Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol hocam güncellemeyle birlikte hediye bakiye ve son kullanım tarihi eklendi emeğine sağlık.
  • cruell2 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Dediğim gibi bu parametrelerle ilk defa karşılaştık, ve ayrı olarak yeni sayaçları ekledik.
  • sevgili @Chronos1121 bu aralar yapılan güncellemeler sonrası widget ayarlarımızda gidiyor ve her güncelleme de baştan bir sürü uğraşmamız gerekiyor. hesap ayarları yedekle yaptığımızda widget yedeklenmiyor .dosyadan güncelleme sonrası yeni hesap açıldığı için eski widgetı kaldırmak gerekiyor.

var mı bunun kolay bir yolu ? yada yanlış yaptığım bir yer mi var acaba ?
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    güncelleme yaparken yeni bir hesap oluşturmanız gerekmez. sadece yeni servis sağlayıcı sürüm dosyasını indirin ve kurun, eski hesabı kaldırmayın, olduğu gibi çalışmaya devam eder o.
  • hocam bu turkcell e bi güncelleme gelecek mi? kurumsal faturalı hatta herşeyi görebiliyorum ama faturasız genç tarifede operatör içi ve her yöne dakikaları göstermiyor :(
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Hata logunu gönderirseniz, incelemeye alırız.
  • Turkcell faturalı sorgulamasında sorun mu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell faturalı/faturasız sorgulamalar için WiFi kullanmak gerekir. Turkcellin uyguladığı özel çalışma prensibinden dolayı Turkcell hattının 3g'si üzerinden sorgulama yapmak mümkün değil
  • Avea dan Turkcell e geçtim ve yıkıldım şu an :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Turkcell faturalı/faturasız sorgulamalar için WiFi kullanmak gerekir. Turkcellin uyguladığı özel çalışma prensibinden dolayı Turkcell hattının 3g'si üzerinden sorgulama yapmak mümkün değil

hocam ben turkcell faturasız genç tarife kullanıyorum. bunu nasıl ekleyebiliriz kurdum ama sadece kalan interneti gösteriyor dk ve sms ları göremiyorum
  • lediod kullanıcısına yanıt
    Sayaçları kontrol edin, eğer gerekli bilgileri bulamazsanız o zaman muhtemelen tarifeniz desteklenmiyordur. Bunu çözmek için program logunu yapımcıya gönder seçeneğini kullanın ve sorunu göndereceğiniz mesajın içinde açıklayın (türkçe yazabilirsiniz)
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Hocam avea kullanıyorum web online islem merkezine giris yaptınız smsi geliyor her güncellemede bu smsleri nasıl kapatabilirim
    "Web Online Islem Merkezine giris yaptiniz. Bu guvenlik SMS'lerini almak istemiyorsaniz, WebOnline "Guvenlik Secenekleri"nden SMS uyarisini kapatabilirsiniz"

Sms bu güvenlik seçeneklerine nerden ulaşabilirim

• programı inceleyeceğim takip + favori
  • Aynen mesajda dediği gibi bu smsleri Avea Online İşlemlerin Güvenlik bölümünden kapatabilirsiniz, orda seçenek var.
    Data paketimde bu uygulamayı kullaniyorum ama telefonumda kullanamiyorum.Ilginc geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICES NMB kullanıcısına yanıt
    Telefonda da kullanırsınız. Hattınız nedir ve sorun nedir?
    Kusura bakmayin.Okuyunca ogrendim ki turkcell de sikinti varmis.

• ICES NMB kullanıcısına yanıt
    evet Turkcell hesabını yine Turkcell hattından sorgulamak için WiFi gerekiyor. Bu tamamen Turkcellin uyguladığı sistemden kaynaklanıyor, maalesef atlatılması mümkün değil.
    Ama başka operatör hattından Turkcell hesabınızı sorunsuz sorgulayabilirsiniz.
  • Soyle bisey olabilir mi?

Data paketli(turkcell)hattim var.Data paketini anybalance ile sorgulayabiliyorum.2.bi widget ile telefonunkinide sorgulayabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.