Şimdi Ara

Anycool F988 YARDIM...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen general i kesinlikle hiç tanımıyorsun . yada kesinlikle onlara çalışıyorsun. yoksa bu kadar taraflı savunmazdın.

Biraz eskileri takip etseydin firma sahibinin eskiden daha neler neler dediğinide bilirdin.

bak altta 2 şubat 2007 tarihinde ned johnlansen nick li üye ne yazmış aynen alıntı yaptım.

quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

kvk, genpa kadar cok cihaz sirkulasyonlari olmamasina ragmen teknik servis hizmetlerinin zayif oldugunu ve tamir edilemeyen arizali urun degisiminde sorun cikardiklarini..
    />

ayrica firma sahibi telefonda musteriye aydin dogan benim ahbabim olur diyebilecek kadar mesnetsiz..

1 sene oncesine kadar boyleydi durum.. genelleme yapmayalim yine de..
    />

Alıntı yapılan yazı linkteki 3. mesajdır :http://forum.donanimhaber.com/m_12061051/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: bageera

Sen general i kesinlikle hiç tanımıyorsun . yada kesinlikle onlara çalışıyorsun. yoksa bu kadar taraflı savunmazdın.

Biraz eskileri takip etseydin firma sahibinin eskiden daha neler neler dediğinide bilirdin.

bak altta 2 şubat 2007 tarihinde ned johnlansen nick li üye ne yazmış aynen alıntı yaptım.

Arkadaşım sen asıl taraflı savunuyorsun. ARIKAN sadece "biz Amerikan malıyız" dediklerini duymadım dedi. ki doğrudur ben de duymadım.

Eğer öyle söyledilerse bunu belgele kanıtla vs. ki o zaman inanalım.

Senin yaptığın gibi "bu şunu demişmiş, o bunu demişmiş" gibisinden kulaktan dolma muhabbetler, dedikodu yapan sokak kadınları arasında ya da kahvehanelerde yapılır.

Burası da teknoloji forumu ise ve teknoloji ile uğraşması gereken elit insanlar ise, biz desteksiz dayanaksız kulaktan dolma bilgilere inanmayız, kanıtını sunarsın o zaman inanırız - ki ARIKAN da bunu söylemek istemiş...

• kesinlikle doğru söylüyorsun thedeparted
    ARKADAŞIM.BEN O BÖLGELERDE(KAÇAKCILIK YAPILAN) UZUN YILLAR ÇALIŞTIM...BEN DEVLET MEMURUYUM..DİYORUM..O HALA DUYDUKLARI İLE İLGİLİ HARARETLE YAZILAR YAZIYOR....
    BURADAN TEKRAR SORUYORUM...
    GENERAL MOBİLENİN TELEFONLARINDA MD. USA YAZIYORMU? YAZIYORSA HEP BİRLİKTE LANETLİYELİM
    YAZMIYORSA MD CHİNE YAZIYORSA NE DİYEBİLİRİZKİ...
    ÇİNDE MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLİP DE YANILMIYORSAM EN AZ 10 İSİMLE TÜRKİYE YE GÖNDERİLİP SATILAN BU ÜRÜNLERİ ALMAYIN DİYORUM......SAMSUNG ALIN KARDEŞİM KAÇAK VE YASAL OLMAYAN MALI ALMAYIN DİYORU....ADAMDA DİYORKİ SEN GM ADAMISIN.ALLAHA ŞÜKÜR KİMSENİN ADAMI OLMADIK...ÜLKEMİZİ SEVDİK.....ASLINDA SENİN DEDİĞİN GİBİDE..SAĞDAN SOLDAN DUYULANLARI DA YAZMIYORUZ...DOĞRULARI,,GERCEKLERİ VEDE TEKNOLOJİYİ YAZIYORUZ....BU ARKADAŞIN ZANNEDİYORUM.BU KAÇAK MALLARDAN BİR KAZANCI VAR HERHALDE..HERKESE SEVGİLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Sen general i kesinlikle hiç tanımıyorsun . yada kesinlikle onlara çalışıyorsun. yoksa bu kadar taraflı savunmazdın.

