Şimdi Ara

Mühendislik mi iktisat mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Mühendislik mi iktisat mı?

(En Son Oy Tarihi: 26.11.2024)
Giriş
  • Tıp okuyup hayatını mahvetme bi aksilik çıkar gidemezsin yurtdışına asgari ücretin 1.5 katına kölelik yaparsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fgh111 F kullanıcısına yanıt
    Başka ne okunabilir ki hocam yurt dışı için 20-30k mühendislik okusam iş bulabilir miyim

• Autghust34 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar/EE/Endüstri iyi mühendisliklerdir bence yurtdışı için ancak işinin uzmanı olman lazım yani yurtdışı süreçleri için firma senin için neden uğraşsın o kadar devlet işiyle evrakla vs. bunları düşünmen lazım. Sadece dersleri geçmek için okuyan mühendis bırak yurtdışını türkiyede bile zorlanır iş bulurken. Bilgisayar mühendisliğinin okulla bir alakası yok bu arada ingilizcen ve mesleki bilgin yeterliyse projelerin çok ise deu mezunu ile trakya mezunu yurtdışı için aynıdır fark etmez yani. Bunun dışında top ünilerde iibf bölümleri de gerçekten güzeldir yurt dışı için bilinenin aksine ea’da da güzel bölümler mevcut yurt dışı için özellikle big four tarzı şirketlerde yükselirken firmalar senin mba yapman için gereken ücretin tamamını ya da yarısını karşılayabiliyor daha sonra da çok uluslu şirket ise yurt dışına kayabiliyorsun ama bilgisayar mühendisliği kadar hızlı olmayabilir bu, olabilir de ama, çok ucu açıktır bu tarz soruların. Yine de hem üni kültürüm olsun hem iyi bir ortamda takılayım yurtdışı şansım da olsun diyorsan verilen emek/alınan iş karşılaştrması yapılırsa boğaziçi işletme koç ekonomi gibi bölümler de gayet güzeldir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

CEng okuyup yurt dışına daha kolay çıkmak varken bu dediklerin o kadar saçma ki. tıpta yurt dışına çıkmak kolay mı sanıyorsun? forumdaki tıpçılar bi anlatsın sana yurt dışına çıkmak kolay mı zor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 6 Haziran 2022; 16:3:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum hocam benim az çok tıpa ilgim var diye öyle söyledim zaten mühendislik için kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 6 Haziran 2022; 16:2:35 >
  • onu bunu bilmem ben tıpçıyım arkadaş

mühendisliğe de ilgin vardır hocam ya. bu kod yazma olaylarını araştırmışsınızdır. ve yurt dışında bilgisayar mühendisliği yapanlara da bi bakın ne kadar iyi koşullarda yaşıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.