Şimdi Ara

Antivirüs sıralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Norton 360'ın deneme sürümünü silip ilk kez Microsoft Security Essentials kurdum.
    Çok basit bir görünüme sahip olmasına ve işe yaramaz dandik bir AV gibi durmasına rağmen daha ilk tam taramada bilgisayarımda Obfuscator.XZ isimli bir virüs çıktı.
    Bu da ister istemez Norton 360 işe yaramaz hissi verdi. Ki dandik gibi duran MSE bile buldu bu virüsü.
    Dahası 2 gün önce Kaspersky vardı PC'de, süresi bitiyor diye dünde Norton 360 kurmuştum.
    Bu süreçte PC savunmasız kalacağından yeni bir program, oyun v.s. falan kurmadığımı da belirtmem gerek.

Muhtemelen Kaspersky yüklü ve çalışır iken bulaşan bir virüs bu. Ancak Kaspersky bulamadı, ardından yüklediğim Norton 360'da bulamadı.
    Ücretsiz olan MSE'nin bulduğu virüsü bu iki "dünya devi" AV bulamıyorsa ikisi de çöpmüş ve verdiğim parada boşa gitmiş galiba.

En iyisi MSE ile devam etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Comodo en iyısi

beş para etmez. virüsleri bulamıyor. hatta olan virüsü dahi silemiyor. nod32 yükledim işyerindeki bilgisayara spy ları temizledi.
    ama evde oyun makinemde kaspersky ar ve bence en iyisi de bu. en geniş spy vertabanına sahip.

bu arada microsoft esssensial security bazı spesipik virüsleri bulabilir ama bizzat win7 kullanırken kendim denk geldim. yakalıyamadığı bi sürü virüs var. hep okey işareti veriyor:)

ayrıca win8 de windows defender olarak fix kurulu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trako -- 21 Mart 2015; 20:23:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.