Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm hesap ayarlarınızı. faturalı/faturasız ayıracı, şifrenizi, telefon numaranızı yazılışını (10hane), ve tabiki normal online işlemlerde girmeyi deneyin. Ben de avea hattı kullanıyorum ve sorgulama sorunsuz yapılıyor şu anda.
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    Avea online işlemlerde girince gösterilyor mu?
    gösterilyorsa bize hata logunuzu gönderin, inceleme yapalım. POCell vb. Avea türevleri bazen değişik sonuçlar döndürebiliyor.
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    izinlerle ilgili bilgim yok. ana program yapımında direk yer almadım, ama googple play'de oylama yapmak için bir engel yok.
    Uygulamayı google play'den direk kurdunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

izinlerle ilgili bilgim yok. ana program yapımında direk yer almadım, ama googple play'de oylama yapmak için bir engel yok.
    Uygulamayı google play'den direk kurdunuz değil mi?

evet google playdan yükledim o izinleri kaldırabilirmisiniz sonuçda böyle bir programın çağrılarımı okumasına gerek yok
    ben kaldıramam :) Dediğim gibi ben programın lokalizasyondan sorumluydum ve yerli operatör modüllerin yapımında yer aldım.
    google play'deki yapımcıya mesaj at kısmından siz yazabilirsiniz. Ancak program çıkalı uzun süre oluyor ve benzer şikayetler olsaydı veya gerekli olmayan izinler bulunsaydı çoktan kaldırılırdı. Yani talebinizin karşılanacağını açıkçası düşünmüyorum.

Kendim olarak ise tanıdığım programlarda hiçbir zaman istedikleri izinleri incelemediğmi söyleyebilirim. Programın nerden geldiğini ve ne yaptığını biliyorsam ona karşı güvensizlik duymuyorum. Tedbir iyidir ama paranoyak olamaya gerek yok
  • quote:

Avea online işlemlerde girince gösterilyor mu?
    gösterilyorsa bize hata logunuzu gönderin, inceleme yapalım. POCell vb. Avea türevleri bazen değişik sonuçlar döndürebiliyor.

avea online işlemlerdede yok sanırım.. yada ben göremedim
  • quote:

ben kaldıramam :) Dediğim gibi ben programın lokalizasyondan sorumluydum ve yerli operatör modüllerin yapımında yer aldım.
    google play'deki yapımcıya mesaj at kısmından siz yazabilirsiniz. Ancak program çıkalı uzun süre oluyor ve benzer şikayetler olsaydı veya gerekli olmayan izinler bulunsaydı çoktan kaldırılırdı. Yani talebinizin karşılanacağını açıkçası düşünmüyorum.

Kendim olarak ise tanıdığım programlarda hiçbir zaman istedikleri izinleri incelemediğmi söyleyebilirim. Programın nerden geldiğini ve ne yaptığını biliyorsam ona karşı güvensizlik duymuyorum. Tedbir iyidir ama paranoyak olamaya gerek yok

anlıyorum güvenilir bende kullanıyorum ama bu gibi bir çok program var çağrı kayıtlarımı neden okusun ne işine yarar bu programın

online işlemlerde görünmüyorsa pek yapacak bir şey kalmıyor. Var olmayan bir bilgiyi program size yansıtamaz. Yine de logu gönderip sorunu inceleme talebinde bulanabilirsiniz.
    onu bir tek program sahibi bilir :)
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Programı kaldırıp tekrar kurdum. Ardından servis sağlayıcıyı sitesinden indirdim düzeldi.
  • quote:

onu bir tek program sahibi bilir :)

getirin onu bana
     AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi)
  • sorunu çözdüğünüze sevindim, muhtemelen sadece servis sağlayıcıyı güncellemek veya yeniden kurmak yeterli olurdu.
  • quote:

online işlemlerde görünmüyorsa pek yapacak bir şey kalmıyor. Var olmayan bir bilgiyi program size yansıtamaz. Yine de logu gönderip sorunu inceleme talebinde bulanabilirsiniz.

Hocam bu bariz POAŞ ve aveanın rezilliği.. o kadar menü gezdim bir sürü gereksiz bilgi.. yalan yanlış bilgi.. emaile diğer diyip telefonumu girmişler.. adres gireyim dedim bir sürü hata verdi.. posta kodunu 06000 yazdım begenmedi.. netten dogrusunu aratıp girdim en sonunda bir hata oldu dedi tüm data girişlerimi iptal etti.. resmen epic fail bir site.. samsung s3 telefonum nokya 6288 gözüküyor.. tuttugum yer elimde kaldı

normalde tutup müşteri hizmetlere sorarım ama alacagım cevap belli gibi .. 9333ten dinleyin en iyisi hiç bulaşmamak.. bu haliyle kullanmak..

geçen günde neredeyse geçeli bir yıl olmasına rağmen nüfus kagıdı fotokopinizi getirin diye geçiş yapan bayiiden aradılar.. adım gibi eminim fotokopisini vermiştim ya kaybettiler yada klon hat çıkarmak için istiyorlar

hızlı cevaplar için teşekkür ederim, kolay gelsin

POCell, BimCell, PTTCell hatları Avea'da sanırım üvey evlat muamelesi görüyor. Sonuçta altyapı Avea'ya ait olduğu için bunlardan kira parasını alıyor, ama hizmet konusunda geride bırakıyor. Bu durum açıkça ortada. Ha diğer taraftan Turcell veya Vodafone daha mı iyi? O kadar da değil, her ikisinin müşteri hizmetlerine sert uslüp kullanmadan mantıklı cevap alamk mümkün değil.
    Tüm opertörler hizmet konusunda aynı derecede uyanık davranıyor.
  • Merhaba arkadaşlar.
    AnyBalance programından sonra Alreader programı için de Türkçe çeviri hazır sayılır. Deneme sürümünü indirmek isteyenler yeni açtığım konuya bakabilirler.
    Android Uygulamalar için TÜRKÇE LOKALİZASYONU (çeviri çalışmaları)
  • Bir süredir verileri alamıyordum programın widget'ından. Avea şifrem 3 ayda bir sıfırlanıyormuş. Şifrem değişmiş haliyle kendi kendine. Şifremi değiştirip programa girdim ama şimdi "web sayfasından veri alımı başarısız." gibi bir hata veriyor. Nedendir acaba?
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Can't login hatasını almadığınıza göre programın içinde de şifrenizi değiştirdiğinizi varsayıyorum.
    Bazen internet veya sayfadaki sorunlardan dolayı veri alımı başarısız hatası verebiliyor program. Kendi kendine düzeliyor. Ancak sorun sürekli devam ederse hata logu göndermeniz gerekir.
  • quote:

Can't login hatasını almadığınıza göre programın içinde de şifrenizi değiştirdiğinizi varsayıyorum.
    Bazen internet veya sayfadaki sorunlardan dolayı veri alımı başarısız hatası verebiliyor program. Kendi kendine düzeliyor. Ancak sorun sürekli devam ederse hata logu göndermeniz gerekir.

Tabi programdan da hesabı kaldırdım yeniden ekledim, yine de devam ediyor.

Ekleme: Şimdi baktım düzelmiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu programın win 8 için olan sürümü var mı?
  • Maalesef, sadece Android için mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.