Şimdi Ara

Hukuk mu, İktisat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kendimi tanıtayım genel olarak ekonomiye ilgili biriyim analitik zekamın fena olmadığını düşünüyorum ayrıyetten borsaylada ilgiliyim forex olsun hisse senedi olsun vs... puanım ise 36 bin taü iktisat yazmak istiyorum 42 binle kapatmış geçen sene ama her sene yükseliyor gelmeyedebilir bi soruda bu olsun sizce gelir mi ? gelmezse diye arkalarına yıldız teknik iktisat onlarda olmazsa diye izmir ekonomi işletme marmara işletme yazıcam ama bazı hocalarımda diyor ki türk alman iktisat gelmezse özel hukuk yaz diyor sizce ilerde iş konusunda türk alman iktisattan sonra hukuk yazmak mantıklı mı?

• saydıgın iktisatlar piyasda değeri olmayan iktisatlar ben sanmıyorum iyi yerlere gelcegını dedigin gibi pc basından kendın yatırım yapcaksan sıkıntı olmaz fakat hukukta 5-10 yıl sonra bölgendeki tanınrlıgın çok daha önemli olcak mezun oldugun üniden.karar senin hukuk okuyup teknik analizide devam ettirebilirsin iktisat bölümünde teknik analiz vermicekler matematik tabanlı temel teorileri vercekler senin yerinde olsam hukuk yazardım

• peki ybs nasıl işletme ve bilgisayar müh. birleşimi diyorlar marmara ve istanbul medipol tutuyo

• Hocam Marmaranin Hacettepenin piyasada nasil tanınirligi yok Linkedin e baktin mi hiç Denetim firmaları Marmara Hacettepe mezunu kaynıyor ama Devlet üniversitelerinden Boğaziçi Odtu Marmara Hacettepe İstanbul Üni. dışında doğru çok az insan var özel sektörde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 7 Ağustos 2021; 4:43:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam taünün altına marmara,hacettepe ,ytü ve iü gibi okullar yazılabilir.Hukuk okumak istemiyorsanız yazmayın yukarıdaki okullar pişman etmez

• Kişisel ozellikleriniz iktisat gibi bolumlere daha uygun duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kendimi tanıtayım genel olarak ekonomiye ilgili biriyim analitik zekamın fena olmadığını düşünüyorum ayrıyetten borsaylada ilgiliyim forex olsun hisse senedi olsun vs.“ benimde böyle valla ama bu dedikerin borsa forex vs bunlar için iktisat işletme okumana gerek yok bu alanlara kisisel olarak yoneliceksen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence ilgin varsa iktisat oku. Üniversiteler süper değil evet ama yatkınlığında varsa o alanlara kendini iyi geliştirirsen başarılı olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.