Şimdi Ara

PİRANHA TWİX ÇİFT HATLI CEP TEL. İNCELEMEM:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
28.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iyide bu telefonda t9 zaten var. ama çok gereksiz. çünkü mesaj yazarken ben kalemi kullanıyorum ve Q ya da F klavye ile yazıyorum. tuşlara basacam diye uğraşmaktansa ekrandan kalemle mesaj yazmak çok daha hızlı oluyor tavsiye ederim...

ben 2 aydır kullanıyorum, birkaç eksiği dışında çok memnunum. yıllardır Nokia kullandım. nokianın mikrofonları çok kaliteliydi, konuşurken yanımdaki duymasa, telefondaki duyuyordu. bu telefonda biraz daha yüksek sesle konuşmak lazım. ama çok da kötü değil.

birde ajandaya sadece 10 adet hatırlatma kaydedilebiliyor. beni en çok üzen eksikliği bu oldu. java yüklenemediği için ayrı bir ajanda da kullanamıyorum.

onun dışında asıl amacı olan çift hat sorunsuz birşekilde çalışıyor. birçok defa denedim.

herkes biraz ağır olduğundan ve işçiliğin zayıf olduğundan bahsediyor ama diğer markaların telefonlarını da elime aldım. açıkçası piranhadan sonra oyuncak gibi geldi diğerleri. Ben ısrarla tavsiye ediyorum..

• hangi sitede 299,00 ytl acaba? en ucuz 350,00 ytl görünüyor alışveriş sitelerinde...
  • 299,00 ytl + 6 ytl kargo bedeli ile bu gün ben yurtiçi kargo elemanından teslim aldım hemen paketi açıp kargonun yanında inceledim sorun olsa teslim almayacaktım, 2 adet pil + 1 GB microSD kart ve cift kalem içinde (bu 2 si 100 ytl eder ) herşey tamam cihaz kaliteli görünüyor şarza taktım simleri taktım şarz dolum ekranı görünüyor sanırım dolunca açılır şuanda bu kadar.

Tam türkçe kullanım kitapcığı çok güzel detaylı hazırlanmış

cihaz pda görünümlü büyük ekran var doğaldır bence iyi kalemle ve parmaklarla dokunarak kullanılabiliyor

ben herevelazim dan aldım google ye reklam vermişler ordan görmüştüm . bir ara yoktu arada baktım eklendi öyle aldım

Arkadaki kameradan başka ön panelde üstte zamanlı kamera var bu ne işe yarıyor ?

simleri takarken sim yuvasını çekip kaldırıyosun geri katlanıyo öyle takıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 29 Ocak 2008; 17:10:02 >

• açma kapama tuşuna basıyorum niye açılmıyo pil tam dolmadı ondan olabilirmi şarz ekranı görünüyo takınca şarza ,açma kapama tuşuna basıyorum niye açılmıyo ?

servisini aradım geri iade edin dedi , aldığım yeri aradım cevap vermiyordu 2. seferde cevapladı iade edin dedi ücretsiz iade ediyorum gene aynısından istiycem

Kullanan arkadaşlar size sorum : nasıl açılıyor ? açmak için sol üst köşedeki tuşa basınca açmasımı gerekir ?

pil şarz etmedende açınca görüntü verebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 29 Ocak 2008; 18:01:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

açma kapama tuşuna basıyorum niye açılmıyo pil tam dolmadı ondan olabilirmi şarz ekranı görünüyo takınca şarza ,açma kapama tuşuna basıyorum niye açılmıyo ?

servisini aradım geri iade edin dedi , aldığım yeri aradım cevap vermiyordu 2. seferde cevapladı iade edin dedi ücretsiz iade ediyorum gene aynısından istiycem

Kullanan arkadaşlar size sorum : nasıl açılıyor ? açmak için sol üst köşedeki tuşa basınca açmasımı gerekir ?

pil şarz etmedende açınca görüntü verebilirmi

şarj olurken açma kapa tuşuna biraz basınca ekrandan pil işaretinin kabolması lazım. (ekran tamamaen kapanacak) sonra açma kapama tuşuna uzun bir süre (10 sn kadar bile bekleyebilirsin) basman gerekiyor. bende başta bozuldu falan zannetmiştim ama uzun süre basılı tutunca açılıyor telefon. bozuk olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: guest olmakistemiyom

iyide bu telefonda t9 zaten var. ama çok gereksiz. çünkü mesaj yazarken ben kalemi kullanıyorum ve Q ya da F klavye ile yazıyorum. tuşlara basacam diye uğraşmaktansa ekrandan kalemle mesaj yazmak çok daha hızlı oluyor tavsiye ederim...

