Şimdi Ara

PİRANHA TWİX ÇİFT HATLI CEP TEL. İNCELEMEM:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
28.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PİRANHA TWİX ÇİFT HATLI,DOKUNMATİK EKRANLI CEP TELEFONU

PİRANHA TWİX ÇİFT HATLI CEP TEL. İNCELEMEM:)

Bu telefonu fuarda inceledim f/p oranı gerçekten süper.Özelliklerine kıyasla 249ytl çok uygun gözüküyor.Yalnız telefonun işçiliğini ben pek beğenmedim.Her an soyulacakmış gibi bir his veriyor kasası.Artı şeklindeki tuşu çok küçük ve kullanımı zor.
    Bunların dışında telefonun boyutları da çok büyük gerçekten.Zira 2.8inçlik LCD'si bulunuyor ve bu dev ekran dokunmatik olma özelliğine de sahip.PDA tarzı kalemiyle kullanılıyor,elle de kullanılabilir tabi.
    145gr. ağırlığı var ancak cihazda çift hoparlör,çift kamera var ve çift hattı aynı anda çalıştırdığını düşünürsek bu ağırlık normaldir diyebiliriz.Kamerası 2 megapixel ama 6300 kadar net çektiğini söylemek zor. 4x dijital zoom yapabiliyor.Özellikle ışık yeterli olduğunda başarılı çekimler yapabiliyorsunuz.Menüsü Samsung D900'ünküne çok benziyor.Basit ve kullanışlı.
    Kutu içeriğine 1gb.Micro SD hafıza kartı,ekstra pil, ekstra masa üstü şarj aleti ve yedek ekran kalemi de dahil.
    Dahili hafızası tam 256mb.Gayet iyi bir rakam dahili bir hafıza için.
    Bataryası 1000mAh.4 saate kadar konuşma,240 saate kadar bekleme süresi sunuyor.
    Genel olarak baktığımızda 240*320pixel 2.8inç 262k dokunmatik dev ekran cihazın belki de en önemli özelliği.
    Bir diğer önemli özelliği ise cihazın aynı anda iki hattın kullanımına imkan sağlaması.Şöyle ki bir hattınızla görüşürken diğer hattınızdan arandığınızda cihaz ''dııt dııt'' diye sesli bi şekilde sizi uyarıyor.Diğer hattınızdan arandığınızı anlıyorsunuz.Çok hoş bi özellik bu bence.

Fiyatı da hazır bu kadar uygunken alsam mı acaba diye düşünmedim değil aslında.Zaten iki telefonum var ama onların yerine tek cihaz olarak daha mantıklı olabilir.
    Şimdilik gözlenimlerim bunlar dostlar.Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 14 Ağustos 2008; 1:06:22 >

• dostum öncelikle inceleme için teşekkürler,çift hatlı telefon piyasasına yeni bir soluk daha geldi.f\p değerlendirmesi için biraz erken olduğu kanısındayım,neticede teoride özellikler bol ve güncel de olsa pratik olarak özelliklerinin incelenmesi taraftarıyım.sanırım cihazın işletim sistemi standart?gene de alternatif alternatiftir.
  • evet yakından incelenirse f/p oranının ne kadar iyi olduğu tam olarak ortaya çıkar.
    İşletim sistemi zaten standart java.
    İyi bir alternatif olduğuna ben de katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: imamen

dostum öncelikle inceleme için teşekkürler,çift hatlı telefon piyasasına yeni bir soluk daha geldi.f\p değerlendirmesi için biraz erken olduğu kanısındayım,neticede teoride özellikler bol ve güncel de olsa pratik olarak özelliklerinin incelenmesi taraftarıyım.sanırım cihazın işletim sistemi standart?gene de alternatif alternatiftir.

• bence alınacak sper bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan47 -- 10 Ekim 2007; 9:29:33 >
  • birde R770'e bakın tamam özellikleri iyi deil ama almaya değer kutu içeriğini unuttum ama baya kalabalık herhalde
  • Çektiğin resimlerden, videolardan ve telefon'nun kendi fotoğraflarından eklermisin ?
  • KOYSEPETE DE YANINDA 1GB KİNGSTON USB DİSK HEDİYE VERİYORLAR.

YALNIZ TELEFON BİRAZ İRİKIYIM....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat biraz daha düşerse rakpisiz kalır gibime geliyor....
  • PİRANHA TWİX GARANTİ KOŞULLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN BİLGİLENDİRME MAİLİDİR.

