Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] PHILIPS 23.8' 242V8A Ölü Pixel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her renkte orada ve fare üzerine gelince çıkmıyor değişik... ulan aynı gün içersinde farem, monitörüm ve telefonum bozuldu hepsini de yeni almıştım
    bir yetimin hakkını yedik herhalde
    [ÇÖZÜLDÜ] PHILIPS 23.8" 242V8A Ölü Pixel[ÇÖZÜLDÜ] PHILIPS 23.8" 242V8A Ölü Pixel[ÇÖZÜLDÜ] PHILIPS 23.8" 242V8A Ölü Pixel[ÇÖZÜLDÜ] PHILIPS 23.8" 242V8A Ölü Pixel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 13:14:22 >

• Hocam direkt olarak monitörün kullanma kılavuzunda hangi hataların bu monitöre ait mevcut panelde olağan karşılandığına bakın. Eğer ölü piksel ibaresi yoksa direkt kullanım kılavuzu ile değişime götürün.
    Yok efendim fabrikadakiler normal diyor sonuç çıkmaz falan derlerse siz yinede o sorun yok yazılı kağıdı alıp kullanım kılavuzundaki açıklama ile tüketici hakem heyetine bildirin böylece kendi kendilerini yakmış olurlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtopya ile görüştüm üretici firma ve kendileri rapor hazırlayacaklar ona göre belki alırız demeye getirdi.

Ben sorunu garip bir şekilde çözdüm.
    Retinagameshowyoutube
    Dead Pixel/Stuck Pixel Screen Fix (1 Hour Long) (Seizure warning - See description)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZjdrMuKpaCI&t=63s

Bunu açtım akşam yatarken sabah kalktım siyah nokta gitti. Şimdi düşünüyorum acaba geri gelme durumu var mı?

ürünü yeni aldım sayılır itopya seve seve geri alır ama bu fiyata bir daha bulamam. Kafam çok karışık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Haziran 2020; 20:50:58 >

• Vallaha hocam bu fiyata daha bulunmaz diyorsunuz birde düzeldi diyorsunuz.O halde seve seve kullanın nasılsa yeni olduğu için 2 sene garantisi vardır.ilerde durum daha da kötüleşirse ve düzeltilemeyecek duruma gelirse o zaman değiştirirsiniz ve içiniz daha rahat olur.
  • Haklısın sanırım. Teşekkürler.
  • rica ederim hocam yardımımız olduysa ne mutlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun üzerinden bayağı geçmiş ama memnun musunuz monitörünüzden başka bir sorun çıkardı mı? Almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TailsTockk kullanıcısına yanıt
    600 TL mi ne verdim monitöre daha iyisi yoktu bu fiyata. 1. Monitör diye aldım bence mükemmel 10/10. Şuan ölü pixel vs. yok ve 2. Monitör olarak kullanıyorum.

Para verip memnun kaldığım hiç ürünüm olmadı hatta elbiselerimi giyerken bunu hangi salak aldı diye bağırıyorum annemde sen diyordu aga bee...

Özetle memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 12:33:43 >
  • Döviz sağ olsun 996 TL’ye Vatan’dan alacağım eğer emin olursam bir iki saat sonra. DP ile mi kullanıyorsunuz HDMI ile mi? NVIDIA G-Sync’te sorun çıkarıyor mu?

Yanlış hatırlamıyorsam dolar 7 olduğunda almıştım ben.

DP - FreeSync kullanıyorum ben. FreeSync artık NVIDA destekli olduğu biliyorum ama kullanmadığımdan bilmiyorum.

0 Sorun ışık sızması vs. hiç problem yok bende.

Bu fiyat civarı tüm cihazlarda panel aynı zaten bir fark görmen pek mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 12:39:52 >
  • Ölü piksel sorununu nasıl hallettiniz acaba? Servise mi gönderdiniz yoksa yukarıdaki yöntemle mi denediniz?

Yukarıdaki yöntem

Hocam hakkaten çözüldü mü, umut verdiniz.

Az önce kutusunu açıp denediğim 27 inc 2k monitorda sol üst kısımda birbirne 2-3 cm uzaklıkta iki tane standart ufacık ölü piksel çıktı..

Deneyeyim ben de videoyu.

Fakat kasa pazartesi elimde olacak. Max. 1080p destekleyen android box ile deneyecem bakalım inş. işe yarar..

• dr.virusTR D kullanıcısına yanıt

26 saat bıraktım geldiğimde düzelmişti

Eyvaallah.. Darısı başıma. :)

Sizinki daha büyük ve kötü görünüyormuş fakat aslında ölü piksel değil gibi, benim monitordekiler tek bir piksel kapalı gibi. Açtım videoyu 2-3 saat oldu, daş gibi duruyorlar yerlerinde hala. Bakalım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.