Şimdi Ara

AOC 21.5' İ2269VW önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle içime sinerek aldığım bi ürün çok memnun kaldım.Kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim.Bende 19'' lik monitörden geçtim.Tasarımı çok hoş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke gizli çerçeve olayı olmasaymış.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Bende ilk başta öyle düşünmüştüm ama kullanmaya başlayınca fikrim değişti.

• arno.mdr kullanıcısına yanıt
    Göz alışıyor hocam sanırım?

Bu markayı başlarda dandik sanıyordum. Bilirsiniz Samsung, Philips gibi markalar hep en iyisi diye düşünülür ama fiyat performans oranı açısından AOC en iyi markadır diyebilirmiyiz?

Bir de paneller hangi firmaya ait bunu merak ediyorum.

Bilginiz yettiği kadar cevaplarsanız sevinirim.

Edit: Panel LG'ye aitmiş sanırım. HP 22xi modelinde de öyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 3 Nisan 2015; 0:36:21 >
    Evet dediğiniz gibi alışıyor göz.
    Önceleri bende kalitesiz bi marka sanıyordum.Ama araştırınca hiçte öyle olmadığını anladım.Fiyatına göre gayet kaliteli ürünler üretiyor.F/P açısından en iyi marka diyebiliriz evet.
    Panelini kendi üretiyor birçok markayada satıyor diye biliyorum.

evet iyi tespit, HP 22xi ile AOC 2269 modelleri birebir aynı imiş. Ayrıca AOC 3 yıl garanti verirken, HP 2 yıl garanti veriyor. Ve HP nin bu modeli 450tl civarından satılıyor. AOC yi 300tl ye aldığımız yerde F/P kralı tabiki AOC
     AOC 21.5'  İ2269VW  önerir misiniz? AOC 21.5'  İ2269VW  önerir misiniz?

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Yalnız i2269VW'de hdmi portu yokmuş, i2269VWM modelinde varmış. Ve bu modelin fiyatı 490-500 civarı. HP ile arasında 50 lira fark var. Tabi arada garanti süresi farkı da var. Düşündürücü

quote:

Bilirsiniz Samsung, Philips gibi markalar hep en iyisi diye düşünülür ama fiyat performans oranı açısından AOC en iyi markadır diyebilirmiyiz?

Bütçeye ve kullanım amacına göre değişir bu; hem markada, hem de modelde...

• vonaleee kullanıcısına yanıt
    hocam geldimi monitörün?
    pazartesi gelir muhtemelen hala istanbul içerisinde kargo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

pazartesi gelir muhtemelen hala istanbul içerisinde kargo :)

hayırlısı, bu kadar uzaması şaşırttı açıkçası, benimkini aynı gün kargoya vermişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bi aksilik olmadan sağasağlam gelsinde 2 gün geç olsun farketmez :) gelince ufak çaplı bi inceleme fotoları koyarım artık :) (her ne kadar teknik olarka bişey anlamasamda)
    benim monitörde sonudan gelebildi :)

sizinkide en fazla 60 hz mi?

2012 ye ait driver yükledim netten bulup

eski monitör vga ydı ekran kartında dvı çıkış vardı çeviriciden kaynaklı sanırım dalgalanma vasrdı

şuan resmen tüplü tvden led tvye geçmiş gibi oldum

ek soru: sözde inceleme yapacaktım benim sorularım bitmedi :D

üzerinde bi etiket vardı do not rip off vs diye

etiketi sökmeden çalıştırmayın sanırım

çerçevenişn yanındakini birde arka plastik kısımdakileri söktüm

camın üzerinde sökmemiz gereken bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 7 Nisan 2015; 21:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

benim monitörde sonudan gelebildi :)

sizinkide en fazla 60 hz mi?

