< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AOC 27G2SAE MONİTÖR 3499 TL
-
-
27inç 1080p alınmaz,kartal gözünüzmü var nasıl pikselleri sayacaksınız,derseniz gidip alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Ekim 2022; 17:4:14 > -
2K ve 4K için bütçeniz yoksa tercih edilebilir. Dediğiniz gibi piksel sayma durumu yok.
-
27" 1080p piksel sayma durumu oluyor hocam bunu engellemenin bir yolu var mı?
LG 27" 1080p kullandım gerçekten piksel sayılıyor ondan 24" 1080p kullanıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu varsa 1080p 27" tercih edilebilir fakat diğer türlü gerçekten sıkıntı.
-
peki hiç 27inç 1080p alıp kulladınmı
-
45-50 cm derinlikte bir masa kullanıyorsanız bu monitör için yeterli gelmeyecektir. 75 cm derinliğinde bir masada öne doğru eğilip bakmadıkça pikseller belli olmuyor. 34 inç ultrawide monitör kullanmıştım 2560x1080 çözünürlüğünde. 27 inç monitörün yanları uzatılmış hali olarak düşünebilirsiniz.
ben çalışma masası yerine mutfak masası (150x75cm) kullandığım için rahatsız olmadım.
-
@rocky_balbao için cevap:24-27-32 3ünüde 1080pde kullandım,Şuan 2 adet 32inç 2k monster aryond var,bir tanede ortada ana monitörüm olarak 27inç 2k pg27vq Rog Monitörüm var,havadan,laf olsun diye konuşmuyorum yani.
@daredevil60 için cevap:4kya gerek yokta hocam 24-25inçe kadar 1080p kabul edilebilir ama 27ye geçtiğiniz an panel o kadar dert değilde çözünürlük işin içine giriyor,2k istiyor yani 27inç..hani diyorlarya yok ya alakası yok filan diye,ya dikkat etmiyorlar üstün körü işten gelip 2-3 saat oyununu oynayıp,işini yapıp kapıyor geçiyor yada farkında olup bütçesi yetmiyor,bütçesi yetmiyenlere lafım yok ama zaten 2.5-3.5 arası verilmişken 2klarda 4-4.5 arasında olduğundan üstünü verip alınmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 11 Ekim 2022; 23:2:59 >
-
bende 27 ınc 1080 p düz ekran var hıc farkedemıyorum pıxel . eskıden curved 27 ınc vardı pıxeller bellı oluyordu curved monitörde. oyun oynayanlar ıcınse cok kalıtelı ekran kartı yoksa 2 k önermem . 2k ekranda 1080p oynamak verımlı olmuyor
-
İdeapad gaming var. Ryzen 5 5600h rtx3060 6gb 165hz ekran. Bu cihaza uygun olur mu? Ya da öneriniz var mı arkadaşlar? Fps ve hertz ekran bağlayınca değişir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben de 27 inç fhd almayıncıları linç eden tayfadandım ama fhd ve 2k karşılaştırınca aradaki fark amoled ile tüplü arasındaki fark kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman kendini linç etmen gerekiyor . senın kadar 1080p yi gömeni görmedim daha önce
-
Pikselleri göremeyecek kadar uzaklaşınca da 27 inch kullanmanın bir önemi kalmıyor, görüntüyü önemseyen adamın 27 inch Fhd ile işi olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca piksel sayılmıyor diyen kim varsa doktor muayenesi öneriyorum, hepinize birer gözlük verilecektir.
Milletin akıla ihtiyacı yok, boş akıl vermeyin yiyorsa para verin millet en iyisini almayı bilir.
Ayrıca piksel sayılıyor diyen kim varsa doktor muayenesi öneriyorum, hepinize birer nörolojik vaka tespiti verilecektir.
Gözünüz bozuk çıkacak burda tartışmanın alemi yok.
Bu iş 50-60 yaşındaki kişiden kulaklık tavsiyesi almakla aynı şey.
Nörolojik bozukluk çıkacak burda tartışmanın alemi yok.
Bu iş 5-6 yaşındaki çocuktan gözlük tavsiyesi almakla aynı şey.
Ben sizin için aynı şeyi düşünmeye başladım şu an, ya 2k-4k nedir görmediniz ya şu monitörü daha yakından kullanayım da 27 gibi gelsin demeyi akıl edemiyorsunuz ya da sadece tartışmaya çalışıyorsunuz. Bakın herkes görüntüye önem verecek diye bir şey yok ben mesajımda bunu da yazdım ama hala sanki çok önemli görmenize rağmen benim gibi düşünenleri olmayan bir şeyi büyütmekle itham ediyorsunuz.
Size göre 2k-4k monitör kullananlar belli ki takıntılı bilmem neli rahatsız kişiler (ve imkanı olsa 2k-4k kullanacak tüm insanlar okb vs potansiyelinde)
Normalde ben de 27 FHD kullanma taraftarıydım. O kadar pixel sayma durumu olmaz abartılıyor diyordum ama sanırım bir çok kişi aynı düşüncede. Hali hazırda 24 inç 60 hz monitör kullanıyorum. Biraz ekran büyüse fena olmaz, ekran kartım da 2k çözünürlüğü kaldırmayabilir (6600xt) diye düşünüyordum. 2k monitör alıp 1080p oyun da oynanmaz düşüncesindeydim ama bir çok kişi yanılıyor olamaz sanırım.
-
akıla ihtiyaçları yoksa gidip 32inç full hdde alabilirler sizin mantığınızda öyle hareket etmek lazım o zaman ?,para kolay kazanılmıyor,ben sadece paralarını en mantıklı olan harekete,eyleme yapmaları için yönlendiriyorum-yönlendirmeye çalışıyorum,yoksa herhangi bir firma bana gelip satışımız düştü 2kda,1080 alıyor millet sana para verelimde 2k sattır diye para vermedi..zaten 3-3.5 verecekler 27inç 1080 monitöre halihazırda o kadar vermişken,500-1000 daha katıp daha iyi daha uzun ömürlü birşey almaları için yorum yazıyorum,yoksa umurumda değil yani yanlış birşey görmüşken uyarıyorum ama son karar kullanıcının dediğim gibi 32-34 inç full hdde alabilirler,hem bilgisayarı satarsınız,parçaları satarsınız,ama monitör hep elde kalır,kullanırsınız,kullanılır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Ekim 2022; 16:28:33 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Milletin akıla ihtiyacı yok, boş akıl vermeyin yiyorsa para verin millet en iyisini almayı bilir.
|
Nörolojik bozukluk çıkacak burda tartışmanın alemi yok.
Bu iş 5-6 yaşındaki çocuktan gözlük tavsiyesi almakla aynı şey. |
Ayrıca piksel sayılıyor diyen kim varsa doktor muayenesi öneriyorum, hepinize birer nörolojik vaka tespiti verilecektir.
|
Benzer içerikler
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- ofis koltuğu önerisi
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X