Şimdi Ara

ÇİFT HATLI GENERAL MOBILE DST-12 İLK DEFA TEKNOSA'DA ---İYİ FİYAT--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
23.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu akşam aldım. özellikleri gayet guzel. konuşmenusu bıraz yavas ama o kadar da dert edılcek kadar deıl. konusma ses kalitesi gayet guzel.sesiniz karşı tarafa cok net gidiyor.karşı tarafın seside gayet net gelıyor. zil sesleri gayet guclu.duymama sorunu olamaz. tek cekındıgım nokta pil suresi. onunda 2-3 gun gıdecegını tahmın edıyom. zaten 2 sım kartlı telefonların sarjlarının az gıtmesı olagan bı durum.
  • ben de alıyorum galiba
    hayırlı olur inşaallah

çabuk bozulmaz
  • Bugün arkadaşım almış gerçekten çok hoş.
  • merhaba arkadaslar bende bugun bır dts 12 aldım arkadasların dedıgı gıbı ılk actıgımda sım tak gıbı bı hata verdı bırı avea dıgerı turkcell ılk taktıgımda avea 2.sımde 1 de ıse turkcell vardı sımdı degıstırdım baska bır problem gormedım su ana kadar(daha 1 saat oldu :D) kurcalıyorum fena deıl ancak menu yavas ufak olması guzel su arkadasların dedıgı bır telle konusurken dıyerı kapalı olma duruunu daha denemedım hos bır durum deıl ama arkadaslar cozmus yonlendırme ıle genel olarak 10 uzerınden 7 verdım ha baska bı olar bu telefonla kulanılacak bı program bulamadım :( kendı sıtesındekı pc suit programını telefonlar calıstıramadım bılgısı olan varsa paylasırsa senvınırım ha son bısı teknosa da kampanya bugun sondu sanırım ama adamın son dedıgı aksı bır emır gelmeden satısına devam edıcegız bılgınıze... ha en en onemlı olayı unutuyordum mp3 cok kotu calıyor ancak garıptır radıo daha ıyı ses verıyor sanırım kulaklıklar cok kotu bı olay daha kulaklık kendı standardında yanı baska takamıyorsunuz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukbaba -- 20 Ocak 2009; 2:45:12 >

• şu hatları birbirine yönlendirme olayı nasıl olur arkadaşlar

kontör harcanır mı acaba?
    telefonun kendi menüsünden ayarlasak olur mu ?

Ben dün akşam aldım.Şu ana kadarki görüntüsü iyi.
    Ses sondayken titreme de yapıyor.sesi 5/7 olarak kullanmayı düşünüyorum.Hoparlör için de , sabahın köründe, komşular için de iyi olur gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi07

arkadaşlar sim kart hatasını sanrırım sadece 1. hat için ve 1. hat AVEA ise veriyor (bütün AVEA simlerde değil bizzat denedim)
    3 farklı telefonda denedim 3ünde aynı sonuç

ayrıca T9 olmaması benim için önemli eksiklik

kısaca telefon kalitesiz ama küçük

dst 10 kullaniyorum , 1. hattim avea ..yaklasik 4 aydir kullandim , asla sim hatasi vermedi , ayrica mesaj yazarken t9 da var..radyo dinlerken disariya ses veriyor. hafiza karti takip istedigin gibi mp3 dinleyebiliyorsun.. mesajlar a girdigin zaman sim1 mesaj,sim2 mesaj die ayri ayri cikiyor, oradan hangisinden atacaksan secip atiyorsun , ve gonderecegin zaman rehbere girdigin zaman iki sim kart+telefon hafizasindaki tüm numaralar cikiyor,istedigine gonderebiliyorsun.coklu gonderme de var,birden fazla kisiye gonderebiliyorsun ayni mesaji.. benim dst 10 un sarji az kullanimla 3 gün,cok kullanimla(günde 4-5 saat konusmayla) 1.5- 2 gün gidiyor .. bir kez bile donma olmadi ve bataryayi hic cikardigimi hatirlamiyorum.. ben son derece memnunum..ekrandaki görüntü kalitesi biraz kötü..ama sadece arama,sms ve mp3 gibi özelliklerine önem verenler icin cok ideal bir telefon.. mp3 sesi de pek iyi degil ama idare ediyor.. ha en önemlisi de iki hat da ayni anda aktif.. yani biriyle konusurken digeri arandiginda caliyor ,istersen mesgule atiyor,istersen de cevapliyorsun ( o anki konusmani beklemeye alip tabii) .. hattta ben hattin birinden digerini aradim, telefon armaa yaparken ,calmaya basladi , mesgule attim, 2 saniye sonra da aradigim hatta numara mesgul uyarısı geldi..yani herşey yolunda.. ayrica hangi sim kartinizi aradigini da SIM1 ahmet , sim2 mehmet..vs gibi gösteriyor hangi hatta geliyorsa arama..