ben 2 aydır kullanıyorum, birkaç eksiği dışında çok memnunum. yıllardır Nokia kullandım. nokianın mikrofonları çok kaliteliydi, konuşurken yanımdaki duymasa, telefondaki duyuyordu. bu telefonda biraz daha yüksek sesle konuşmak lazım. ama çok da kötü değil.

birde ajandaya sadece 10 adet hatırlatma kaydedilebiliyor. beni en çok üzen eksikliği bu oldu. java yüklenemediği için ayrı bir ajanda da kullanamıyorum.

onun dışında asıl amacı olan çift hat sorunsuz birşekilde çalışıyor. birçok defa denedim.

herkes biraz ağır olduğundan ve işçiliğin zayıf olduğundan bahsediyor ama diğer markaların telefonlarını da elime aldım. açıkçası piranhadan sonra oyuncak gibi geldi diğerleri. Ben ısrarla tavsiye ediyorum..

1. cihazda t9 yok onun yerine smart (ezi)diye bir sistem var ama işe yaramıyor
    2.java yazılımı teknik serviste 15dk.da yükleniyor ben şahsen yüklettim.hatta cihazdaki bazı yazım hatalarıda düzeliyor.
    3.diğer söylediklerine katılıyorum gerçekten çift hattı sorunsuz çalıştırıyor görünüşü ve malzeme kaliteside gayet iyi

• quote:

şarj olurken açma kapa tuşuna biraz basınca ekrandan pil işaretinin kabolması lazım. (ekran tamamaen kapanacak) sonra açma kapama tuşuna uzun bir süre (10 sn kadar bile bekleyebilirsin) basman gerekiyor. bende başta bozuldu falan zannetmiştim ama uzun süre basılı tutunca açılıyor telefon. bozuk olacağını zannetmiyorum.

yapmayaaa önce deseydinyaa belki çalışıyodur simleri takmadanda açma tuşuna bastım açmadı açarmıydı servisi iade et deyince bu gün iade gönderdim gitti biraz ebatı uzun ve geniş olunca gitsin bakalım 1 hafta da ürün geldi gitti 1 haftada ücretimi yollayacak uzun iş yani
  • ben bulamadım
    bu fiyata nerede
    evdi den alıyorduk 349ytl idi
    299a bizde alalım??
    quote:

299,00 ytl + 6 ytl kargo bedeli ile bu gün ben yurtiçi kargo elemanından teslim aldım hemen paketi açıp kargonun yanında inceledim sorun olsa teslim almayacaktım, 2 adet pil + 1 GB microSD kart ve cift kalem içinde (bu 2 si 100 ytl eder ) herşey tamam cihaz kaliteli görünüyor şarza taktım simleri taktım şarz dolum ekranı görünüyor sanırım dolunca açılır şuanda bu kadar.

Tam türkçe kullanım kitapcığı çok güzel detaylı hazırlanmış

cihaz pda görünümlü büyük ekran var doğaldır bence iyi kalemle ve parmaklarla dokunarak kullanılabiliyor

ben herevelazim dan aldım google ye reklam vermişler ordan görmüştüm . bir ara yoktu arada baktım eklendi öyle aldım

Arkadaki kameradan başka ön panelde üstte zamanlı kamera var bu ne işe yarıyor ?

simleri takarken sim yuvasını çekip kaldırıyosun geri katlanıyo öyle takıyosun

• Arkadaslar rica etsem bu telefonu kullanan arkadaslar kamerası ile cekilmiş 1 fotograf koyabilirmi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertdid

ben bu telefonu 1 haftadır kullanıyorum.ebatlar konusunda haklısınız biraz irice.ben motorola mpx kullanıcısıyım.mpx 200 ve 220 taşıyordum ama şimdi piranha.ama birşeyi göz ardı etmeyelim bu telefonu tercih sebebimiz çift hatlı oluşu. yaılıyorsm düzeltin şu anda türkiyedeki çift hatlılarda en ekonomik olanı.ayrıca gen. mob. ın telefonunda sanıyorum bluetot bile yok.şu aniçin telefondan çok memnunum.tek sorunum java program yüklenebilirmi acaba oda olursa tek geçerim.teşekkürler.

