< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mühendislik mi iktisat mı?
Mühendislik mi iktisat mı?
(En Son Oy Tarihi: 26.11.2024)
-
-
Ikisini de okumak varken neden sadece birisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iktisat bariz daha zevkli bu arada
TIP VEYA BİLKENT EE TAVSİYE EDERİM HOCAM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CEng balonu potloyocok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 5 Haziran 2022; 19:29:29 >
yaşaman gereken bi hayatın yok mu dostum
-
Oylar birbirine yakın çıkmış ben hala ne okuyacağıma karar veremedim aw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CEng tabi
mühendislik tabiki de sözel bölüm okuyup ne yapcan
-
mühendis çalıştırıcak
İktisat sözel bölüm sayılmaz aslında hocam
iktisat tabii ki tıp ve mühendis okuyan tüm arkadaşlarım pişman şu an keşke iktisat okusaydık diyorlar, biri ctf'den boun ekon geçmeyi düşünüyor
-
Hocam sen bi aralar mezuna kalacaktın, vazgeçtin sanırım o fikirden. Bana sorarsan kendimin de okumak istediği ekonomi veya işletmeyi tercih et derim
-
Gerçek mi bu hocam mf 1500 sıralama yap sonra boun iktisat için tekrar sınava gir
Yok hocam ben yine mezuna kalacağım zaten top ünilere giremem şimdiki halimle arada bir kafama uyuyor iktisat o yüzden kararsız kalıyorum
tytsi yüksek zaten ilk 100 bursu için tekrar girecek (ki bence rahat yapar), öyle geçiş yapabilir. aslında herhangi bir mesleğe yakın hissetmeyip tıp seçmişti ve memnun değil şu an
-
ekonomide top üniversiteler neler
Senin netler çok kötü değildi hocam, benden iyiydi diye hatırlıyorum hatta. Bence şansını bu yıl dene öyle mezuna kalacam zaten diyerekten çözme. Benim aklımda en kötü izmir ekonomi ünisi falan var 20k ya alıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yaşaman gereken bi hayatın yok mu dostum |
mühendis çalıştırıcak |
yine denk geldim ya 🤣🤣 aynen kardes ea okuyup sözel okuyup direkt patron oluyorsun ama sayısalsan maalesef değil mi 😆 hala sadece belirli bi alanı okuyarak patron olacagını sanmanı gectim, bu kafayla bence mezun olunca iş bile bulamayacaksın ek olarak ea olsa neyse de sözelden öğretmen olunca beni hatırla |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X