Maç öncesi bir konu açmıştım.. Galatasaray'ın fark yiyeceğini düşünüyodum.. Beklediğim gibi olmadı .. Konu içersinde eğer fark yemezse özür dileyeceğimi söyledim. Tüm galatasaraylılardan ve özellikle adı geçen arkadaşlardan özür dilerim..
sözünün arkasında durman güzel..aynı şeyi sevilla fenerbahçe maçı için büyük konuşan artistler de yapsa saygı duyacaktık ama şimdi duyamıyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: KüçükKötüEjderha
Maç öncesi bir konu açmıştım.. Galatasaray'ın fark yiyeceğini düşünüyodum.. Beklediğim gibi olmadı .. Konu içersinde eğer fark yemezse özür dileyeceğimi söyledim. Tüm galatasaraylılardan ve özellikle adı geçen arkadaşlardan özür dilerim..
Bende Fark Yerse Galatasaryı Bırakmayan Top Olsun Yazarken Süreye Takıldı
Sonrada Admnler Konuyu Silerler Nasılsa Diye Geri Dönememiştim...
kendi türünden insanlara özlem duyuyorsun galiba, hollanda'ya git herşey serbest
Anlamadım Arkadaşım
Top Diosan Eğer O İşin Esprisi Şüphen Olmasın
Takımıma Laf Ediosan Emin Ol Senden Daha Galatasaraylıyım
up
Kardeş zaten madrid teknik direktörü açıklama yaptı.İlk maçta onları umutlandırıp ikinci de farka boğup ağlatacaz diye.Sen yanlış maça demişsin :D
hop nereye up
ama erken davranmışsın. bu maçın rövanşı var. rövanşda eğer fark olursa mesela " 0-2 " skoruna, gelip de buraya konu açmayasın, fark oldu diye. şimdi düşünüyorum, bjk bu gs'ye fark atabilirdi. top girmedi mi girmiyor. bence atletico'nun şansı hala yüksek. fark yiyebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
ama erken davranmışsın. bu maçın rövanşı var. rövanşda eğer fark olursa mesela " 0-2 " skoruna, gelip de buraya konu açmayasın, fark oldu diye. şimdi düşünüyorum, bjk bu gs'ye fark atabilirdi. top girmedi mi girmiyor. bence atletico'nun şansı hala yüksek. fark yiyebilir.
jimnastik gitsin konya şekere fark atsın haddinizi bilin