(cok kullandiginiz hatti sim1 e takarsaniz cok pratik oluyor)

saygilar

• Merhaba arkadaşlar.Ben de yaklaşık birbuçuk aydır DTS-12 kullanıyorum.Herkesin dile getirdiği SİM kart reddetme probleminin kaynağını buldum sanırım.Bataryayı çıkarıp Sim kart slotlarını inceledim.Sim kartlar slotların geniş olmasından dolayı kartlar slotlarda küçük sarsıntılarla kayıyor ve chip'in telefon üzerindeki tırnaklarla teması kesiliyor.Bunu önlemek için kartları kartın kesikli olmayan tarafını slotun en sonuna getirip öyle takınca sorun olmuyor.Ben de yaşadım bu sorunu ama ilk birkaç günden sonra bu çözümü buldum.1 aydan fazladır hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalcin -- 24 Ocak 2009; 12:39:56 >
  • merhaba arkadaşlar
    ben dst 12 marka telefonu alalı iki hafta oldu
    söylendiği üzere pili biraz az gidiyor
    kamerasıda olmaması eksilerinden biri ama benim almamın sebebi zaten kamerasız özellikli bi telefondu
    çünkü telefonda hariç diğer kamera donanımlarına sahibim.
    telefonda yok yok
    arayan kişi engelleme, mp3, çekişi mükemmel radyo felan bence kamera istemeyen çift hatlı telefn alacaklara önerilir bi cihaz
    ama şunu da unutmamak lazım msj yazmayı severler için T9 sözlüğede sahip deil lütfen bunu unutmayın.
    kullanımı kolay
    telefon kullanmayı bilmeyen büyüklerimiz için kolay öğrenilebilir tipte.
    biraz kasıntı ama bazı işlemleri yavaş yapabiliyor.
    ama pişman olmazsınız derim tek kelimeyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucandeve -- 25 Ocak 2009; 4:34:12 >
  • DST 10 aldım netten 1 aylık 85 tl ye canavar gibi 5 gün şarjı gıdıyor batarya1000 mah kapasiteli ama bazen simden biri kaydedilemedi diyor acıp kapatınca düzeliyor, kamera da olsa tam olur du, radyo mp 3 çalar micro sd destegı var usbden sarj oluyor
    etiketinde de made in prc yazıyor
  • dst12'yi dün aldım teknosadan ama bugün gidip geri vermeyi düşünüyorum...
    menüsünün yavaşlığı hızlı kullanımı engelleyecek derecede!
    Akıllı Klavye olmaması çok kötü!!

ince ve hafif 2 telefon taşırım daha iyi...
  • ben aldığım günden itibaren bu alet sık sık sesimi karşı tarafa iletmiyor.Bu gün yine aynı şey oldu sevisi aradım fabrika ayarlarına dönün dediler döndüm düzelmedi.Sesin karşıya gitmemesi sorunuyla karşılaşan var mı acaba?
  • ben de şu panda oyununu oynayamadım yaw...

kurtçukları nasıl öldüüyoruz arkadaşlar...acil yardım lütfen
    hep 0 puanla oyunu bitirmekten bıktım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadbul

ben aldığım günden itibaren bu alet sık sık sesimi karşı tarafa iletmiyor.Bu gün yine aynı şey oldu sevisi aradım fabrika ayarlarına dönün dediler döndüm düzelmedi.Sesin karşıya gitmemesi sorunuyla karşılaşan var mı acaba?

BU ÇİFT hatlı teelfonlarda en çok cıkan problemdir bu bende aldim teknosa dan ilk ona baktim iki hatti bir takip ikinci hattan ve birinci hattan aradım iki at takılıyken ikinci hatta sorun cıkar çift hatlarda bazen ama bu telefonda çıkamdı yani bendekinde demekki bundada çıkıyormuş ne güzel telefon demiştim halbukisi

ya birde genelde 2. hat mesaj için kullnıldığından çok az kişi bunun farkına varır bu yüzden adamlarda boyle şunu bunu yap diyerek geçiçtirirler yaa
  • konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın...
    mediamarkt'a şu anda DST 12 bonusa 5 taksit 89 TL ' ye satılıyor.
    bu ürünün sim1 kartı takın arızası var mı yokmu? birde şarjı ne kadar gidiyor. mutlaka uzun süredir kullanan arkadaşlar vardır.
    teşekkürler.

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Double_Sim_Card_Phones/DST12_overview
  • yokmu kullanan tel bitecek MM' de :)
  • iyi günler arkadaşlar ben teknosadan general mobile dst 12 aldım. 2 turkcell kartım vardı bunları sorunsuz çalıştırıyor. ama avea ve vadafone kartlarımı taktıgımda biraz çalışıyor sonra çalıştırmıyor SIM1 kartı takın diyor sım kartı başka telefona takıyorum çalışıyor? acaba sorun ne olabilir? ne yapmalıyım? birde telefonu alış tarihim 28.01.2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

yokmu kullanan tel bitecek MM' de :)

ilk zamanlarda sim1 takılı değil hatası oluyordu...ilk seferinde simi söküp geri taktım ama sonra anladım ki sadece telefonu kapatıp açmak yetiyor...

sonralardan o hatayı göremez oldum pek...
    şu an iyi şarz olayı canımı sıkıyor... saatlerce müzik dinliyorum da :D

Yedek batarya için p.tesi Gençcell ankara merkezini aramayı düşünüyorum.
  • Opera mini destekliyormu ??
  • program ya da benzeri uygulama yüklenebiliyo mu? bi de phne suit ile bilgisayara bağlamak var ama sadece bluetooth ile mi bağlanıo usb ile bilgisayara bağlanıp aynı programı kullanamaz mıyız?
  • bu tel için aksesuar alacak arkadaşlara yardımcı olabilirim , keza gençcell in fiyatları sizi bayağı rahatsız edebilir.

http://resim.donanimhaber.com/m_27958430/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.