Şimdi Ara

PİRANHA TWİX ÇİFT HATLI CEP TEL. İNCELEMEM:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
28.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu bi çift simkartlı adam gibi (samsung'un tipi güzelde onunda başka problemleri varmış) çıkmayacak mı?

bu telefonun tüm özellikleri 4 dörtlük ammavelakinn çok kabaa.
    elime alma birlikte masaya bırakmam bir oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thall

yahu bi çift simkartlı adam gibi (samsung'un tipi güzelde onunda başka problemleri varmış) çıkmayacak mı?

bu telefonun tüm özellikleri 4 dörtlük ammavelakinn çok kabaa.
    elime alma birlikte masaya bırakmam bir oldu

valla haklısın çok kaba

• banada ilk başta kaba gelmişti ama 1 haftada alıştım ve şimdi çok seviyorum. bazıları malzeme ve işçiliği kötü demişler; ben katılmıyor gayet iyi. konuşma esnasında sesi filanda gayet net geliyor ve gidiyor. alacak olanlar büyüklüğünü ve kamerasını kafalarına takmazlarsa rahatlıkla alabilirler, geri kalan özellikleri gayet iyi ve randımanlı çalışıyor.
  • ses iyi geliyor ama iyi gitmiyor maleseff
  • arkadaslar ben de teknolojix den aldım 299 peşin 315 6 ay taksit.

2 sim kart sorunsun çalışıyo.evet biraz kaba ama dokunmatik ekranı kullanırken pc kullanır gibi hissettiriyo o kabalığı unutturuyo sanki.

kalemle mesaj yazarken harfleri tanıyabiliyo fakat tek tek beklemeniz gerekiyo harfleri tanıması için.satıcı cocuk o ozelliğin olmadıgın soylemişti.ben orite marka 2 sim kartlı da gormuştum ve denedim bunda da var.ezi yazan kısımdan modları değiştirmeniz gerekiyo kalemin aktif olması için.

çinliler telefon yapa yapa her şeyin karışımı bi telefon uretmişler ve bu işi öğrenmeye başlamışlar düşüncesindeyim.bu telefon datamamen çinin kendi projesi sanırım.

orite ve piranha'yı zaten aynı fabrika üretiyo gibi bi izlenim oluştu bende.çünkü ekran aralığından aşağı baktıgımda orite ın uzerinde olan kısayol tuşlarını bunda da gordum.gozume çarptı.siz de bakın.telefonu avuc içinize alın.ekran size donuk olsun.gogus hizasına indirin ve ekranın en alt kısmına yani tuşlara en yakın oldugu kısma bakın.5 adet küçük beyaz kutu goreceksiniz.onlar orite da kullanılan dokunmatik kısa yol tuşları.sadece aşağı kaydırmışlar.yani aynı ekranı kullanmışlar.

bunun dışında usb den baglandıgımda pc suite ve driverını telefonun içine yuklediklerini fark ettim.yanında verilen bi cd yok.telefonun içinden pc ye kopyaladım.program 1 kere connect oldu telefon ile, ama bir daha başaramadım.nasıl yaptıgımı da hatırlayamadım.müzik vs aktarmada sorun yok video oynatmayı denemedim.deneyen arkadaslar 3gp oynattıgını soylemiş.nasıl oldugunu bilen varsa yardımcı olun arkadaşlar.

bir de bu dokunmatik ekran zarar gormeye ve cizilmeye cok musaitmidir?çok iyi korumak gerekir mi?dokunmatik ekranlar hangi mantıkla çalışır ve nasıl kullanmaya dikkat etmek gerekir?

edit:http://www. ****.com/files/84200724/piranha_twix_driver.zip.html linkinden pc suite indiridim ve bağlandım.şöyle:

Telefonu USB den baglayıp Yıgın depolama ve Com Port secenekleri cıkıyor.yıgın depolama derseniz 2 adet hafıza cıkıyor karşınıza ve müzik vs yukleyebiliyorsunuz.Pc ye baglanmak için Com port sececeğiz arkadaslar.Sonra programın Settings bolumunden MTK6229 secip, Com Port'u da Com 10 sececeğiz.Memory Phone secili ama fark edeceğini sanmıyorum.En alttaki 2 secenek işaretli bende.

Sonuç olarak phonebook a tıklayınca sag altta connected yazdıgını gordum.rehberi pc ye indirdim.mesajları indirdim.mesaj gondermeyi denemedim. ama baglanmayı basardım . şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funatisch -- 20 Mart 2008; 23:35:51 >

• Bence çok güzel telefon,aldım kullanıyorum tavsiye ederim.Tabiki eksikleri var ama bu fiyata bence çok iyi.Özellikle pil performansı çok iyi.
  • arkadaşlar öndeki kamera mı yoksa ışık sensörü mü? kamera değil sanırsam. bi de bu telefonda t9 tarzı bi olay var adı smart mı ne. ondan olmayan bi kelimeyi nasıl tanıtıyoruz??
  • Piranha Twix Cep telefonu yeni sitesi.
    http://piranhatwix.tr.gg
    Bi bakın derim
  • ya arkadaşlar bu telefonda garanti cep şirematik çalıştıran varmı?
  • slm arkaaşlar ya şu telefona bir oyun bualamdım 2 gundur sitleri gezmekten bir hal oldum. yoksa bir oyun yokmu ?

bu arada java java dediler gonderdim yuklediler java yuklenmeden once daha iyi çalışıyordu telefon javadan sonra menude yaptıkları değişiklikler çok gıcık olmuş mesala javadan once müzik çaları istedim klasoru seçip dinliyodum şimdi ise sadece müzik klasorunden başka yere yonledirme şeçeneği yok resim de aynı şekilde şu menusnu adam akıllı yapsalar çok guzel de menusu çok dandik
  • arkadaşlar bu telefonu kullanan bukadarmı sitede neden kimse bişeyler yazmıo,paylaşmıo lütfen kullanan arkadaşlar görüşlerini elinde warsa program oyun fln paylaşalım bende bu telefonu almayı düşünüorum ama yeteri kadar içim ısınmadığı için alamadım lütfen paylaşalım.şimdiden teşekkürler...
  • arkadşlar pranha cep telefonunun güvenlik kodunu bilen varsa yardımcı olabilrmi.telefonu fabrika ayarlarına getirmek için gerekli kod.
  • 1122 olmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.