Şimdi Ara

AOC 27' cq27g2u modelini satın aldım görüşleriniz nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar itopya kampayasıyla AOC 27" cq27g2u modelini 2400tlye aldım.1050ti 1080p laptopuma takmayı düşünüyorum.Genelde kodlamayla ugrasıp csgo,lol,dota2 oynuyorum aksamlarıda film,dizi izliyorum.Etrafta okudugum kadarıyla böyle bi laptop için 2k monitor fazlaymıs arkadaşlar bunun eksikligin nasıl cekerim ? csgo,lol,dota2 oyunlarında 144 fpsi geçiyorum ama 1080p kalitede oyunları 2k monitorde oynamak beni için nasıl bi sıkıntı dogurur ? Neden 2k monitor aldın diyen arkadaşlar netflix uhd hesabımdan yüksek kalitede dizi,filmleri daha iyi görüntü kalitesiyle izlemek için 2k tercih ettim.

• Bugün bende amazondan aldım aynı monitörü. Laptopunda displayport girişi var mı o önemli sanırım. 1440pde 144 fps alamasanda öncdeki monitorunde 60 gordugun icin daha iyi olur diye dusunuyorum. Günlük kullanım ve film izlerken sorun çekmezsin
  • k0rhan K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.Laptopda mini dp girişi var.Amazonu bende aldıktan hemen sonra gördüm keşke ordan alsaydım çarşamba günü elimde olurdu zaman geçmek bilmiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.