bedava ya devlete stad yaptırıp hala konusuyosunuz ya bide
anlayana dedik simdi sana anlatsam da anlamayacağın için sen kum havuzunda takıl
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
sonuna kadar izleyemedim çok saçma olmuş bana göre...
kayda değer tek görüntü lugano muhteşem çıkmış
Bende yarıda kapattım bişeye benzetemedim..
Beğenmedim, gereksiz ve kışkırtıcı olmuş !
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
tam antuya yakışacak şekilde, anlamsız ve saçma bi görsel.
sözde GS nin her maç yenildiğini vurguluyor ama, Hesap Zamanı Geldi gibi saçma bi cümle de kuruyor.
Edebiyattan Türkçe dersinden zayıf bi eleman yapmış sanırım.
Evet.
Türkçe'yi senin kadar güzel kullanan bir insanın, buna dikkat etmesi gerekirdi zaten.
1-) Türkçe'de kelime, cümle büyük harfle başlar. 2-) Noktadan sonra daima büyük harfle başlanır. 3-) Türkçe, bünyesinde ''bi'' diye bir kelime barındırmaz. 3-) Antu özel isimdir, büyük harfle yazılır. 4-) Gs'nin şeklinde yazılması gerekirdi. 5-) ''Ama'' kelimesinden sonra virgül kullanılmaz. 6-) Hesap Zamanı Geldi, bir alıntı cümlesi olduğundan, ''Hesap Zamanı Geldi'' olarak yazılması gerekirdi. 7-) Edebiyat ile dil bilgisinin alakası yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: (CenGizHan)
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
tam antuya yakışacak şekilde, anlamsız ve saçma bi görsel.
sözde GS nin her maç yenildiğini vurguluyor ama, Hesap Zamanı Geldi gibi saçma bi cümle de kuruyor.
Edebiyattan Türkçe dersinden zayıf bi eleman yapmış sanırım.
Evet.
Türkçe'yi senin kadar güzel kullanan bir insanın, buna dikkat etmesi gerekirdi zaten.
1-) Türkçe'de kelime, cümle büyük harfle başlar. 2-) Noktadan sonra daima büyük harfle başlanır. 3-) Türkçe, bünyesinde ''bi'' diye bir kelime barındırmaz. 3-) Antu özel isimdir, büyük harfle yazılır. 4-) Gs'nin şeklinde yazılması gerekirdi. 5-) ''Ama'' kelimesinden sonra virgül kullanılmaz. 6-) Hesap Zamanı Geldi, bir alıntı cümlesi olduğundan, ''Hesap Zamanı Geldi'' olarak yazılması gerekirdi. 7-) Edebiyat ile dil bilgisinin alakası yoktur.
Alıntıları Göster
Öğrencilerimin seviyesinden bile düşük. (3. sınıf)... Bir kere rakibe saygı denen bir şey yok. Rakibe saygısı olmayanlar kaybetmeye mahkumdur. Bkz. Tuncay ve hindileri...
quote:
Orijinalden alıntı: .TaneR.
seviyelerini yansıtan bir görsel. başka bir şey de beklenemez. neyin varsa onu sunarsın.
++
ek olarak bide o görseli hazırlayanın yaşını merak ettim
Tam bi kro veya apaci sanırım kanlı yazılar hep aynı cümleler falan bari No Fear falan da koysaydın
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
quote:
Orijinalden alıntı: fth-bsky
quote:
Orijinalden alıntı: süpürman
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
bence cok guzel olmuş.begenmeğende kıskanclıgından begenmiyordur.okan bayulgen in dedigi gibi siz yapında gorelim.bizimki bu
bedava ya devlete stad yaptırıp hala konusuyosunuz ya bide
anlayana dedik simdi sana anlatsam da anlamayacağın için sen kum havuzunda takıl
Alıntıları Göster
bu tarz bir sunumu beğenenler var içinizde gs li futbolcular fairplay tshirtü ile ısınırken o fotonun yanına fb taraftarı bir çocuğun yaptığı el hareketi koyulmuş... bu zihniyete alıkş tutan oldukça daha çok yerimizde sayarız.
quote:
Orijinalden alıntı: B@R!$
bu tarz bir sunumu beğenenler var içinizde gs li futbolcular fairplay tshirtü ile ısınırken o fotonun yanına fb taraftarı bir çocuğun yaptığı el hareketi koyulmuş... bu zihniyete alıkş tutan oldukça daha çok yerimizde sayarız.
Görende Galatasaray Taraftarı, hiç el kol yapmıyor, hiç küfür etmiyor, sütten çıkmış ak kaşık sanır.
quote:
Orijinalden alıntı: (CenGizHan)
quote:
Orijinalden alıntı: B@R!$
Görende Galatasaray Taraftarı, hiç el kol yapmıyor, hiç küfür etmiyor, sütten çıkmış ak kaşık sanır.