Arkadaşımhttp://forum.donanimhaber.com/m_18090487/mpage_1/key_//tm.htm#20914270
    adresine bakarsan bazı arkadaşlar java programının ücretsiz yüklenebildiğini yazmışlar. Bilginize..

• 4x dijital zoom yapabiliyor nasıl yapior ben bulamadım :S zoom yapamıorum :)
  • weblebi'deki euro kurundan kaynaklanan bi hata olmuştu o karambolden faydalandı arkadaşlar sanırım.O hatayı çoktan düzelttiler bile.Şu an en ucuz HB'de gözüküyor.Hediye çeki de kullanırsanız daha ucuza gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

ben bulamadım
    bu fiyata nerede
    evdi den alıyorduk 349ytl idi
    299a bizde alalım??

• 299 a 5 taksit var alsakmı napsak ?
  • arkadaşlar bu telefonu yeni aldım ve gerçekten çok memnunum ilk izlenim olarak.ama bunda mpeg 4 destekli olduğu söyleniyor.ama birtürlü oynatmayı başaramadım.aranızda kullanan varmı ?
  • quote:

299 a 5 taksit var alsakmı napsak ?

hocam bende alayım 299a varsa.Nerden satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanevreka -- 19 Şubat 2008; 19:26:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanoglumm

arkadaşlar bu telefonu yeni aldım ve gerçekten çok memnunum ilk izlenim olarak.ama bunda mpeg 4 destekli olduğu söyleniyor.ama birtürlü oynatmayı başaramadım.aranızda kullanan varmı ?

ben şimdiye kadar sadece 3gp açabildim.
    avileri 3gp'ye çevirip öyle seyrediyorum. imto 3gp converter kullanıyorum. gayet hızlı ve başarılı. telefondan avatar-the last airbander seyrediyorum. sabah akşam ev-iş-ev arası yolculuk uzun sürünce güzel oluyor.

koca adam oldum halen çizgifilm seyrediyorum.
  • quote:

arkadaşlar bu telefonu yeni aldım ve gerçekten çok memnunum ilk izlenim olarak.ama bunda mpeg 4 destekli olduğu söyleniyor.ama birtürlü oynatmayı başaramadım.aranızda kullanan varmı ?
    arkadaslar örnek veriyim d900i mp4 formatında video kayıt yapıyor orada çektigim videoyu piranhaya attıgımda çalısmadı sonro imtoo mpegde farklı mp4 kodlarına çevirip attım gene oynatmadı yani bana palavra gibi geliyor bu telefonun mp4 oynatması yapan yapabilen varsa yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexxson

quote:

arkadaslar örnek veriyim d900i mp4 formatında video kayıt yapıyor orada çektigim videoyu piranhaya attıgımda çalısmadı sonro imtoo mpegde farklı mp4 kodlarına çevirip attım gene oynatmadı yani bana palavra gibi geliyor bu telefonun mp4 oynatması yapan yapabilen varsa yazsın

ben yetkili servisini arayıp sormuştum. 3gp uzantılı açıyor alet sadece.
    imtoo ile 3gp'ye çevireceksin videoları. bu arada 3gp de mpeg4 codeğinin bir farklı şekli...
    yalnız ekran çözünürlüğü 320x240xolmasına rağmen, bu çözünürlükte video açmadı.176x144 çözünürlükte oluyor.

• yani illaki 3gp oynatıcaz bu telefonda.......mpeg4 formatına bişekilde çevirmek mümkün olmuyormu.gerçekten yapabilen varmı acaba.bi yolu varsa süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guest olmakistemiyom

quote:

Orjinalden alıntı: arslanoglumm

ben şimdiye kadar sadece 3gp açabildim.
    avileri 3gp'ye çevirip öyle seyrediyorum. imto 3gp converter kullanıyorum. gayet hızlı ve başarılı. telefondan avatar-the last airbander seyrediyorum. sabah akşam ev-iş-ev arası yolculuk uzun sürünce güzel oluyor.

koca adam oldum halen çizgifilm seyrediyorum.

Üstat, AVATAR izlenmeyecek gibi değil ki... Büyük çocuklara hitap ediyor:D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.