PİRANHA YETKİLİ SERVİSİ YETKİLİSİNE TARAFIMCA ATILAN MAİL
    Merhaba , yeni piyasaya sunduğunuz Piranha Twix marka telefon için online alışveriş sitelerinde garanti koşulları hakkında yeterli bilgi verilmemiş. Yüksek satış rakamlarına çıkacağınız şimdiden belli oluyor ama bu kadar satışın Teknik Desteğini yani garanti koşullarını nasıl karşılayacaksınız. Bunu soruyorum çünküwww.sikayetvar.com a bakınca birçok şikayete cevap vermediğinizi görüyoruz. Bu ürünü birçok kullanıcı almak istiyor ama Piranha markasının ithal ettiği telefonlara nasıl destek vereceği konusu bir muamma olarak görülüyor. Bu konuda bilgi verirseniz bizde insanları bilgilendireceğiz.

İyi çalışmalar.
    Donanım Forum
    burhan Kata

YETKİLİ SERVİSİN CEVABI
    Merhaba,
    Cihaz internet sitelerinde diğer büyük markaların belirttiği gibi (kendi garanti koşullarını) belirtmiştir. Bu konuda sıkıntı yoktur.
    Şikayet var tarafında ise bu site yeni olarak bilgimiz dahilinde olduğu için gerekli desteği bu site üzerinden veremedik. Bu konu ile ilgili sizinde ikazınız üzerinde arkadaşlarımı bu site üzerine yönlendiriyorum.
    Şuan için teknik servisimizde hiçbir sorun yaşanmamaktadır. Bütün gelen arızalı ürünler en fazla 7 gün içerisinde kullanıcısına gönderilmektedir.
    Ayrıca bahsetmek istediğim konu şuana kadar sadece 2 adet cep telefonu servis kayıtlarımıza alınmıştır ve 2si de aynı gün tamir edilip kargoya verilmiştir.

UMARIM BU BİLGİ SİZE FAYDALI OLUR

• sakın piranha marka bişey almayın ömrü en fazla 1 yıl olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

sakın piranha marka bişey almayın ömrü en fazla 1 yıl olur

bilgisayar koltuğundan başka neye dayanarak söylüyorsun? =P

taşlıyorum sanma da, merak ettim. eski bi ürünleriyle başın derde fln mı gidi? yoksa sadece sadece marka güvensizliği mi? maksat herkes öğrensin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

sakın piranha marka bişey almayın ömrü en fazla 1 yıl olur

bilgisayar koltuğundan başka neye dayanarak söylüyorsun? =P

taşlıyorum sanma da, merak ettim. eski bi ürünleriyle başın derde fln mı gidi? yoksa sadece sadece marka güvensizliği mi? maksat herkes öğrensin..

mp3 playerını almıştım 3 ay sonra elimde kaldı
  • bence telefonu kullanmayıpta yorum yapanların yorumuna pek kulak asmayın derim.
  • telefonu bende geçen gün elime alıp detaylıca inceledim topiği yeni gördüm ama benimde izlenimlerim olumsuz
    En baş nedenide şudur şimdiye kadar ufak compact cihazlar kullandıgım için bana bayağı iri geldi bu telefon cebime koysam kütük gibi
    düşünün 6630 dan bile ağır kamerası arkdaşın dediği gibi 6300 a yaklaşamaz bile tamam bazı artıları var ama bu fiyat aralığında
    çok daha makul çift hat seçenekleri oluşacaktır zamanla diye düşünüyorum.İnceleme için arkdaşımıza tşkrler.
  • ben bu telefonu 1 haftadır kullanıyorum.ebatlar konusunda haklısınız biraz irice.ben motorola mpx kullanıcısıyım.mpx 200 ve 220 taşıyordum ama şimdi piranha.ama birşeyi göz ardı etmeyelim bu telefonu tercih sebebimiz çift hatlı oluşu. yaılıyorsm düzeltin şu anda türkiyedeki çift hatlılarda en ekonomik olanı.ayrıca gen. mob. ın telefonunda sanıyorum bluetot bile yok.şu aniçin telefondan çok memnunum.tek sorunum java program yüklenebilirmi acaba oda olursa tek geçerim.teşekkürler.
  • ben piranhanın mp3 çalarını kullandım ürünü internet üzerinden aldım kullanmaya başladım ve 1hafta içinde donmalar falan oldu istanbula garantiye gönderdim aynı gün içerisinde yenisini kargoladılar vede yaklaşık 8ay kadar kullandım hiçbir problem yaşamadım 5ay kadarda abim kullandı oda hiç bir problem yaşamadı cihazı havuza düşürene kadar :D çok memnunduk sonra bozuldu tabi
  • ya bırakın şu mantığı ben pıranha marka webcam aldım memnun değilim ama bu telefonu alabilirim.Pıranhayada Raks'a da aynı muameleyi yapıyorsunuz geçmişte illa sorun çıkardıysa şimdidemi sorun çıkartacak yani
  • Arkadaşlar ben kullandım ama hemen iade ettim.Öncelikle çok kaba bir telefon çift hat olması mazeret olamaz zira raks ve superfone cihazları daha hafif ve daha estetik kamera 2 mp değil 0,2 mp işçilik ve malzeme son derece kalitesiz.Servis yetersiz ve heryerde yok.İkinci el piyasası yok,bluetoth 1,5 ve yetersiz ama bunların yanında çift sim olayında çok iyiler ve ses müthiş unutmadan *123* yaparak kontör sorgulamasıda yapılamıyor.
  • 299 ytl şuan fiyata webden aldım bakalım gelecek.

