Şimdi Ara

AOC 23' E2343F2 inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • monıtorun ayar menısı ayynımıdır bılmem ama bende de 21'5 olan 2243fw olan var
    color boost ayar menusunden nature skın olan sekmeyı 'on'yaptım renkler ve canlılık onceden kullandıgım ctr monıtorden de ıyı oldu.

yerı gelmısken sorayım.1280x960 cozunurlukte oyun oynadıgımda ekranın ıkı tarafı sıyah olmakta.ıllede 16:9 oranındamı oynamak gerekıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Ağustos 2013; 21:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

bende aldım bu monitörden dediğiniz gibi sorunlar nedense bende yok açıkçası kafanızdan uydurma bir problem vs vs yarattmıssınız ve ayrıca alırken ben gözümle görüp aldım ne kadar net ne kadar canlı renk verdiğini biliyorum. sizde öyle çıkmıs olabilir. 10 tl lik hdmi kablosu ile bağlarsanız tabiki sorun olur monitörde hiçbirşey yok salça atmayn

arkasim guzelce fikrini beyan edebilirdin. urunu karaladigimi ima etmene gerek yoktu. neyse sen memnunsan hayirli olsun gule gule kullan. ben memnun kalmadim belki ayipliydi bilemiyorum. herkes begenmek zorunda degil sende yap olumlu bir inceleme olsun bitsin. ancak benim kizdigim uslubun oyle camur attigim filan yok
    ayrica 10 tllik hdmi kullanmadim. dvi kablo ile bagladim. ayni kablo ile wievsonic gayet iyi. belki bana ayipli mal geldi ama 20 yil bu islerle ugrasan bu biri olarak boyls bir tespitim olmasa bu konuyu acmazdim.

benim üslubumdan rahatsız olduysan özür dilerim öyle demek kesinlikle istemedim. bu forumda o monitör ile ilgili inceleme başlığı altında konu açan tek sen varsın ve diğer alacak arkadaşlar senin yorumunla şekillenebilir. aoc dünyanın en köklü monitör üretici firmalarından. bence samsungdanda iyi benq dan da iyi. ama Türkiyede ne yazıkki fazla tutulmadı. ben vatandan mouse aldım lazeri bozuk çıktı 70 tl lik gaming mouse idi . amd fx 6300 işlemci aldım 2 tane dişi yamuk çıkmıstı . anakart aldım kutu açılmıştı ve anakartta statik poşet yoktu gelişi güzel bir poşede sarılmıstı. vatandan alınan mallarla karşılaştırma yapmak biraz abes kaçıyor. kimse babasının hayrına %25 %30 indirim yapmaz

• valla belki haklisin. bende vatandan cok alisveris yapip hic sorun yasamayinca urune kusur buldum. hevesle 24 " led monitor alinca insanin keyfi kaciyor haliyle. ama yinede teshirdeki urunlerde aoc pek tatmin etmemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senelşer önce aldım ama aynı şeyden şikayetçi olup bir aratayım dedim evet birtek ben öyle görmüyomuşum renkler hiç canlı değil.
  • bende benzer bi modeli olan e2043 fs olan modelin 1,5 sene önce aldım 20 inch olması lazım bende böyle sorunlar olmadı hem kablosunun sırtında olmaması ve tuş takımlarının dokunmatik olması çok iyi
  • 4 yyl 4 aydır kullanıyorum. Hafifliği ve inceliği nedeniyle kırılabilirmiş gibi gelebilir; ama, öyle değil. Renklerde vb. de bir sorun görmedim bu güne kadar. Aldığım zaman da iki HDMI ve bir VGA girişi olması nedeniyle istisnai idi.

Buraya yazma nedenime gelince; bu monitörün bir analog audio çıkışı var. Üreticisine de sordum ancak anlaşamadık. HDMI kablosu dijital audio sinyali getiriyor ancak 3,5 mm audio çıkışı analog. Dolayısıyla içerisinde bir D/A çevirici bulunuyor olması lazım. Bunun özelliklerini sordum; ancak cevap alamadım. Bu çıkıştan alınan ses anakartın audio outundan alınana göre biraz kötü gibi. Konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiroRew -- 7 Haziran 2016; 9:55:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.