Şimdi Ara

AOC 23' E2343F2 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar monitörü pztesi aldım. Hemen kurdum ve izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Ben alıp hataya düştüm sizde düşmeyin istedim.

Öncelikle LG almak üzere vatan bilgisayara gittim ancak arkadaş kampanya var o kadar para verme aynı işi buda yapar diyerek AOC 23" E2343F2 monitörü bana sattı. Aoc markasının atılım yaptığını satışlarını arttırdığını vs biliyorum. Neyse eve gittim kurdum aleti.

Renkler güzel fena değil en azından tasarımı şık falan da alınmaması için iki sebep var.

1.si monitörü aşağa yukarı ittiğiniz zaman açı vermek için elinizde kalıcak gibi ayak ve monitör bağlantısı son derece kötü. Hatta ileri iterken ekranla çerçeve arası hafif açılıp renk değişimi yapıyor anlık. İlerde sorun olabilir.

2.si ilki hadi bi nebze kabul edilebilir ama bu bütün amacınızı çöpe atıyor. Görüntüde hep bir grimsi fluluk vardı okadar denedim ayar yaptım gitmedi. 1920x1080 çözünürlükte. Siyah asla tam siyah değil yani. Çünkü ışık sızması var. Güzel filmi yada oyunu bile kötü grafikli gibi gösteriyor. Sonra çözünürlüğü eski monitörümdeki 1440x900 yapınca bingo siyahları tam verip güzel bir monitöre ve görüntü kalitesine ulaştı ancak, böyle bir monitör almanın temel sebebi FULL HD olduğu için bi anlam ifade etmedi.

Kısacası tespitim kesinlikle Full HD de başarısız hatta 2ms tepki süresine göre bile BF3 de titremeler sezdim çok hafif ama yinede eksi puan. Alacak arkadaşlara saygılar.

• Uyarın için teşekkürler. Keşke iade etseydin monitörü.
  • pztesi aldım zaten bu gün gidip değiştiricem LG almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinaydogan

pztesi aldım zaten bu gün gidip değiştiricem LG almayı düşünüyorum.

Bende bu monitor'e bakıyordum , uyarınız için sagolun...
  • Çok kısa olmuş inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Çok kısa olmuş inceleme

evet kısa oldu farkındayım. ama ertesi gün değiştirdim. fiyat dışında olumlu bi yanınıda görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar bana diyor ki: "Konundaki öneriler arasında neden uygun fiyatlı monitör yok?"

ucuz etin yahnisi bu kadar olur da ondan. Şundan emin olun ki; kimse iyi malını ucuza satmaz arkadaşlar. Boşuna dememiş atalarımız: "ucuzdur, vardır bir illeti; pahalıdır, vardır bir hikmeti."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bazı arkadaşlar bana diyor ki: "Konundaki öneriler arasında neden uygun fiyatlı monitör yok?"

ucuz etin yahnisi bu kadar olur da ondan. Şundan emin olun ki; kimse iyi malını ucuza satmaz arkadaşlar. Boşuna dememiş atalarımız: "ucuzdur, vardır bir illeti; pahalıdır, vardır bir hikmeti."

hahahaha :D çok iyi yazmışsın. :D
  • PC'si bile olmayan biri olarak şurda âmme hizmeti yaparken, sırf birilerine hoş gözükmek için ucuz monitör önerip, sonra da böyle marazlarla karşılaşmak istemem açıkçası.

Özetle: Amacım arkasında duramayacağım ürünü önerip arkamdan sövdürmek değil; memnun bırakıp hayırla yâd edilmek ve duâ almak isterim.
  • şuan 24¨ viewsonic kullanıyorum. 100 tl fark verdim ama değdi. ucuzdur vardır bir illeti; pahalıdır vardır bi hikmeti imiş

• quote:

şuan 24¨ viewsonic kullanıyorum. 100 tl fark verdim ama değdi. ucuzdur vardır bir illeti; pahalıdır vardır bi hikmeti imiş
    @aydinaydogan:

Viewsonic'in hangi modelini aldın?
  • quote:

şuan 24¨ viewsonic kullanıyorum. 100 tl fark verdim ama değdi. ucuzdur vardır bir illeti; pahalıdır vardır bi hikmeti imiş

Hayırlı olsun.

• quote:

@aydinaydogan:

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/viewsonic-vx2451mh-led-23,6-vx2451mh-led-genis-ekran-led-monitor---siyah/productdetails.aspx?I_ID=57646
    bu modeli aldım kardeşim.

