Şimdi Ara

AOC AGON AG241QG 165hz 2k monitör 1500tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

24" ekranda 2K çözünürlükte yani 2560x1440 çözünürlükte oyun oyna bakalım eğer ekran senden uzaklaşmıyorsa gözlerine acilen doktora baktırmanı tavsiye ederim.Sen ölçeklendirmeyi %200 yapıyorsun ne gerek var 24" almaya.Sen ölçeklendirmeyi arttırarak ekranı kendine doğru büyütüyorsun doğal haliyle bırak bakalım ekrandaki yazılar ve oyun ölçeklendrimesi senden ne kadar uzaklaşacak.27" monitörden aşağısı 2k çözünürlük için uygun değil.

Alıntıları Göster
    Dell xps 9560 notebook ekranı 13" boyutunda ve 4k çözünürlüğüne sahip. Bu ekranda ölçeklendirme kullanıyorum demiştim. 2k çözünürlükte 24" boyutunda yazılar veya oyun menüleri küçük değil. Burada 24" 2k için küçük diyenlerin bir çoğunun elinde 5-6" boyutunda 1080p çözünürlüğüne sahip telefon var. Onların yazıları hiç görememesi lazım ona kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: r3ally

Dell xps 9560 notebook ekranı 13" boyutunda ve 4k çözünürlüğüne sahip. Bu ekranda ölçeklendirme kullanıyorum demiştim. 2k çözünürlükte 24" boyutunda yazılar veya oyun menüleri küçük değil. Burada 24" 2k için küçük diyenlerin bir çoğunun elinde 5-6" boyutunda 1080p çözünürlüğüne sahip telefon var. Onların yazıları hiç görememesi lazım ona kalırsa.

Alıntıları Göster
    27" 1080p monitörüm var.Note 9 var.Daha önce geriye dönük bütün ölçeklerde monitör kullandım işim dolayısıyla emin ol.

• r3ally kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel kardeşim en iyi sen biliyorsun, kral sensin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Tamam güzel kardeşim en iyi sen biliyorsun, kral sensin.
    Est. en iyi sen biliyorsun ben değil. Baksana kimin en iyi bildiğine karar verecek bilgi birikimi ve tecrübe düzeyine sahipsin. İlk yorumumda tarafsız profesyonel bir sitenin monitör ile ilgili inceleme linkini de paylaştım. Ayrıca kendim ürünü kullanıyorum kendi tecrübelerimden bahsettim. Şu monitörü eleştiren arkadaşlar keşke '24" 2k için küçük' diyip yarım satırlık bir şey yazacaklarına sebepleriyle beraber daha ikna edici bir şeyler yazma zahmetine girişselermiş. Açıkçası ben yarım satırlık yorumlar yerine kullanıcıların deneyimlerini ve bu gibi sitelerin objektif incelemelerini tercih ederim.
    Öncelikle tartışma üslubundan uzaksın, fikir beyan edenler "atıp, tutan" diyorsun. Hoş değil.

İkincisi benim yorumumda bu ürünü aldığım ve beğenmediğim için iade ettiğim yazılı.

Youtube vb platformlarda tanıtılan ürünlere ait yayıncı yorumlarını hiç bir zaman umursamam. Bu işin içinde maddi kazanç var.

En iyi deneyim, kullanmaktır.

Kullanıp yorum yazanlara "atıp tutuyor" dediğin için bence en iyi sen biliyorsun. O yüzden daha fazla tartışmaya gerek yok. Güle güle kullan.
    Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    AOC AGON AG241QG 165hz 2k monitör 1500tl

Fotonun gerçek hali(tel ss)

Aoc görüntüsü

Kim atip tutuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 4 Eylül 2019; 1:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Fotonun gerçek hali(tel ss)

Aoc görüntüsü

Kim atip tutuyor?
    Saolun hocam almaktan vazgeçtim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt

bendeki resim de bu şekilde.
    Paintten tek ton siyah renk açıp color banding testi yaptığınızı ve monitörunuzun siyah rengi düzgün verdiğini sanıyorsunuz gelip insanlara atıp tutmayın diye ahkam kesiyorsunuz.Size daha fazla bir şey göstermeme gerek yok iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Color banding'ten bahseden mi oldu? İlk defa şimdi siz bahsediyorsunuz. Kendiniz ilk mesajınızda siyah renkleri veremiyor demişsiniz şimdi gelip benim gönderdiğim siyah görüntüyü görünce color banding testi yaptığımı sanıyorsunuz.

burayı inceleyin de öncelikle kavramlara aşina olun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.