Arkadaşım sen asıl taraflı savunuyorsun. ARIKAN sadece "biz Amerikan malıyız" dediklerini duymadım dedi. ki doğrudur ben de duymadım.

Senin yaptığın gibi "bu şunu demişmiş, o bunu demişmiş" gibisinden kulaktan dolma muhabbetler, dedikodu yapan sokak kadınları arasında ya da kahvehanelerde yapılır.

Burası da teknoloji forumu ise ve teknoloji ile uğraşması gereken elit insanlar ise, biz desteksiz dayanaksız kulaktan dolma bilgilere inanmayız, kanıtını sunarsın o zaman inanırız - ki ARIKAN da bunu söylemek istemiş...

ooo bi generalci daha .

benim anlattıklarımdan işine geleni anlayanlardansın demek sende.

amerikadaki adresini savunuyormusunuz peki bu adamların söylermisiniz. ?

insanları yalan yanlış bilgiler vermektense , kandırmaktansa , dedikodu yapan sokak kadınlarından olurum . senin gibi olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 11 Eylül 2008; 16:45:17 >

• HANGİ MARKAYI ALIRSANIZ ALIN
    AMA GARANTİLİ YASAL VE DE FATURALI ALIN AÇIK ARTTIRMA SİTELERİNDEKİ KAÇAK MALLARI DEĞİL.
    SONRA ELİNİZDE KALIR EYVAH DERSİNİZ

HİÇ BİR YERDE Trident, Anycool , Letus, infinity,piranha BU MARKALARIN KAÇAK OLDUĞUNU SÖYLEMEDİM........

FORUMDA SENDEN BAŞKA HERKES GM NİN ELAMANI...SEVGİLER
  • AYRICA DA ANYCOOL UN SİTESİNİ İNCELERSEN...YADA SOLOMOBİLEYİ İNCELERSEN
    ANYCOOL TELEFONLARININ ADI GEÇEN MODELLERİNİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ZATEN ANYCOOL MODELİ DEĞİLDİR..GERİYE KALAN AYCOOL DİYE SATILANLARIN TAMAMI KAÇAK MALDIR......[/
    color]
  • quote:

quote:

quote:

ooo bi generalci daha .

insanları yalan yanlış bilgiler vermektense , kandırmaktansa , dedikodu yapan sokak kadınlarından olurum . senin gibi olmam.

bu yorumlardan sonra gerçekten yanlı bir taraf olduğunu iyice anlıyorum sanırım general electric çalışanısın ama hâlâ anlamıyorsun adamlar biz o markayız dediklerine dair bir kanıt sun o zmn eywallah diyelim ama böyle olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

HİÇ BİR YERDE Trident, Anycool , Letus, infinity,piranha BU MARKALARIN KAÇAK OLDUĞUNU SÖYLEMEDİM........

YALAN SÖYLEME ÇARPILIRSIN BU ALTTAKİ YAZILARI DEDEM Mİ YAZIYOR.

quote:

ağzına sağlık arkadaşım nunların markası bile belli değil LETUS-ANYCOOL-FİRİG-D2000-TRİDENT-CHİNE MOBİLE-CETZ- KAÇAK BUNLAR .....KAÇAK İMEİ KAÇAK MARKA NE DERSEN DE BUNLARA OYUN MOYUN YÜKLENMEZ............ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN KAÇAKCILARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

bu hale gelmıs cıhazlarını yaptırmak ısteyenler pm atsın kargolasın yaptıyım burda...
    yada yok umudum artık bu teldın dıyenler satmak ısterlerse hurdalarını onlarlada goruselım...
    hesaplarına nakıt eft yaparım...

yazılımsal bı hata yuzunden telefonların olu yatmasına kıyamam dayanamam

kardeş adresini filan yazsana.acaba kesin tamir olurmu
  • quote:

quote:

YALAN SÖYLEME ÇARPILIRSIN BU ALTTAKİ YAZILARI DEDEM Mİ YAZIYOR.

