Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba vodafone sistem de mi sorun var acaba ? bağlanmıyor sabahtan beri sildim tekrar kurdum sağlayıcıyı yine olmadı bilginiz var mi acaba ?

Saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok, ben avea hattı kullanıyorum.
    Şifrenizde veya herhangi bir ayarda değişiklik yapmadıysanız sorun vadofone'dan da kaynaklanıyor olabilir, ama her ihtimale karşı bize son logunuzu gönderin, hata sebebine bakalım.
  • Geçici bir sorun varmış sanırım hocam halloldu kendiliğinden

Saygılar
    güzel, demek ki sebebi vodafone'nun kendisiymiş :)
  • Mükemmel ya teşekkürler arkadaşlar hala gerekli ise yardımcı olmaktan guru duyarım
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Beğendiğinize sevindim, mobil operatörler için çalışmalar bitti, size uygun olan servis sağlayıcıyı seçip direk kurup kullanabilirsiniz. Hatayla karşılaşırsanız bu konuya mesaj atmanız yeterli.
    Başka bir servis sağlayıcı eklemekle ilgili bir fikriniz varsa onu da pm'den görüşebiliriz.
  • program fevkalade fakat widgetler üzerinde de yoğunlaşsanız mı acaba belki böyle bi bar seçeneği gibi falan gerçi bu da ram yemez ama yine de güzel olurdu
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    widgetler üzerinde bildiğim kadarıyla bir çalışma planlanmıyor. Kullanıcıların kendi denemeleri için widget türleri arasında çok amaçlı HTML widgeti var. Orda kendi HTML taslağı tanımlayıp istediğiniz gibi bir görüntü edebilirsiniz (kendi adıma söylemek gerekirse html proglamasından hiç anlamam).
  • Programın 1 ayı doldu sanırım artık hiç bir şekilde bağlanmıyor sağlayıcıyı da indirdim ama olmadı sanırım satın almaktan başka bir şey kalmadı yapacak ?

Saygılar
    Ücretsiz versiyonda 7 hesap sınrılandırılması var, 8. hesap itibariyle güncelleme yapmaz program. Sizde 7 adetin altında hesap mevcutsa bağlanmamanın sebebi bu değildir.
    Yine vodafone'nun kendi saçmalığı değilse ve kendiliğinden çözülmezse, hata logu gönderin bize
  • 7 hesap derken hocam ? tek hesabım var sadece 4 tane de widget ekliyordum o kadar sadece

Saygılar
    tek hesapsa sorun ücretsiz versiyon olmasında kaynaklanmıyor.
    Programa istediğiniz kadar hesap ekleyebiliyorsunuz (mesela tüm aile fertlerinizin telefon hatlarını tek yerden takip edebilirsiniz), ama ücretsiz versiyonda bu sınır 7 adettir.
  • Anladım hocam ozaman sorun bende yada mondofon'da bakalım biraz daha zaman geçsin düzelir belkim :)

Saygılar

Can't login, is the site change ? hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 20 Ocak 2014; 12:21:38 >
    Bu hata iki durumda çıkar, ya şifreniz değişti ve login olamıyor, yada vodafone tarafında site yapılandırılması değişti ve login sayfasına ulaşamıyor program. Site tarafında bağlantı sorunu da olabilir.
    Siz yine de şimdiden hata logunuzu gönderin, sıraya girsin, inceleriz
  • sayfasından denedim sorun görünmüyor bağlantı sağlıyor.

teşekkür ederim ilginiz için

saygılar
  •  AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi)

sorun ne olabilir hocam, hat avea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu anda sorun yok. Ayarlarınızı kontrol edin. Sorun devam ediyorsa da son işlem logunu bize mail atın.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    hangi ayarları mesela?
  • Pocell'deyim.. tüm ayarları bir kaç kez titizlikle yapmama rağmen hediye sms ve hediye dakikalar gösterilmiyor..

dakikalarda ve kalan bakiyede sorun yok..
  • bir kaç sorum olacak neden telefon görüşmeleriyle ilgili izin istiyor ve neden google playda oylama yapılamıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.