uzatmaya gerek yok,hocam bu tip insanların kısa ve öz ''beyni yok fikri var'' mantığı işler onun için ne deseniz boş,gidip boş duvara konuşun daha iyi,kendinizi yormamış olursunuz. |
AOC 27G2SAE MONİTÖR 3499 TL (2. sayfa)
-
-
6600 xt var bende de 1080p monitörümde sanırım her oyunu sanal olarak 2k açıyorum.
110-120 fps 1080p yerine 80 fps civarı kusursuz 1080p görüntü tercih edilesi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar tek başına elbette çözünürlük kalite parametresi değil, fakat 15.6 inç boyutundaki Full HD çözünürlükteki görüntüden sonra 21.5 - 22 inç gibi ekranlarda bile laptop ile yan yana ulan bu görüntü niye daralmış kıyafetin çekiştirilerek büyütülmüş hali gibi diyorum, 27'yi düşünemiyorum. 800p-1080p bugün telefonlarda standartlaşmış durumdayken 27 inç ve üstü monitörleri ciddi mesafe veya sıradan iş - beklenti ile almıyorsak en düşük 1440p, imkan varsa biraz daha büyük boyut ile 4k almak lazım.
-
27 inç nedense piksel sorunu var 24 inçle 27 inç piksel aralıkları aynı olursa olmaz tabi ilk saç ekimleri başladığında adamın saçları piksel piksel saç kökleri görünüyorsa buda aynı şey şuan fiyatlar uçuk olunca ucuz neyse onu alırsın piksel miksel fark etmiyor millet ne yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko35/5 -- 28 Ekim 2022; 1:44:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X