• Hayırlı olsun. Bi inceleme konusu açabilirsen iyi olur.
  • fiyatı tasarım güzel ama neyse siz böye diyosanız
  • bende aldım bu monitörden dediğiniz gibi sorunlar nedense bende yok açıkçası kafanızdan uydurma bir problem vs vs yarattmıssınız ve ayrıca alırken ben gözümle görüp aldım ne kadar net ne kadar canlı renk verdiğini biliyorum. sizde öyle çıkmıs olabilir. 10 tl lik hdmi kablosu ile bağlarsanız tabiki sorun olur monitörde hiçbirşey yok salça atmayn
  • quote:

Arkadaşlar monitörü pztesi aldım. Hemen kurdum ve izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Ben alıp hataya düştüm sizde düşmeyin istedim.

Öncelikle LG almak üzere vatan bilgisayara gittim ancak arkadaş kampanya var o kadar para verme aynı işi buda yapar diyerek AOC 23" E2343F2 monitörü bana sattı. Aoc markasının atılım yaptığını satışlarını arttırdığını vs biliyorum. Neyse eve gittim kurdum aleti.

Renkler güzel fena değil en azından tasarımı şık falan da alınmaması için iki sebep var.

1.si monitörü aşağa yukarı ittiğiniz zaman açı vermek için elinizde kalıcak gibi ayak ve monitör bağlantısı son derece kötü. Hatta ileri iterken ekranla çerçeve arası hafif açılıp renk değişimi yapıyor anlık. İlerde sorun olabilir.

2.si ilki hadi bi nebze kabul edilebilir ama bu bütün amacınızı çöpe atıyor. Görüntüde hep bir grimsi fluluk vardı okadar denedim ayar yaptım gitmedi. 1920x1080 çözünürlükte. Siyah asla tam siyah değil yani. Çünkü ışık sızması var. Güzel filmi yada oyunu bile kötü grafikli gibi gösteriyor. Sonra çözünürlüğü eski monitörümdeki 1440x900 yapınca bingo siyahları tam verip güzel bir monitöre ve görüntü kalitesine ulaştı ancak, böyle bir monitör almanın temel sebebi FULL HD olduğu için bi anlam ifade etmedi.

Kısacası tespitim kesinlikle Full HD de başarısız hatta 2ms tepki süresine göre bile BF3 de titremeler sezdim çok hafif ama yinede eksi puan. Alacak arkadaşlara saygılar.

1.maddedeki renk değişimi sorunun vatan ın sattığı malın ayıplı olması ile alakalı.bende aoc kullanıyorum.böyle bir sorunla karşılaşmadım ki karşılaşıldığında da bu bir bozukluk tur.

2.maddedeki ışık sızması da belki 1.maddede ki sorundan kaynaklı dır.

vatan'ın indirimlerinden alırken eviniz uzaksa dükkanın bir köşesinde kutuyu açıp incelemeniz yararınıza olur.bu şekil de ayıplı/sorunlu ürün satışı çok oluyor.

• quote:

quote:

@aydinaydogan:

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/viewsonic-vx2451mh-led-23,6-vx2451mh-led-genis-ekran-led-monitor---siyah/productdetails.aspx?I_ID=57646
    bu modeli aldım kardeşim.

Eski tuplu monitorlere benziyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

bende aldım bu monitörden dediğiniz gibi sorunlar nedense bende yok açıkçası kafanızdan uydurma bir problem vs vs yarattmıssınız ve ayrıca alırken ben gözümle görüp aldım ne kadar net ne kadar canlı renk verdiğini biliyorum. sizde öyle çıkmıs olabilir. 10 tl lik hdmi kablosu ile bağlarsanız tabiki sorun olur monitörde hiçbirşey yok salça atmayn

arkasim guzelce fikrini beyan edebilirdin. urunu karaladigimi ima etmene gerek yoktu. neyse sen memnunsan hayirli olsun gule gule kullan. ben memnun kalmadim belki ayipliydi bilemiyorum. herkes begenmek zorunda degil sende yap olumlu bir inceleme olsun bitsin. ancak benim kizdigim uslubun oyle camur attigim filan yok
    ayrica 10 tllik hdmi kullanmadim. dvi kablo ile bagladim. ayni kablo ile wievsonic gayet iyi. belki bana ayipli mal geldi ama 20 yil bu islerle ugrasan bu biri olarak boyls bir tespitim olmasa bu konuyu acmazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinaydogan -- 20 Ağustos 2013; 19:07:16 >

• aslinda bakmistim kardesim.olu pixel kontrolu falanda yaptirdim. ama o detaylar o an gozume carpmamisti. gordugun gibi memnun arkadaslarda var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.