quote:

ağzına sağlık arkadaşım nunların markası bile belli değil LETUS-ANYCOOL-FİRİG-D2000-TRİDENT-CHİNE MOBİLE-CETZ- KAÇAK BUNLAR .....KAÇAK İMEİ KAÇAK MARKA NE DERSEN DE BUNLARA OYUN MOYUN YÜKLENMEZ............ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN KAÇAKCILARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN....

of gercekse kapak mode ıs open yahu bıdaha guvenmeyelım bu nıklı devlet memuru sahsın post larına

• quote:

quote:

quote:

ooo bi generalci daha .

Yok wallahi generalci falan değilim, sadece "o bunu demiş, burada şöyle yazmış, şu şunu demiş" gibi kanıtsız muhabbetleri bu forum ortamına yakıştıramıyorum. Yoksa General telefon falan kullanmam ve kullananların yaşadıkları dünya kadar sorunları bu forumda da okudum.

Yanlış bilgi falan da vermedim hiç, forumu araştırırsan da hiç "Geyik, boş muhabbet ya da bazılarının yaptığı gibi gerekçesini belirtmeden "şu telefon süper alın" vs muhabbetlerine de girmediğimi görürsün. Sadece kanıt varsa söyle o zaman beraber lanetleyelim General'i dedim. Konu bu yani ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 3 Ekim 2008; 10:18:25 >

• Arkadaşım boşuna kodular girmişsin.
    Ayarlar dan 3D yi kapatırsan sensör çalışıyor.Açtığında çalışmıyor.
    Aldığımda benimde tesdüfen bu ne işe yarıyor diye kapattım sensör çalışdı.
  • mühendislik kodunu girdikten sonra telefonu kapanan arkadaşlar, sadece telefonu şarja takın, geri geliyor merak etmeyin, 2-3 saniye sonra açılıyor.
  • Eğer *#3646633# veya *#66*# kodlarından birini girip yanlışlıkla bazı ayarlar yaptınız ve telefonunuz bir daha açılmıyorsa çözümü şöyle:

Önce tüm sim kartları ve hafıza kartını çıkarın, telefona bataryayı da takmadan 5 dakika bekleyin. Daha sonra hepsini tekrar takıp, normal açma kapama tuşu yerine telefonu şarja takarak açılmasını bekleyin. Birkaç saniye sonra sorununuz halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 1 Kasım 2008; 3:17:58 >
  • Telefonun hayırlı olsun...

Servis garantisi ile dükkan garantisi ayrı dır. Sevis garantili telefonlarda aksesuar-yedek parça-tamirat-yazılımsal sorun-ve değişim işlemleri..
    Dükkan garantisi satıcının müşteriye söylediği doğru veya yanlış sözlerdir. Örnek; İmei mi? kapanmaz kayıtlıdır. Kapanırsa getirin biz hallederiz. Aksesuarları mevcut. Tuş takımı veya camı kırılırsa getirin değiştiririz..gibi

Garanti yeri diye bir şey olmaz... Ürünün Teknik servisi var dır.
  • hayirlis olsun kardes ne kadara aldin sorabilir miyim acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: berqsan

ben bu tel ın aynısı ama markası dolia f988 aldım "garantılı yok" demıssınız garantılı werıyorlar 2 sene. aldıgım yerde anycool, dolia, myfone wardı onerdıgı telefon bu oldu anycoollarda hata cıkıyormus o yuzden bu telde kesınlıkle cıkmaz dedı we olursada garantısı war 2 sene,getır ıster bız gonderelım ıstersen sen garantı yerıne gotur dedıler ;)
    suan memnunum....
  • her turlu teknık destek ıcın yardımcı olabılırım
    mahkum0079@hotmail.com
  • bu konuya bir dewww.anycoolcepforum.com da bakın.
  • arkadaşım o dediğini yaptım ama tel açılmadı ne yapmalıyım
  • Telefon tamircilerine götür... Dert etme 10 lira gibi bir ücrete yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.