2012 ye ait driver yükledim netten bulup

eski monitör vga ydı ekran kartında dvı çıkış vardı çeviriciden kaynaklı sanırım dalgalanma vasrdı

şuan resmen tüplü tvden led tvye geçmiş gibi oldum

ek soru: sözde inceleme yapacaktım benim sorularım bitmedi :D

üzerinde bi etiket vardı do not rip off vs diye

etiketi sökmeden çalıştırmayın sanırım

çerçevenişn yanındakini birde arka plastik kısımdakileri söktüm

camın üzerinde sökmemiz gereken bişey var mı?

hayırlı olsun. 1920x1080 60hz destekliyor. ben o ayarda kullanıyorum, benim için yeterli şuan. kutudan bi cd çıktı, ama ben takıp ne olduğuna bakmadım, driverdır belki, ama kurmadım.ben kasasındaki tüm jelatinleri söktüm. ekranda jelatin yoktu, ordan bişey sökmedim. dvi dan bağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 7 Nisan 2015; 22:25:56 >

sağ olun hocam :)

bu arada büyüklük yeterli geldi zaten yakın mesafeden bakıyorum ekrana gayet güzel :)

AOC 21.5'  İ2269VW  önerir misiniz? AOC 21.5'  İ2269VW  önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 7 Nisan 2015; 22:29:30 >

• Bende bu monitörü bugün aldım ilk bakış olarak gayet iyiyde bi tek o do not rip off yazan etikete takıldım. ekranda bi jelatin var gibi çeksem soyulcak gibi sanki ama emin olamadım acaba jelatin üstünde jelatin mi var bilgisi olan var mı?
  • bealith B kullanıcısına yanıt
    not rip off: "sökmeyiniz" demektir. Bende aynı konuya takıldım, ama plastik çerçevesi, arka kısımdaki ve plastik ayağın üzerinde bulunan jelatin dışında birşey sökmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquebig

O paraya alinacak tek ips monitor.
    Ips paneller iyidir tereddut etme tasarim olarak da iyi bir monitor hem fiyat hem performans hemde tasarim

+1
  • Ben de bu monitörden almayı düşünüyorum fakat kafamda bi hayli soru işareti var. Şimdi bu monitör 5 ms mi, 6ms mi? Kendi sitesinde 5ms yazıyor fakat herkes kutu içinden çıkan kılavuzda 6ms olarak yazdığını söylüyor. Bunun aslı nedir? Bu monitörü electroworld'den alan biri kutu içeriğinden çıkan kılavuzda 5ms olarak yazdığını söyledi, kafam iyice karıştı. :) Sizin kutu içindeki kılavuzda kaç MS yazıyor? Bu monitörün 2 kere piyasaya sürüldüğünü düşünmeye başladım. Sonraki dağıtımda 5ms olarak değiştirdiler sanırım. Ayrıca ışık sızması ve oyunlarda ghosting falan yaşıyor musunuz? Hiç ölü piksele rastladınız mı? Vatan'da özelliklerde 5ms yazıyor fakat diğer sitelerde hep 6ms. Neden böyle anlamış değilim. Bu monitörü oyun için tavsiye eder misiniz? Elbette 1 veya 2ms'lik oyuncu monitörlerin yerini tutmaz fakat oyun için de idare eder mi bu monitör? Kısaca bu monitörün + ve - lerini de belirtirseniz çok sevinirim. Ayrıca bana küçük bir oyun videosu çekerseniz, özelden ya da buradan gönderirseniz çok memnun olurum. Aklımda soru işareti kalmamış olur. Kaç gündür kafam allak bullak oldu. Beni biri aydınlatsın lütfen. Ayrıca n11 teknorya'dan almayı düşünüyorum. Satıcıda sorun yaşayan oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldak67671 -- 19 Nisan 2015; 23:25:48 >

• zonguldak67671 Z kullanıcısına yanıt
    ben teknorya n11 den aldm, alt çerçevesi gri olan model geldi. 5ms-6ms benim için çok önemli deil. kutu depoda bakamıyorum malesef. full hd, ıps led, 21.5" olması benim için tercih sebebi oldu, şu an farcry 4 yükledim, gayet başarılı. öneririm.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.