Şimdi Ara

Antutu 2015 yılının ilk çeyreğine ait verileri paylaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • antutuda 805 lere fark atan note 4 bu tabloda nasıl yok anlayamadım tuhaf

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

adreno 430 ve mali t760 mp8 tamamen ayni gucte

Şu durumda t760i one cikartan 14 nm sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlara bakın hele, o kadar cihaz var ama akıcılıklarını karşılaştıralım bakalım nexus 6 yla droid turbo nasılda fark yaratır, antutu skorlarının saçma olduğunu kanıtlayan iki cihaz

• Samsung'un işlemci devrimini görmeyip hala hile yapmıştır diyenlerin kafası iyi galiba.

• seFaßjk kullanıcısına yanıt
    14 nm sadece daha az tuketmesine dolayli olarakta performans surekliliginde avantaj saglar. Ama antutu nun herhangi birseyi dogru olctugunu sanmiyorum antutu sonucu tamamen onemsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

14 nm üretim teknolojisi 20 nm ye gore yaklasik %30 daha yuksek performans vaad ediyor

Keşke bu kadar basit olsaydı.
  • S5 nasıl note 4 ün önüne geçiyor ben anlamadım? Biri 4 çekirdek diğeri 8 çekirdek

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

Benim anlamadığım s6 ile s6 edge arasında niye bu kadar fark var? Aynı donanım değil mi?

https://www.youtube.com/watch?v=YlV0naJ3ZHo burda da s6 edge geçmiş.belki tam optimize edememişlerdir bir kaç yeni teknoloji var ilerde daha stabil olacaktır.

Arkada murat dalkılıç reklam çekiyor sesi dikkatli dinleyin :D

• hileci samsung değil aga.

bu tablodan şunu anlıyoruz.qualcomm s800 ü ısıtıp ısıtıp üreticilerin eline veriyordu.birazda tekel olmanın avantajıyla.(800-801ab-801ac-805-810)

s801ac li s5 ile s810 lu m9 arasında sadece 3bin lik bir fark var.

bu düzeni yıkan exynos oldu.mediatek te geliyor arkadan.mt6795 ile.
  • Benim dikkatimi çeken işlemci sıralaması oldu.Pazarda qualcomm, mediatek ve exynos'un ağırlığı biliniyor ama intelden bir model olmaması ilginç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oztu

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

Benim anlamadığım s6 ile s6 edge arasında niye bu kadar fark var? Aynı donanım değil mi?

https://www.youtube.com/watch?v=YlV0naJ3ZHo burda da s6 edge geçmiş.belki tam optimize edememişlerdir bir kaç yeni teknoloji var ilerde daha stabil olacaktır.

Arkada murat dalkılıç reklam çekiyor sesi dikkatli dinleyin :D

ayrıntıdaki şeytan

• İntel pazara bangır bangır geliyor bu liste 2 yılda İntele dönecek . çift çekirdek ve android desteği yokken emülatör ile calısan intel'in gücünü gördük intel suna el at :D
  • Samsung fena tokatlamis qualcom u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 le 33k aliyorum gayette herseye yetiyorsa bu kadar fazla puana ne gerek var

• S6 lar farkı baya açmış. Android cephesinde bu sene samsung a kaldı anlaşılan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 piyasadaki en iyi telefon desek yalan olmaz.http://www.epimedium.biz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.