manyadın mı? arkadaş. forumlarda bunlara kafayı yoruyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: manyamisboyss
Puahahah hiç güleceğim yoktu. Çocuğun yaptığı harekete takılmış millet. Ya hiç hayatınızda tribüne gitmediniz ya da yobazsınız. Küfürsüz, el kol hareketi olmayan, rakip tribün ve oyuncuları kışkırtmayan tribün gördünüz mü? Gördüyseniz tribün değildir o, ilk okul çocuklarının okul maçındasınızdır muhtemelen.
Elbette kışkırtılacak Gs'liler. Antu'nun yıllardır değişmeyen üslubunu bile bile girip görseli izleyen sonra da "ay bu çok seviyesiz, terbiyesizler" tarzında komik mesajlar yazanlar için gelsin bu smiley:
Kreativitesi oldukça yüksek, üstün espritüel muhteviyatıyla son yılların en manidar görseliyle karşı karşıya kalmak ne büyük saadet Yarabbi.
Ne kadar düzeysizce,bir site yönetimi bunları yapıyorsa yazık!
bu sitenin görselini düzenleyenler gerçekden çok aciz kişiler geçen sene gs fb derbisi berabere bitmişdi güya hakem Beşiktaşlıymış onunla ilgili acizce bir görsel koymuşlardı
Bu animasyonu yapan şahıs kaç yaşındaymış acaba bilen var mı ?
eski görsellere oranla biraz basit olmuş
Hiç yakıştıramadım.Rakibe saygıdan eser yok.Fenerbahçemizin adını lekeliyor bu antu denen site.Gsli arkadaşlar sonuna kadar haklı.
quote:
Orijinalden alıntı: manyamisboyss
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
tam antuya yakışacak şekilde, anlamsız ve saçma bi görsel.
sözde GS nin her maç yenildiğini vurguluyor ama, Hesap Zamanı Geldi gibi saçma bi cümle de kuruyor.
Edebiyattan Türkçe dersinden zayıf bi eleman yapmış sanırım.
Evet.
Türkçe'yi senin kadar güzel kullanan bir insanın, buna dikkat etmesi gerekirdi zaten.
1-) Türkçe'de kelime, cümle büyük harfle başlar. 2-) Noktadan sonra daima büyük harfle başlanır. 3-) Türkçe, bünyesinde ''bi'' diye bir kelime barındırmaz. 3-) Antu özel isimdir, büyük harfle yazılır. 4-) Gs'nin şeklinde yazılması gerekirdi. 5-) ''Ama'' kelimesinden sonra virgül kullanılmaz. 6-) Hesap Zamanı Geldi, bir alıntı cümlesi olduğundan, ''Hesap Zamanı Geldi'' olarak yazılması gerekirdi. 7-) Edebiyat ile dil bilgisinin alakası yoktur.
öff bee, ne cevap verdin var ya, ben 1 hafta kendime gelemem şimdi.
Görselin saçma olduğunu Fenerliler bile kabul etmiş, sen bu şekilde mi savunuyosun :)
+ benim yazdığımı 5-10 kişi görüyor, bahsi geçen site Fenerbahçenin en büyük taraftar sitesi, aynı zamanda rakiplerin de sık sık uğradığı bir yer. Kimin daha dikkatli yazması gerektiği konusunda tekrar bi düşün istersen...
ayıp etmiş antu. küfür gerek yok.
beni bile korkuttu. gereğinden çok germişler.
quote:
Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481
normal degil mi
adamlar GS maci icin yasiyorlar hayatlarinin maci
Derbi maç önemlidir,hep aynı şeyleri yazıp kendinizi kandırıp avutmayın artık!
Türkiye'de seviyesizliğin merkezi bu forum olsa gerek, acımak Allah'a mahsus ve bunlar acınacak haldeler yazık.Ondan sonra neden tribünlerde olaylar oluyor bilmem ne, sinek kadar beyinlerle ahkam kesiyorlar birde.Bu ve bu tarz işler çevirenlerin topunun köküne kibrit suyu.
sonuna kadar izledim terbiyesizlikten başka bir şey değil,böyle insanlarla aynı kimliği taşıdığımdan utanıyorum