Başka şehirde yaşam ve Masraflar
Merhaba, ytü iktisat okuyorum küçük bir şehirden İstanbul'a geldim ve masraflar oldukça fazla okul bittiğinde iş bulabilicek miyim? iş bulunca maaşım okurken ki masraflarımla aynı mı olucak ? okumaya değer mi ? diye düşünüp duruyorum siz ne diyosunuz ?
Hukuk mu, İktisat mı ?
merhaba kendimi tanıtayım genel olarak ekonomiye ilgili biriyim analitik zekamın fena olmadığını düşünüyorum ayrıyetten borsaylada ilgiliyim forex olsun hisse senedi olsun vs... puanım ise 36 bin taü iktisat yazmak istiyorum 42 binle kapatmış geçen sene ama her sene yükseliyor gelmeyedebilir bi soruda bu olsun sizce gelir mi ? gelmezse diye arkalarına yıldız teknik iktisat onlarda olmazsa diye izmir ekonomi işletme marmara işletme yazıcam ama bazı hocalarımda diyor ki türk alman iktisat gelmezse özel hukuk yaz diyor sizce ilerde iş konusunda türk alman iktisattan sonra hukuk yazmak mantıklı mı?
Ağır gelen kitap ne yapılmalı ?
Merhabalar, Halil İnalcık'ın Fatih Sultan Mehemmed kitabını okuyorum kitap ağır geliyor gibi bırakmakta istemiyorum ne yapmalıyım?
net yükseltme yardım
|
Bulunan fosiller bizi yanıltıyo olamaz mı ?
|
iç sesin müzik söylemesi
merhaba arkadaş bi sorum var normal olarak sorum olmasa buraya gönderi atmazdım neyse kitap okurken veya deneme çözerken bazenleri iç sesime şarkı takılıyo buda kafayı yedirtiyo bunun çözümünü bilen varmı ?
PC İLK AÇILDIĞINDA İNTERNET YAVAŞ
|
|
|
Windows 10'a geçmeli miyim ?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.263 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO