< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 13:14:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 13:14:22 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Haziran 2020; 20:50:58 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 12:33:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Eylül 2020; 12:39:52 > |
|
Hocam hakkaten çözüldü mü, umut verdiniz. Az önce kutusunu açıp denediğim 27 inc 2k monitorda sol üst kısımda birbirne 2-3 cm uzaklıkta iki tane standart ufacık ölü piksel çıktı.. Deneyeyim ben de videoyu. Fakat kasa pazartesi elimde olacak. Max. 1080p destekleyen android box ile deneyecem bakalım inş. işe yarar.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
26 saat bıraktım geldiğimde düzelmişti |
Eyvaallah.. Darısı başıma. :) Sizinki daha büyük ve kötü görünüyormuş fakat aslında ölü piksel değil gibi, benim monitordekiler tek bir piksel kapalı gibi. Açtım videoyu 2-3 saat oldu, daş gibi duruyorlar yerlerinde hala. Bakalım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |