Şimdi Ara

ÇİFT HATLI GENERAL MOBILE DST-12 İLK DEFA TEKNOSA'DA ---İYİ FİYAT---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
23.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün GENERAL MOBILE DST 10 modelinin iyileştirilmiş yeni modeli sanırsam.. Bilindiği üzere dst 10 problemli bir model idi..
    F/P olarak iyi görünüyor. Kamera hariç herşey var hatta fm radyodan kayıt ta yapabiliyor. 1 gb hafıza kartı hediyeli ve TEB Bonus kart(bende var) ile 9 taksitle satın aldığınızda taksitin biri(14,33 ytl) kartınıza bonus olarak yükleniyor. Yani alet 115 ytlye geliyor..
    Fakat ben yinede satın almadım çünkü bence en azından VGA'da olsa kamera koymalıydılar ve ayrıca teknosa gibi kazık bir yer 129'a bunu satıyorsa 1 aya kadar hepsiburada vs. gibi muhtelif sitelerde 80-90'a rahatlıkla alınabileceğini düşünüyorum.
    Yine de acil çift hatlı ihtiyacı olan için gayet iyi bir fırsat diyebiliriz

Ürünün linki :

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010942&CS_Category=_GENERAL_MOBILE765&CS_Catalog=_TELEKOM#

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 7 Aralık 2008; 0:51:55 >

• resmi sitede bile geçmeyen,muhtemelen yerli firmanın çinde ürettirdiği fason modellerden,geçiniz,Allah bilir sar'ı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: oaston

Ürün GENERAL MOBILE DST 10 modelinin iyileştirilmiş yeni modeli sanırsam.. Bilindiği üzere dst 10 problemli bir model idi..
    F/P olarak iyi görünüyor. Kamera hariç herşey var hatta fm radyodan kayıt ta yapabiliyor. 1 gb hafıza kartı hediyeli ve TEB Bonus kart(bende var) ile 9 taksitle satın aldığınızda taksitin biri(14,33 ytl) kartınıza bonus olarak yükleniyor. Yani alet 115 ytlye geliyor..
    Fakat ben yinede satın almadım çünkü bence en azından VGA'da olsa kamera koymalıydılar ve ayrıca teknosa gibi kazık bir yer 129'a bunu satıyorsa 1 aya kadar hepsiburada vs. gibi muhtelif sitelerde 80-90'a rahatlıkla alınabileceğini düşünüyorum.
    Yine de acil çift hatlı ihtiyacı olan için gayet iyi bir fırsat diyebiliriz

Ürünün linki :

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010942&CS_Category=_GENERAL_MOBILE765&CS_Catalog=_TELEKOM#

edit:imla

Ben rakip firmadan olmama rağmen gayet başarılı buldum ürünü.. + Güzel fiyat
    Hiçbir özelliği olmayan telefonlara para vermektense bu telefon çok çok daha iyi..

• Arkadaşlar aman bu telefonu alırken bir kez daha düşünün ben aldım aynı gün geri verdim... DST 10 kullanıyordum DST 12 yi görünce çok hoşuma gitti boyutları ve bluetooth olması gerçekten güzel ama en büyük sorunu bir hatla konusurken diğer hat arandıgında kapalı veriyor yani 2 hat da aynı anda aktif olmuyor. Meşgul tonu verse razıydım ama kapalı veriyor buda benim için çok önemli bir konu halbuki kullandıgım eski modelde bir hatla konusurken diğer hatdan çagrı gelse haber veriyordu . Bilmiyorum benim aldıgım telefon arızalımıydı yoksa tüm bu modeller böyle mi
  • sanırım bu modelde böyle. Tek işlemci kullandığından sadece 1 hat devrede konuşurken. yani bir hatla konuşurken diğeri kapalı görünüyor.
    Bende bir süredir çift hatlı telefonları inceliyorum. Benim için en önemli özellik küçük olması idi kii bu ürün tamamen karşılıyo diyebilirim.
    kamera olayı benim için tamamen gereksiz. Dst 10 un en önemli eksiklerinden birisi bluetooth olmaması idi ki bu üründe bu da karşılanmış.

Ama bu diğer hatın kapalı olması olayı beni de tedirgin ediyor. Buna da kendim çözüm olarak şöyle düşündüm. Ulaşılamadığı durumlarda diğer telefona yönlendirirsem eğer meşgul duyulur gibi geldi. Tabi bilmiyorum olacak mı?

Bende bugün almayı düşünmüştüm ama yarına artık sizlerin yorumlarıyla son kararımı vericem. Ama bence fiyat ve ebat olarak gayet uygun bir ürün.
  • en büyük sorun demişsiniz ama diğer sorunlar ne idi ???
    quote:

Orjinalden alıntı: seyyah66

Arkadaşlar aman bu telefonu alırken bir kez daha düşünün ben aldım aynı gün geri verdim... DST 10 kullanıyordum DST 12 yi görünce çok hoşuma gitti boyutları ve bluetooth olması gerçekten güzel ama en büyük sorunu bir hatla konusurken diğer hat arandıgında kapalı veriyor yani 2 hat da aynı anda aktif olmuyor. Meşgul tonu verse razıydım ama kapalı veriyor buda benim için çok önemli bir konu halbuki kullandıgım eski modelde bir hatla konusurken diğer hatdan çagrı gelse haber veriyordu . Bilmiyorum benim aldıgım telefon arızalımıydı yoksa tüm bu modeller böyle mi
  • yarın falan almak isityoruım bu telefonu ama nasıldır bilmem özellikle şarj ı nasıl gidiyor ben çünki bi evden gidiyorum 3 gün gelmiyorum kamerası yok bu demekki şarj ı uzun gider bilgisi olan yokmu ? şarj ı nasıl dayanıyormu

konuşurken meşgul çalsın önemli değil nasıl olsa mesaj geliyor ben hem avea hem turkcell kullanıyorum çif telfon taşımaktan bıktım bu telefonun pili kötü olduğunda pilini bulabilirmyim herhangi bi yerden servisleri mevcutmu ben ist/kadıköy de ikamet ediyorum lütfen cvp istiyorum yarın falan almak istiyorum teknosa dan 130 ytl ye uygun gördüm kötülükleri nelerdir?
  • evet resmi sitede yok ama dst 10 var anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

resmi sitede bile geçmeyen,muhtemelen yerli firmanın çinde ürettirdiği fason modellerden,geçiniz,Allah bilir sar'ı nedir
  • kimse almadımı bu aleti
  • telefonu alalı yaklasık bir hafta oldu.bence tek eksiği pil suresinin cok kısa olması.hiçbir ozelliğini kullanmadan pili yaklasık 2 gun ancak gidiyor.yaklasık 1 saatlik kullanımda ise pil yaklasık olarak bitti diyor.anlayacagınız tek eksiği diyebilecegim pil olayı.sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  • çok sağolun ama pili uzun gitmesi lazım değilmi yani kamerası yok üstelik orjinal mal hayal kırıklığına uradım şimdi inanınki pili uzun gidiyor deseydiniz hemen yarın alacaktım çok sağolun almaktan vazgeçtim diyebilirim
  • kamerası falan yok ama pili 700 mA buda pil suresinin kısa olmasını acıklıyor sonucta.en azında yanında ikinci pil olarak verebilecekleri yedek pil olsa cok iyi olurdu. ama ne olursa olsun aldıgıma pişman değilim.cunkü 1.5 senedir piranha twix kullanıyordum onda kurtuldum.cebime koydugumda varlıgını unutuyorum bazen ele falan cok iyi oturuyor.pil olayınıda hallettikleri takdirde bircok kişinin alacagına eminim
  • o zman yarın aldım gitti yarın teknosaya gidiyim 130 ytl idi sanırsam alıyım böyle bir telefoon bulamam belkide 130 ytl ye sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: drib

kamerası falan yok ama pili 700 mA buda pil suresinin kısa olmasını acıklıyor sonucta.en azında yanında ikinci pil olarak verebilecekleri yedek pil olsa cok iyi olurdu. ama ne olursa olsun aldıgıma pişman değilim.cunkü 1.5 senedir piranha twix kullanıyordum onda kurtuldum.cebime koydugumda varlıgını unutuyorum bazen ele falan cok iyi oturuyor.pil olayınıda hallettikleri takdirde bircok kişinin alacagına eminim

MENÜ + RADYO/MP3 , kullanıcıya yarayan uygulamalar hkk. bilgi verirmisin. en önemlisi 2 hat açıkken 2sinede msj geliyor mu? msj yazıp yollam nasıl ( rehber ve çok lu sms gibi )
  • menusu standart samsung menusu gibi radyosu dısarı ses vermiyor kulaklık takmanız gerekli mp3 ise ses konusunda pek iyi degil ama dısarı ses verme ozelliği idare eder. mesaj ikisindede rahat bir sekilde yollanıyor herhangibir sorun yasamadım.ama bu ek ozeliklerle ne kadar cok ugrasırsanız pil surase o kadar azalıyor
  • ooooooooooooooooooooooo

heemn pil bitiyo
  • 2 hattanda msj geldi ekranda görme ve okuma olayı nasıl yada 1 msj yazdım aynı anda 2 hattaki kullanıcıyada yollama durumu var mı yoksa. sıra ile seçip tek tek mi? gerek.
  • ben dst 10 modelini kullanıyorum ve memnunum bluetooth ve kamera yok banada lazım değil zaten. ama çift işlemcili olması aynı anda iki hattında aktif olması sms gönderme ve kullanma kolaylığı olarak çok güzel. tek dezavntajı şarj olma süresi biraz uzun gibi geldi bana..
  • şarj olma süresi uzun ama 2 günde bitiyo saol oksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutkk -- 11 Aralık 2008; 23:07:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutkk

yarın falan almak isityoruım bu telefonu ama nasıldır bilmem özellikle şarj ı nasıl gidiyor ben çünki bi evden gidiyorum 3 gün gelmiyorum kamerası yok bu demekki şarj ı uzun gider bilgisi olan yokmu ? şarj ı nasıl dayanıyormu

konuşurken meşgul çalsın önemli değil nasıl olsa mesaj geliyor ben hem avea hem turkcell kullanıyorum çif telfon taşımaktan bıktım bu telefonun pili kötü olduğunda pilini bulabilirmyim herhangi bi yerden servisleri mevcutmu ben ist/kadıköy de ikamet ediyorum lütfen cvp istiyorum yarın falan almak istiyorum teknosa dan 130 ytl ye uygun gördüm kötülükleri nelerdir?

Arkadaşlar,
    telefonda hatlardan biri aktifken diğeri meşgul çalmıyor, direkt kapalı pozisyona geçiyor. Teknosa bunun arızamı yada eksik özellik mi olduğunu bilmediği için servise gönderdi ama ben servisle ancak bugün görüşebildim. bu eksiklik bu model dışında hiçbirinde yokmuş. oysaki kullanım kılavuzunun yanılmıyorsam 3. sayfasında "çift sim kartın tüm fonksiyoınlarını yerine getirir" gibi bir ifade var. eee aramak yada aranmak bir fonksiyon değil midir? teknosa servis raporu 15-20 gun sonra gelince iade talebime olumsuz cevap verecekmiş. ben bunu ayıplı ürün olarak görüyorum ve ücret iadesi için tüketici hakem heyetine gideceğim.
    herkese selam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.