Telefonda tam net çıkmamış ama olsun ^^ Daha dün yeni fark ettim monitörün sol altında 1 tane ölü pixel var ^^
Not : telefonumdada vardı yavaşca vurunca düzeliyordu ama bunda olmuyor .. ne yapmalıyım ? vatana geri iade istesem epey bekleyeceğim
KimYooShinK
kullanıcısına yanıt
Hele de köşede ise hiç sorun edilecek bir durum yok. Benim kullandığım 1440P Apple monitörün de tam ortasında varmış bi tane; çok sonra farkettim. İnan ki sorun değil. Hüsn-ü kuruntu etme kendine bunu. Güzel monitör almışsın, güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Hele de köşede ise hiç sorun edilecek bir durum yok. Benim kullandığım 1440P Apple monitörün de tam ortasında varmış bi tane; çok sonra farkettim. İnan ki sorun değil. Hüsn-ü kuruntu etme kendine bunu. Güzel monitör almışsın, güle güle kullan.
teşekkürler yazdığın için :) çok dert değilde işte ya anla :D o kadar parayı ölü pixel için vs vermedim o koyuyo bana :D
KimYooShinK
kullanıcısına yanıt
"Bendeki 1440p 27" Apple monitörün de tam ortasında var" diyorum ben de. Anlamir misen gurban?
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
"Bendeki 1440p 27" Apple monitörün de tam ortasında var" diyorum ben de. Anlamir misen gurban?