Şimdi Ara

ÇİFT HATLI GENERAL MOBILE DST-12 İLK DEFA TEKNOSA'DA ---İYİ FİYAT--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
23.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün itibariyle bende aldım telefonu. Evet ne yazıkki hattın birisi ile görüşüyorken diğer hat kapalı görünüyor. Ben yukarıda belirrtiğim gibi hatları ulaşılamadığı durumlarda diğerine yönlendirdim. böylelikle meşgul görünüyor.

ben aldım ama ürün olarak hata olduğunu belirtmem gerek. Ses çıkışını da pek beğenmedim. Ama boyut olarak gayet hoş diyebilirim.
  • hayırlı uğurlu olsun bende bu gün alıcaktım arkadaşlar da bazı yerlerden böyle yorumlar almışlar o yüzden almaktan hevesim geçti gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: dyt

bugün itibariyle bende aldım telefonu. Evet ne yazıkki hattın birisi ile görüşüyorken diğer hat kapalı görünüyor. Ben yukarıda belirrtiğim gibi hatları ulaşılamadığı durumlarda diğerine yönlendirdim. böylelikle meşgul görünüyor.

ben aldım ama ürün olarak hata olduğunu belirtmem gerek. Ses çıkışını da pek beğenmedim. Ama boyut olarak gayet hoş diyebilirim.
  • dst 10 modelini kullanıyorum çok memnunum, bu fiyata iki hatlı telefon olması güzel bir avantaj
  • Teknosadan bir ürün alırken 100 defa düşünülüp karar verilmeli.O yüzden biraz beklenmeli kanaatindeyim...
  • guzel telefon cift sim kartlı camera da olsaymıs super olurmus hoparlorunden acaaayip ses cıkıo ama hakkatten kamera olayı işi bozmus olsaydı daha ii olurdu ekranda biraz kucuk ama nokia 1100 mıydı neydi on dan kat kat ii

