Bu zamana kadar bu açıklamayı yapmalarını bekledim ve yaptılar.Tebrikler.
takdir ettim
Her zaman oldugu gibi oynanacak macin onemi ve karsi takimin buyuklugu ile dogru orantili olarak bilet fiyatlari degisecektir arkadaslar merak etmeyin...
quote:
Orjinalden alıntı: Keops|Egypt
Her zaman oldugu gibi oynanacak macin onemi ve karsi takimin buyuklugu ile dogru orantili olarak bilet fiyatlari degisecektir arkadaslar merak etmeyin...
kale arkasına 66 ytl verilcek kadar kaliteli bir takım mı mtk?
giden adam yine gitçek 16 ytl fazla diye gitmemezlik yapılcağını hiç sanmıyorum..keşke protesto amacıyla gidilmese ama nerde...
ben geçen sene chelsea maçına 50 ytl verdim o maç milyarlara değerdi ama mtk 66 ysa bu sene bi büyük maç 100den aşşağı olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: oguz58
quote:
Orjinalden alıntı: Keops|Egypt
sezonun ilk maci, transflerin izlenmek istenmesi vs vs...
sezonun ilk maci, transflerin izlenmek istenmesi vs vs...
Ne olursa olsun. Parası olanmı sadece FB li? Öğrencinin,emeklinin o stada gitmeye hakkı yok mu?
Yönetimin bu konuda bişeyler yapması şart.Fenerbahçeyi Fenerbahçe yapan taraftarı.Taraftar olmazsa Fenerbahçede olmaz.İsterse Ronaldinhoyu,Henryi,Etoyu getirsinler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme