullanmıştım.
Ben nod32 son sürümü kullanıyorum.Bilgisayarı kasmıyor en iyi yönü bu bide biraz da senin dikkatli olman lazım internette özellikle son zamanlarda yaygınlaşan flash player,download manager gibi sahte programlara çok dikkat etmen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray
Ben nod32 son sürümü kullanıyorum.Bilgisayarı kasmıyor en iyi yönü bu bide biraz da senin dikkatli olman lazım internette özellikle son zamanlarda yaygınlaşan flash player,download manager gibi sahte programlara çok dikkat etmen lazım.
Yok o kadar cahil bi insan değilim günümüzdede kalmamışdır sanırım.
compdasoreC
kullanıcısına yanıt
Sisteme 32 bit kurduysan 3 gb ram kullanır sadece. Antivirüs için çok program indirmem diyorsan eset. yok program crack falan işleri diyorsan zaten kapacağını kaparsın en sağlam antivirüsü kursanda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme