Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem çok güzel çalışıyor tekrardan emeğinize sağlık

Satın almak isterim nasıl yapabiliriz acaba

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Satın alımıyla ilgili bilgiler ilk mesajda mevcut. Dikkatlice okuyup size uygun olan lisansı seçin.
  • 18$ biraz çokmuş :)

• burcink kullanıcısına yanıt
    tek seçenek o değil ki. Senelik abonelik olarak alın.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    turkcell in de siteyi değiştireceği tuttu ya tasarımsal olarak değiştirselerdi sadece de login sistemiyle oynamasalardı iyiydi
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Platinum üye olarak onalara fırça kay, Sebo. Programımız çalışmıyor de, hemen sistemi düzeltsinler :)
    turkcell e bir kere birşeyden fırça kaydım müşteri temsilcisi de anlamıyor meseleyi neyse benim sabır taştı sonlara doğru dedim "siz benim ayda tüm hatlarıma ne kadar fatura ödediğimi biliyor musunuz ben platinium üyeyim" hatun karşısında on numara cevap verdi tıkandım kaldım "beyfendi turkcell de her zamn daha fazlasını ödeyen müşterimiz vardır" o yüzden bir daha ararım öyle bir laf cambazı çıkar bu sefer telefonu kırarım
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    normal kullanıcılara bunlar pek denk gelmiyor, bize hep tam salak çıkıyor. Platinumlar daha uyanık olduğu için size özel de uyanık temsilci koymuşlar anlaşılan
    Oyle canim bana en hazir cevap olani geldi
    Turkcellin cevap gucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programın türkçe sürümü resmi olarak markette yayınlandı. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 22 Aralık 2013; 22:31:48 >
    Yogun emeklerinden dolayi cok tesekkurler chronos

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Programın türkçe sürümü resmi olarak markette yayınlandı. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Güncelleyelim

Eline koluna sağlık
  • tebrıkler ustad ellerın dert gormesın marketten de tesekkur yazalım :)
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Artık top sizde, programı çevrenize yaymanızda hiçbir engel yok :))

Bu arada biraz offtopic, ama yeni türkçeleştimre projesi haberi daha vereyim. Alreader kitap okuma programının çevirisine başladım. :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neverland.alreader&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 23 Aralık 2013; 11:08:10 >
  • valla süper bişeymiş bu, yapanların elleri dert görmesin. Xperia Z konusunda gezinirken tesadüfen gördüm, Vodafone desteği geldiğini görünce ise havalara uçtum desem yeridir, bıkmıştım çünkü vodafone'un 1 giriş sayfamı kaplayan koca widgetından. sürekli giriş yapmamada gerek yok artık. ilk defa mobil bi uygulamaya para vermeye bu derece yaklaştırdı beni bu program :)
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Beğendğinize sevindim :) Markette de puanınızı ve olumlu yorumunuzu bizden esirgemeyin
  • 1 ay sonun otomatik olarak ücretsiz versiyona geçiyor yazılmış.

ücretsiz versiyonya olmayanlar / yapılamayan nedir ?
    (yada ücretli versiyonda artı ne var.)

yani 1 ay sonra yine fatura kalan dakika bilgileri gösterecekmi ... gibi
  • rfve kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada tam versiyonun avantajları yazıyor. Ücretsiz versiyonda en basitinden 7 hesaptan fazla olusturamazsiniz ve otomatik servis sağlayıcı güncellemesi kapalıdır.
  • Program güzele benziyor ama kurarken istediği izinler insanı tedirgin ediyor? Sakata gelmeyelim?

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı dikkatle okuyup tüm sorunların cevabını alabilirsiniz. hala sorunuz olursa da sorarsınız.
    sakata gelmezsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.