Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -https://code.google.com...roviders/downloads/list sayfasında provider ismini bulup dosyayı indirin
    - telefonunuzda sdcard/AnyBalance, sdcard/Download veya sdcard/Bluetooth klasörlerinden herhangi birine kopyalayın.
    - Program içinden Menü - Providers - From File seçip bulunan dosyayı kurun.

Ben bu linke tıklıyordum sizin verdiğiniz linkten farklı indirdim şimdi teşekkürler
     AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 9 Nisan 2014; 14:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

ayarları doğru yaptığınızdan eminseniz, hata logunu yapımcılara gönder seçeneğini kullanın ve sorunuzu ayrıntılı anlatarak maili gönderin.
    Sorununuz incelenip size dönüş yapılır mutlaka (bazen biraz zaman alabilir)

öncelikle tekrar elinize kolunuza sağlık diyeyim. sayenizde aylarca vodafone hesabımı böyle kontrol ettim, vodafoneun iğrenç widgetından kurtularak. bugün turkcelle geçtim ama dakika göstergesinde sorun var. dediğinizi yapıp sorunu detaylı olarak mail attım ama size gidiyor diye türkçe yazdım. yanlış mı ettim acaba
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    bana direk gitmiyor, ama türkçe mesajları bana ulaştırıyorlar, sorun olmaz yani :))
    programı beğendiğinize sevindim :)
  • quote:

bana direk gitmiyor, ama türkçe mesajları bana ulaştırıyorlar, sorun olmaz yani :))
    programı beğendiğinize sevindim :)

tamamdır teşekkürler. umarım çözebilirsiniz sorunu
  • Sanirim programi silme vakti geldi. Avea 2.0.12 surumu gorev yapmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle böyle bir program konusunda yaptığınız çalışmalar için sizi tebrik ederim.
    Burada mevcut sağlayıcı sürümüm bulunmakta;
    Burada göstermek istediğim sorun şu ki, sayaçlarda "kalan dakika [?]" olarak gözüküyor. Kalan dakika bilgisine ancak "kalan dakika ayrıntıları" sayaçlarından ulaşabiliyorum.
    Bu durumda herhangi bir widget boyunutda (ss te en büyük widget mevcut) kalan dakika bilgisine ulaşamıyorum. Çünkü "Kalan Dakika" sayacı çalışmıyor "Kalan Dakika Ayrıntıları" sayacında uzun bir mesaj olduğu için bu sayaç üzerinde dakika bilgisi gözükmüyor.
    Aslında normalde ben 1x1 lik widget kullanıyorum. Eski Avea tarifemde (Cepte Bayram Büyük) görüntülemede hiçbir sıkıntı yaşamıyordum.
    Şu anki tarifem S.E.Ç. Full Artı Full 500 üzerine WOOPS yeniyıl paketine geçtikten sonra bu problem başladı.
    Bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.

Edit: İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namco -- 19 Mayıs 2014; 17:32:11 >

• Normal bir durum, Avea'nın son sürümü 2.0.14 çünkü
    Servis sağlayıcıyı güncelleyin.
  • Problemi incelemek için program loguna ihtiyacımız olacak. Lütfen hesap detaylarındayken Logu görüntüle seçip daha sonra logu yapımcıya gönder seçeneğine tıklayın. Mailde burda yaptığınız açıklamaları aynen yazın ve gönderin. Sorunuzu inceleyip size dönüş yapacağız.

Bu arada paket değiştirirken herhangi bir faturasız/faturalı hat değişkilği yapılmadı değil mi? (bu durumda hat türü doğru işaretlemeniz gerektiğini unutmayın)
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Maili gönderdim, paket değişiminde faturalı - faturasız değişikiliği yapılmadı. Zaten problemi yaşadıktan sonra hesabı yeniden kurdum. Yine de bir değişiklik olmadı. Hat türünü değiştirmeyi denedim bu durumda yanlış işaretlemede hiçbir bilgi gelmemekte. İlginize teşekkür ederim.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Onu indirmek icin programi satin almam gerekirmis.

• Otomatik güncelleme için satın almak gerekir. Manuel güncelleme anlatımı ilk sayfada mevcut.
  • Merhaba bahsi geçen sorun bugün itibariyle yapılan providers güncellemesi ile çözülmüştür. İlginize teşekkürler.
    @Chronos1121
  • Evet logunuzun bugün incelemeye alındığı bana da haber verildi.
    güle güle kullanın. :)
  • Uzun süredir ücretsiz kullandığım uygulamayı az önce satın alarak vicdanımı rahatlattım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desteğiniz için teşekkür ederim :)
  • Avea vers 12 sorunlu 15.surumu cikmis.o da ucretli.

• Aynı sorunuza daha önce de cevap verdim:

quote:

Otomatik güncelleme için satın almak gerekir. Manuel güncelleme anlatımı ilk sayfada mevcut.

Lütfen ilk sayfadaki anlatımları dikkatli okuyun. Ücretsiz kullanmak istiyorsanız güncel olmak için sadece fazladan birkaç dakika ayırmanız lazım.
    Uğraşmak istemiyorsanız o zaman satın almanız gerekir.
  • hocam size mail ile log gönderip de sordum burdan da sorayım. hattım bimcell. hattımda yüklü hediye TL var. bunu göremiyorum. hediye dakika veya normal tl değil. "hediye tl". bunu görmem için güncelleme mi yapmanız gerekiyor acaba?
  • cruell2 kullanıcısına yanıt
    Hediye TL parametresiyle daha önce karşılaşmadık, büyük ihtimal yeni bir parametre olarak eklenmesi lazım veya normal Tl'ye ekleme yapılır, duruma göre bakarız.
    Logu gönderdiyseniz incelemeye alınacaktır.
  • quote:

Aynı sorunuza daha önce de cevap verdim:

quote:

Otomatik güncelleme için satın almak gerekir. Manuel güncelleme anlatımı ilk sayfada mevcut.

Lütfen ilk sayfadaki anlatımları dikkatli okuyun. Ücretsiz kullanmak istiyorsanız güncel olmak için sadece fazladan birkaç dakika ayırmanız lazım.
    Uğraşmak istemiyorsanız o zaman satın almanız gerekir.

listeden indirdigim versiyonda eski. vers 12 mevcut 16ya guncellenmis. 16yi bulamadim bi yerde . o listedeki surumde 12.surum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 27 Mayıs 2014; 11:26:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.