MMGEDden NAMELER
  • gidip 4 tane aliym. 8 simkart takılan telefon çıkana kadar bu 4üyle idare ederim.
  • BU SİTEDE BU DST 10 İLE İLGİLİ BAŞLIK AÇMIŞTIM HERKES KARALAMIŞTI.ÇOK KÖTÜ DİYE. GİTTİM ALDIM 2 AYI GEÇTİ. KAÇ KERE DÜŞÜRMEME RAĞMEN HİÇ BİR SORUN OLMADI. ÇİFT HATTI DA YANKI MANKI OLMADAN SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.BİR DAHA ALCAK OLSAM GENE GENERAL MOBİLE ALIRIM.SAR DEGERİ DE SİTESİNDE YAZIYOR. UZUN SÜRE KONUSMAMA RAGMEN KULAGIMDA AGRI GÖZÜMDE AGRI VB BİŞEY OLMADI.ÜRÜNÜN REKLAMINI YAPMIYORUM .ALAN ALSIN ALMAYAN ALMASIN,AMA BEN İYİKİ ALMIŞIM.
  • yok erencaner zaten reklam yapıyorsun demiyorum ben ama şarj ının çok uzun gitmesini istiyorum çünki eve fazla gelen biri deilim çok dışarda işim var ve çok konuşuyorum telefonla galeride araba satıyorum ara sıra arayan oluyor
  • arkadaşlar DST-12 sorunum SİM KART1 YUVASINA KARTI TAKıN DİE ARALIKLARla MESAJ ALIYOMUSUNUZ BENDE ÖLE OLUYOR.KAPATIP AÇINCA DÜZELİYOR.GENEL Bİ SORUNMU?kullanan arkadaşlara pm attım cevaplarlarsa sevinirim.ayrıca bu sebepten aynı cihazdan değişim yaptım oda ayın hatayı veriyor.kart yerleştirmede problem yok.avea turkcell farketmiyor.firmayı aradım.yeni cihaz falan filan dio aldığınız yerle görüşün dediler.
  • ARKADAŞLAR BEN DST 12 MODELİNİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDE TEKNOSADAN ALDIM. ALIRKEN YARIN SAAT 22 YE KADAR Bİ PROBLEM FARKEDERSENİZ GETİRİN HEMEN KOŞULSUZ DEĞİŞTİRELİM DEDİLER. DÜNDEN BERİ ÖZELLİKLERİNİ TANIYORUM ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ ÇOK KİBAR Bİ TELEFON BENİM İÇİN EKSİSİ MESAJ YAZARKEN T9 ÖZELLİĞİNİN OLMAMASIYDI. FAKAT BUGÜN AKŞAM SAATLERİNDE OLAY PATLAK VERDİ SİM 1 İÇİN GEÇERSİZ SİM YAZISINI GÖRDÜM. HATTI ÇIKARIP TEKRAR TAKTIM FAKAT BİR SAAT KADARSONRA AYNI YAZI EKRANDA TEKRAR BELİRDİ. YARIN TEKNOSAYA GİDECEĞİM. İNŞALLAH HEMEN DEĞİŞTİRİRLER
  • bugün aldım.dediğiniz hatayı henüz vermedi.
    verirse sizinle paylaşacağım.
    telefon genel olarak fena değil.
    eklemek istediğim birşey menüsü nokia kadar hızlı değil.o biraz sinir bozucu.
    onun haricinde bir sıkıntısı yok şimdilik.
  • Ben DST 10 modelini kullanıyodum. Benim için gayet idealdi ta ki çalınana kadar şimdi yine general mobile almayı düşünüyorum ama yazılanlara göre tercihim eğer bulabilirsem DST 10 dan yana olcak. Şarjı 3 gün gayet iyi gidiyodu başlarda sim kartlardan birini geçersiz gibi göstersede şarjını çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyodu sonradan hiç yapmadı bi de başlarda takılıp kalıyodu ben görüşmeyi sona erdirdiğimde o hala süreyi devam ettiriyodu onu da şarjını çıkarıp takmakla düzeltiyodum sonradan o da bir daha olmadı. Telefonun kimyası biraz garipti ama ilk kullanmaya başladığımda yaptığı hatalar sonradan sebebini anlamadığım şekilde kaybolmuştu. bi de yankı olayını da ilk başlarda 2-3 kez yapmıştı. Ben 3 ay kullandım iki hattı aynı anda kullanmak istiyenler için ideal bir telefondu.
  • trident mb 100 aldım çok kullanışlı fakat şarj aleti ve yedek şarj cihazı çok basitmiş bozuldu bende garantiye gönderdim yenisini göndermişler tavsiye ederim.fakat tahminim bütün markalar çinde ve tek bir firmaya yaptırıyorlar bu ürünleri,yani hepsi aynı fabrikada üretiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herculyus -- 28 Aralık 2008; 23:29:10 >
  • önemli olan müşteri memnuniyeti göndermeselerdi hayatta almazdnız
  • Arkadaşlar ben bu telefonu 2 haftadır kullanıyorum.son bir haftadır SİM 1 KARTI TAKIN uyarısını ben de alıyorum.Hatta zaman zaman normal bekleme ekranı görünüyor ama telefon çalıyor.Gerçekten birisi arıyor.Açma tuşuna basınca konusuyorum ama kimin aradığını görmeden,sesinden tanıyorum. Ben de teknosadan aldım.Yarın geri götürmeyi düşünüyorum.Nasıl davranırlar ne yapmak gerekir tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi ?
  • orda kanıtlayabilirsen bi şey olmaz yanında bi tane dah telefon götür
  • arkadaşlar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum, forumda da ilk piyasaya çıktığında yazılan yorumları okuyup alma kararı vermiştim... elimdeki telefonu da pazartesi satıyorum bi sorun olmazsa...
    ama yorumların geneline baktığımda tavsiye edilecek bi telefon değil gibi! :(
    sim kart1 takın uyarısı dst12 nin genel sorunu galiba... :( :(
    alsam mı almasam mı?
    alma kararı verdiren de forum, caydıran da!?? nasıl olacak...
  • Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz perşembe bende aldım bu telefonu
    Telefon genel olarak güzel. Ben 2. bir telefon olarak aldım ve memnunum.
    mp3 sesini güzel veriyor dışarıya
    radyosuda güzel bazı arkadaşlar radyo sesini dışarı vermiyor yazmış ama radyo ayarlarından ses hoparlöre verilebiliyor ancak kulaklığın takılı kalması gerekiyor kulaklığı anten olarakda kullanıyor zaten
    mp3 player ve radyo arka planda çalışabiliyor
    radyodan wav veya amr formatında kayıt yapılabiliyor
    kart takın gibi herhangi bir sorun vermedi
    ilk şarzı 12 saat yaptım bugün 2. günü ve şarz göstergesi hala 2 de sanırım 4 gün civarında şarzı gidecek
    bluetooth hızı güzel ve direk hafıza kartına kaydedebiliyor
    2 hat için ayrı zil sesi ve mesaj sesi atanabiliyor
    usb ile karta kopyalama hızı diğer telefonlara göre hızlı özellikle samsung bu konuda çok yavaş
    hatlarda herhangi bir cızırtı yok ses gayet temiz
    istediğiniz zaman telefon açık olmasına rağmen hatların birini veya ikisini birden kapalı konuma alabiliyorsunuz
    diğer modellere göre boyut olarak çok güzel, gayet küçük bir telefon cepte yer kaplamıyor dst 10 un yarısı kadar bişey nerdeyse

olumsuz yönlerine gelecek olursak
    menüsü biraz yavaş diğer telefonlara göre
    mesaj yazması biraz gıcık
    bi hatla konuşurken diğeri kapalı diyor ama benim için önemli değil birbirine yönlendirdim meşgul çalıyor zaten biriyle konuşurken diğeriyle konuşmam
    mesaj sesi olarak telefondaki sesler haricinde zil sesi atanamıyor
    titreşim ve zil aynı anda olmuyor ancak zil sesi gayet yüksek titreşime gerek kalmıyor

sonuç olarak benim gibi hatlarım çalışsın kamera önemli değil diyorsanız kullanışlı telefon ancak tek telefon kullanacaksanız tavsiye etmem
    merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim.

• arkadaşlar sim kart hatasını sanrırım sadece 1. hat için ve 1. hat AVEA ise veriyor (bütün AVEA simlerde değil bizzat denedim)
    3 farklı telefonda denedim 3ünde aynı sonuç

ayrıca T9 olmaması benim için önemli eksiklik

kısaca telefon kalitesiz ama küçük
  • Kim ne derse desin 10 numara telefon, pazar sabahı aldım şarzdan hala full gösterge bir kademe bile düşmedi . o kadar da kurcaladım. bekleme süresi çok iyi bence...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.