Şimdi Ara

Anycool F988 YARDIM...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce F988 aldım telefonun sensörünü çalıştıramadım,bu modelde varmış,
    mesela telefon çaldığında ters cevirince sessiz olması
    telefonu sallayınca duvar kağıtlarının değişmesi
    tv izlerken yan çevirince otomatikman tam ekran olması
    Bu özellikler çalışmadığı için bende internette bakarken şu kodu gördüm *#3646633# ve girdiğimde teknik menüyle karşılaştım.ve bakarken telefon birden kapandı.ve daha sonra hiç açılmadı.sanki pil yokmuş gibi açılmıyor kesinlikle.
    Bunu bilen varsa bana bilgi versin nasıl çalıştırabilirm telefonu....

• muhendıslk modu...

muhendıslık modunu kullarak cıhazı bozan baya kısı var.
    sizin yapabılecegınız bısı yok.

telefoncu komple yenıden yazılım atacak kucuk bı ıhtımalde olsa gerı donebılır cıhaz...

muhendıslık mobunu son kulanıcılar lutfen kurcalamasın bakın bu dh forumundakı 4. vaka...
  • Arkadaşlar ! Bu model telefonlara henüz flaşh atamıyoruz o yüzden bu *#3646633# numaraları telefonunuza girmeyin.
  • :( off yandım ben bir çözümü olmalı.flash atmadan yapamazmıyız ?
  • Nerden girdim bu kodu, yardım edinde kurtarayım telefonumu
  • nerden aldın internettenmi
  • hediye geldi...peki bu telefonun;
    --reset düğmesini bulamadım varmı?
    --pili uzun süre dışarda koysam düzelirmi?
    --telefonu söksem içinde biosunu sıfırlayabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sagem myx 7 yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reset dugmesı yok, databankmı bu :)
    telefonda bıos olmaz paf olur
    hayır sızın yapabılecegınız bırsey yok daha oncede soyledıgımız gıbı...
    muhendıslık modu son kullanıcı degıl teknık servısler ıcındır...
    dilersenız ozel mesaj atın baktırayım yapılabılecek bırsey ıse fıyatını vereyım
    yaptırın

kargo ucretını karsılayın yeterlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 28 Ağustos 2008; 14:42:59 >
  • BENDE AYNI SORUN VAR ÇÖZÜM NE YADA ÇÖZE BİLDİN Mİ SORUNU
  • Flash sız olacağını sanmam
  • BU FLASH I NERDE YAPTIRA BİLİRİM
  • Hala ses seda yokkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

muhendıslk modu...

muhendıslık modunu kullarak cıhazı bozan baya kısı var.
    sizin yapabılecegınız bısı yok.

telefoncu komple yenıden yazılım atacak kucuk bı ıhtımalde olsa gerı donebılır cıhaz...

muhendıslık mobunu son kulanıcılar lutfen kurcalamasın bakın bu dh forumundakı 4. vaka...

Galiba ben 5. vaka oldum.

Mühendislik menüsüne giriyorsanız da eğer kesinlikle ama KESİNLİKLE MENÜDEKİ HIGH SPEED SIM'İ AKTİF HALE GETİRMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 6 Eylül 2008; 4:28:51 >
  • 6. vaka da benim herhalde bende o menüye girmiştim telefon birdaha açılmadı bende yenisi ile değiştirdim
  • bu hale gelmıs cıhazlarını yaptırmak ısteyenler pm atsın kargolasın yaptıyım burda...
    yada yok umudum artık bu teldın dıyenler satmak ısterlerse hurdalarını onlarlada goruselım...
    hesaplarına nakıt eft yaparım...

yazılımsal bı hata yuzunden telefonların olu yatmasına kıyamam dayanamam
  • S410 engineer mode: *#3646633#
    software version: *01763*79837#
    reset defaults (phone/user code reset to default): *01763*737381#
    reset defaults (phone/user code reset to default): *#9998*7328# (hold #)

belkı bunlar yardımcı olabılırmı acaba

mahkum0079@hotmail.com

Anycool F988 YARDIM...!
  • telefon çok güzel ama garantili satan henüz yok.

çin Alırken dikkat etmeniz gereken en önemli iki şey.

1 garantili ürün alınması gerekir.
    2.Büyük bir firmanın ismini kullanarak bizleri kandırmaya çalışıp cebimize göz diken firmanın ürünlerini almamamız gerekir. Ayrıntı --->http://forum.donanimhaber.com/m_26039395/tm.htm
  • EĞER GENERAL MOBİLE BEN GENERAL ELEKTRİK İLE AYNI FİRMAYIM DİYE BİR AÇIKLAMA YAPMIŞSA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUNDUR....BÖYLE BİR AÇIKLAMA VARMI?

AYRICA ORTAK OLMAK BAŞKA BİR ŞEYDİR.........KISACASI ORTAKLIĞIMIZ VAR DİYORLARSA O KONU AYRI BİR KONU ORTAK OLMAK İNSANLARI KANDIRMAK DEĞİLDİR.

AMA......TEKRARLIYORUM........GENERAL MOBİLENİN.....HERHANGİBİR YERDE.......BİZ AYNİ FİRMAYIZ.....DİYE BİR AÇIKLAMASI VARSA SEN HAKLISIN ALNINDAN ÖPERİM.......BÖYLE BİR AÇIKLAMA YOKSA YANILIYORSUN DERİM.
  • yani senin için insanlara biz amerikan firmasıyız diye yalan atmaları ve insanları kandırmaları önemli değil.

"Biz aynı firmayız" deyip dememeleri önemli ! Öylemi.

---------------------------------------------------------------------------------------

Diğer çin mallarını yerden yere vur. Kandırıkçıyı ise met et.

yoksa sendemi onlardansın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 10 Eylül 2008; 18:35:46 >

• YOK ARKADAŞIM BEN DEVET MEMURUYUM...........

ARKADAŞIM SÖYLE YADA AÇIKLMAYI BURAYA KOY...
    NERDE VE NE ZAMAN BİZ AMERİKAN MARKASIYIZ...DİYE YAZMIŞLAR.....EĞER BİZ AMERİKAN MALIYIZ DİYE BEYANLARI VARSA BURAYA KOY O ZAMAN SANA HAK VEREYİM.....ZATEN ADAMLAR MALLARININ ARKASINA AÇIKCA YAZMIŞLAR MD CHİNA DİYE ...
    EĞER TELEFONLARININ ARKASINA MD.USA YAZMIŞLARSA DEDİKLERİNİ BENDE DESTEKLERİM....İNCELEDİĞİM HİÇ BİR GM TELEFONUNUN İÇİNDE MD USA GÖRMEDİM.
    AYRICADA ------BEN GENERAL MOBİLE OLARAK,GENERAL ELEKTRİKLE AYNI MARKAYIM YAZISI VARMI VARSA ...SENİ ALKIŞLAYAYIM.......SEVGİLER
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.