Şimdi Ara

AOC AGON AG241QG 165hz 2k monitör 1500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör arıyan arkadaşlar değerlendirebilir. 1 ile 3 arası ölü pikselli ürünlermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağaza yorumlarına bakarsanız kimine 1 ölü piksel çıkmış kimine ölü pikselli olarak satıldıgı halde ölü piksel çıkmamış biraz roulette gibi
  • Normal fiyatı 2900 civarı gözüküyor çok iyi fiyat 1-3 arası çıkarsa kullanılır ama bütün gün bakılan bir cihaz sonuçta bu. Ben çok takılırım diyen almasın. İhtiyacım olsa kaçırmazdım şahsen.
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam fiyat yarı yarıya fark ediyo birkaç ölü piksel çıksa dahi fiyat iyi duruyor.

• 2k için 24" küçük kalır. Bunu sorun etmeyecekler için iyi fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler

Panel tipi: TN

1799 TL Samsung 27” LC27JG50QQMXUF 144Hz 2K(2560x1440) Kavisli VA PANEL Gaming Monitor
    https://forum.donanimhaber.com/1799-tl-samsung-27-lc27jg50qqmxuf-144hz-2k-2560x1440-kavisli-gaming-monitor--139807844

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 3 Eylül 2019; 17:14:36 >
  • Siyah renkleri veremiyor ürün görüntü 1080p 2k dahi olsa siyah renkler saçma sapan gözüküyor bazen gri bazen kare şeklinde vs., onun dışında ben bir sorununu göremedim 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum tr fiyatı daima 3 bin tl civarıydı ben aldığımdan beri hiç düştüğünü görmedim o zaman amazon.com dan 1800 tlye almıştım bence 1500-2000 tl eder ama normal hali, ölü pixelli haline o fiyatlar çok bile, aaa sıfırı 2900 tl ucuz diye düşünmeyin derim sıfır fiyatı yanıltıcı bir ürün yukarda cohannan hocam paylaşmış mesela ben samsungu tercih ederdim g-sync için yanıp tutuşmuyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 3 Eylül 2019; 17:17:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2k ekran 24" karınca gibi gözükür yazılar.27" en ideali 2K için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Siyah renkleri veremiyor ürün görüntü 1080p 2k dahi olsa siyah renkler saçma sapan gözüküyor bazen gri bazen kare şeklinde vs., onun dışında ben bir sorununu göremedim 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum tr fiyatı daima 3 bin tl civarıydı ben aldığımdan beri hiç düştüğünü görmedim o zaman amazon.com dan 1800 tlye almıştım bence 1500-2000 tl eder ama normal hali, ölü pixelli haline o fiyatlar çok bile, aaa sıfırı 2900 tl ucuz diye düşünmeyin derim sıfır fiyatı yanıltıcı bir ürün yukarda cohannan hocam paylaşmış mesela ben samsungu tercih ederdim g-sync için yanıp tutuşmuyorsam.
    Hocam siyah renkleri veremiyo derken.Bu ciddi bir sorun bence foto atabilirmisiniz veya sizi etkiliyomu bu durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Benim umrumda olmuyor ama forumdan başka bir arkadaş almıştı hatta ben onun sayesinde farkettim o çok rahatsız oldu hemen satmayi düşündü, vaktim olursa editler fotoğraf atarım

• 27' olsa iyi fiyatta 23.6 küçük kalıyor 2k çözünürlüğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Eylül 2019; 18:28:50 >
  • AoC'un renk başarısı hiç iyi değil. Renkler gerçekçi değil. Alıp, ertesi gün iade etmiştim.
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Panelin önü darbeye karşı dayanıklılık için 3H miydi neydi bir şeyle kaplı ve her şey buğulu gözüküyor. Ben pikseller gözükmesin diye full hd monitörden bu monitöre geçmiştim bin pişman oldum. Tavsiyem va panelli ve full hd alın hiç gerek yok 2k veya 4k monitöre. Sattım da kurtuldum yemin ediyorum videoya çekecektim, videoda o kaplamanın görüntüyü buğulaştırması gözükmüyor. Buzlu camın arkasından bakıyormuş gibiydi.
  • Herkes atıp tutmuş yok 24" ekran 2k için küçük kalır, yok yazılar karınca gibi gözükür, yok karanlık değerleri veremiyor, yok önünde matlaştırıcı renklerin hepsini bozuyor vs vs. Ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum.

24" ekran için 2k çözünürlük fazla değil. Asıl 1080p çözünürlükte pikseller inanılmaz derecede büyük. Ben şahsen 1080p monitör kullanırken rahatsız oluyorum. Yazılar ekranda küçük kalırsa windows'un ölçeklendirmesini açarsın olur biter. Örnek olarak 13" dell xps 9560 model notebookumun monitörünün çözünürlüğü 4k ve inanılmaz net. Windows ölçeklendirmesi %200'de kullanırsan her şey gayet net ve prüzsüz oluyor.

