Şimdi Ara

AOC 21.5' İ2269VW önerir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için çok önemli. Depo'dan çıkaramaz mısınız rica etsem? Kaç haftadır neticeye ulaşamadım. Her yere sordum fakat son olarak buraya geldim. Ayrıca pes ve fifa gibi futbol oyunlarında test ettiniz mi monitörü? Ghosting oluşuyor mu? Bulanıklaşma falan. Işık sızması var mı monitörde? Benim için küçük bir video veya SS ekler misiniz karanlık sahnelerde ve oyunlarda falan. Ayrıca teknorya güvenilir satıcı mı? Bir sorun yaşadınız mı? Kargoya falan ürün kaç günde verildi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldak67671 -- 19 Nisan 2015; 23:39:52 >
  • zonguldak67671 Z kullanıcısına yanıt
    FPS oyınlarında dahi gölgelenme yapmayan çoğu monitör, yarış ve futbol oyunlarında gölgelenme yapar. Ve muhtemelen bu da öyledir. Bu 2 oyun çeşidinde yapmayanı pek azdır zaten.

ViewSonic, Acer ve Asus'un TN panel ve 2 ms tepki süreli monitörlerine yönelmen gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    teknkrya güvenilir, sabahtan aldm, aynı gün kargoya verilmişti, yrn elime ulaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ecrasnian kardeş diğer sorularıma da vevap verir misiniz? Depo'dan çıkaramaz mısınız? Kaç ms yazıyor diye. Bocekgrafik Hocam peki siz bu monitörü incelemeyi falan düşünmüyor musunuz? Günümüzde çok tercih edilen bir monitör. Herkes için yararlı olur böyle bir inceleme. Bu monitörü incelemeyeceksiniz de hangisini inceleyeceksiniz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldak67671 -- 19 Nisan 2015; 23:44:08 >
    PC'yi sattım. Herhangi bir inceleme yapmayı düşünmüyorum. Monitörlerin pekçoğunu, kağıt üzerindeki özellikleri ve lag testleri sayesinde kullanmış kadar oluyorum zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: zonguldak67671

Ecrasnian kardeş diğer sorularıma da vevap verir misiniz? Depo'dan çıkaramaz mısınız? Kaç ms yazıyor diye. Bocekgrafik Hocam peki siz bu monitörü incelemeyi falan düşünmüyor musunuz? Günümüzde çok tercih edilen bir monitör. Herkes için yararlı olur böyle bir inceleme. Bu monitörü incelemeyeceksiniz de hangisini inceleyeceksiniz? :)

Yarın bakıp kaç ms olduğunu size söylerim ben.Kutusuna kitapçığına bakarak.Aldığım yerin sitesinde 5 ms yazıyordu hatırladığım kadarıyla.

• Teşekkür ederim bekliyorum. Bu arada siz nerden aldınız hocam? Ayrıca bu n11 Teknorya'da son 2 monitör kalmış :S Acaba tekrar satar mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldak67671 -- 21 Nisan 2015; 1:06:54 >
    Ben sebil bilgisayardan almıştım dolar uçmadan önce 310 liraya.

• Monitörden memnun musunuz? Işık sızması, ghosting sorunu falan yaşıyor musunuz? Bana zamanınız varsa video ya da SS çeker misiniz? Ayrıca N11'de biten ürün tekrar satışa sunuluyor mu? Bilen varsa cevap verebilir mi? Bu monitör Teknorya'da 2 tane kalmış da ondan soruyorum.
    Monitörden en ufak bi memnuniyetsizlik duymadım.İşimi fazlasıyla görüyor.Bundan önceki monitörüm 19" ti.Bu fazlasıyla fark etti.
    Işık sızması ve ölü piksel çıkmadı.
    Ghosting olayını tam olarak bilmiyordum aldığımda o yüzden pek önemsemedim.Görüntünün iz bırakmasıymış galiba.Ben denk gelmedim veya farketmemişimdir büyük ihtimal.Zaten en kötü ihtimal 5 ms olmalı.Ama önerilen 2 ms.
    Şu an vaktim yok çalışıyorum evde değilim.
    N11 olayını tam bilemiyorum ama arkadaşın biri teknoryadan almıştı galiba.Konuya bi göz geçir istersen.

• Tamamdır. MS'yi bekliyorum sizden. Ha bu arada kutu içinden 18+1 mi yoksa 24+1 DVI kablosu çıktı?
    Hocam monitör bu.Ben burdan aldım.

http://www.cooper.com.tr/ProductDetails.asp?productid=27284&aoc-215-i2269vw-5ms-analogdvi-d-ips-panel-led-siyah.html

Dvi-d ama Single link mi (18+1) , Dual link mi (24+1) hatırlayamadım şu an.Yarın onada bakarım.

• Sitelerde AOC'nin sitesinden kopyala yapıştır yapıyorlar teknik özelliklerindeki bölümü. Bana kitapçıkta ne yazdığın önemli. Yarın bekliyorum sizde kablos bilgisini ve MS'yi. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldak67671 -- 21 Nisan 2015; 2:04:09 >
    İyi geceler

• quote:

Sitelerde AOC'nin sitesinden kopyala yapıştır yapıyorlar teknik özelliklerindeki bölümü. Bana kitapçıkta ne yazdığın önemli. Yarın bekliyorum sizde kablos bilgisini ve MS'yi. İyi geceler.

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın şimdi baktım kitapçığından 6 ms gtg(BW) yazıyor ve Dvi-d 18+1 kablo var.
    O gtg(BW) ne oluyor anlamadım.

• Teşekkür ederim kardeş. Seni de yorduk kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

quote:

Sitelerde AOC'nin sitesinden kopyala yapıştır yapıyorlar teknik özelliklerindeki bölümü. Bana kitapçıkta ne yazdığın önemli. Yarın bekliyorum sizde kablos bilgisini ve MS'yi. İyi geceler.

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın şimdi baktım kitapçığından 6 ms gtg(BW) yazıyor ve Dvi-d 18+1 kablo var.
    O gtg(BW) ne oluyor anlamadım.

Hocam bir sorum olucaktı. Şimdi bu monitörden çıkan dvi-d kablosu single link, benimde 280x ekran kartındaki dvi-d girişleri dual lik, 18 pinlik single link, 24 pinlik dual link dvi-d de sorun çıkarırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 1 Haziran 2015; 21:33:44 >
  • TheHorse T kullanıcısına yanıt
    Net birşey söyleyemem ama sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

• Arkadaślar kullananlar ghosting sorunu varmı yarış oyunlarında falan çok araştırdım buna karar verdim film+oyun oynuycam

• Ben de merak ediyorum ghosting sorununu, ISP monitor genelde oyun ve film izlemek icin tavsiye edilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.