3 katı para verip üst cihaz almaya lüzüm görmedim , wi fi yok pc yerine ceple nete girecek değilsek . 3g yok görüntülü görüşme şebekelerde zaten yok

17.2 mm kalınlıkda bu alet 21 mm lik takoz nokialardan daha incedir (Nokia N95 8g) 1300 ytl

Bu cihazları yapan fabrikalara zaten büyük markalarda yaptırıyor.

2 yıl gatanti sonrası zaten elindeki nokia da hurda fiyatına gitmiyomu

Bu cihazı kullananların ortak görüşü :Mp3 çalma süper yüksek kolon sesi var, uzun şarz süresi var , sorunsuz 2 hat telefon kullanımı , 2 hatta ayrı mesaj ve rehber kutuları var, MMS var Bluetooth Var
    yanında verilen Ekstra Masa Üstü Şarj Standı, ile telefondan bağımsız pil şarzedebilirsin

sonyericson w810i den sonra alacağım en iyi tel bunu seçtim en ucuz ve sorunsuz tel en iyi teldir.

işçiliği felan bahane etmeyin ne biliyosun malzeme işcilini testmi ettin, nokia nın nikel kromajı göz boyamadan başka bişi değil.

hemen kullanmıcan hiç bi özelliğe para verme paran cebinde kalsın başka ihtiyacını al.

Fazla para verme yabancıya bu paralar sana mermi olarak geri dönecek !

Piranha Twix Çift Hatlı Cep Telefonu | 1GB Hafıza Kartı Hediye !!! 299 YTL
    Genel Özellikler
    Şebeke HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    Ajanda Var
    Alarm Var
    Bas Konuş Yok
    HandsFree Var
    Hesap Makinesi Var
    İşletim Sistemi Standart
    Java Desteği Var
    Kronometre Var
    Ses Kayıt Var
    Sesli Arama Var
    Telefon Defteri Var
    Telefon Tipi Bar
    Titreşim Var
    Boyutlar
    Yükseklik 116 mm
    Genişlik 58,5 mm
    Derinlik 17,2 mm
    Ağırlık 145 Gr
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K colors
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi 240 saat
    Konuşma Süresi 4 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1000 mAh
    Bağlantı Özellikleri
    UMTS
    Bluetooth Var
    Dahili Modem
    GPRS Var
    EDGE
    E-mail Desteği Var
    WAP Var
    Infra Red (Kızıl Ötesi)
    PC Senkronizasyonu Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma -
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 2 MP
    Kamera Zoom Var
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Yok
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Yok
    MMS Var
    Melodi Programlama -
    Ses Formatı Polyphonic (64 channels), MP3
    Ses Kayıt Var
    Oyun Var
    Zil Sesi Tipi Polyphonic (64 channels), MP3
    Hafıza Özellikleri
    Dahili Hafıza 256 MB
    Arttırılabilir Hafıza Var
    Hafıza Kartı Tipi microSD
    Hafıza Kartı Hediyesi 1 GB
    Diğer
    Satış Paketi İçeriği Cihaz, Pil, Yedek pil, Şarj aleti, Ekstra Masa Üstü Şarj Standı, Yedek Ekran Kalemi, USB Kablo, Mikrofonlu Kulaklık
    Garanti
    Garanti Süresi 24Ay
    Garanti Bilgileri Ürünün İthalatçısı Olan RİBAT Tarafından 2 Yıl Garantilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 27 Ocak 2008; 14:46:09 >

• herşey iyi güzelde peki arkadaşlar bu piranha twix e t9 nasıl yüklenir??
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.