Önündeki matlaştırıcı 3H kaplamasının bir dezavantajı yok. Renk ayarlamasını yaparsan gayet güzel renk değerleri alabilirsiniz. Tabi ki panel IPS panel değil TN panel olarak değerlendirin. Renkler IPS paneller gibi dolgun olmayacaktır.

Siyah performansı isteyen olursa foto çekip atarım. Işık sızması vs yok. Genel olarak IPS ekranların sorunları zaten siyah seviyeler ve ışık sızmaları.

Profesyonel olarak monitör ve tv incelemeler yapan sitelerden birinde incelenmiş ürün. Linkini veriyorum. Freesync'li olan 27" modelini incelemişler.

Sonuç olarak ürün gayet başarılı bir ürün olmasına karşın, 1500TL dahi olsa ölü piksel içeren ürün almanızı kesinlikle önermem. Gözünüz bir kere takıldı mı sürekli oraya gider. Satmakta da zorlanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: r3ally

Herkes atıp tutmuş yok 24" ekran 2k için küçük kalır, yok yazılar karınca gibi gözükür, yok karanlık değerleri veremiyor, yok önünde matlaştırıcı renklerin hepsini bozuyor vs vs. Ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum.

24" ekran için 2k çözünürlük fazla değil. Asıl 1080p çözünürlükte pikseller inanılmaz derecede büyük. Ben şahsen 1080p monitör kullanırken rahatsız oluyorum. Yazılar ekranda küçük kalırsa windows'un ölçeklendirmesini açarsın olur biter. Örnek olarak 13" dell xps 9560 model notebookumun monitörünün çözünürlüğü 4k ve inanılmaz net. Windows ölçeklendirmesi %200'de kullanırsan her şey gayet net ve prüzsüz oluyor.

Önündeki matlaştırıcı 3H kaplamasının bir dezavantajı yok. Renk ayarlamasını yaparsan gayet güzel renk değerleri alabilirsiniz. Tabi ki panel IPS panel değil TN panel olarak değerlendirin. Renkler IPS paneller gibi dolgun olmayacaktır.

Siyah performansı isteyen olursa foto çekip atarım. Işık sızması vs yok. Genel olarak IPS ekranların sorunları zaten siyah seviyeler ve ışık sızmaları.

Profesyonel olarak monitör ve tv incelemeler yapan sitelerden birinde incelenmiş ürün. Linkini veriyorum. Freesync'li olan 27" modelini incelemişler.
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/agon-ag271qx

Sonuç olarak ürün gayet başarılı bir ürün olmasına karşın, 1500TL dahi olsa ölü piksel içeren ürün almanızı kesinlikle önermem. Gözünüz bir kere takıldı mı sürekli oraya gider. Satmakta da zorlanırsınız.
    24" ekranda 2K çözünürlükte yani 2560x1440 çözünürlükte oyun oyna bakalım eğer ekran senden uzaklaşmıyorsa gözlerine acilen doktora baktırmanı tavsiye ederim.Sen ölçeklendirmeyi %200 yapıyorsun ne gerek var 24" almaya.Sen ölçeklendirmeyi arttırarak ekranı kendine doğru büyütüyorsun doğal haliyle bırak bakalım ekrandaki yazılar ve oyun ölçeklendrimesi senden ne kadar uzaklaşacak.27" monitörden aşağısı 2k çözünürlük için uygun değil.

• r3ally kullanıcısına yanıt
    Bu kadar adam görüşünü yazmış ama sana göre atıp tutmuşlar. Bir sen biliyorsun bu işleri anlaşılan.
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    küçük gelmese %200'de kullanmazdın zaten, boşa yazmışsın bu kadar yazıyı
  • ölü pikselli almayın.

Sonradan oluşursa yapcak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

küçük gelmese %200'de kullanmazdın zaten, boşa yazmışsın bu kadar yazıyı
    Yazdıklarımı okusaydın bunu yazmazdın zaten. Ölçeklendirmeyi notebook'ta kullanıyorum. Dell xps 9560 13" 4k ekrana sahip bir notebook. Bu notebook için yazılar ölçeklendirmesiz küçük. Ölçeklendirmeyi yapınca yazıların küçük olma problemi ortadan kalkıyor netliğinden hiçbir şey kaybetmeden. Aoc monitorumu ölçeklendirmesiz kullanıyorum. Yazılar küçük değil, 24" 2k ekran için gayet uygun. Yazılar sana küçük geliyorsa ölçeklendirme yaparsın bu kadar basit. Yazıların küçük gelmesi herhangi bir şekilde sorun teşkil etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Bu kadar adam görüşünü yazmış ama sana göre atıp tutmuşlar. Bir sen biliyorsun bu işleri anlaşılan.
    Atıp tutanların sayısı fazla diye bu onları haklı çıkarmaz.
    https://www.youtube.com/watch?v=j3joCht3ivw
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.