Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim monitörüm de geldi. Kurulumu gayet basitti ve güzel paketlenmişti. Ne ölü piksel var ne de ghosting, ŞİMDİLİK

Memnun kaldım, test ediyorum hala. Tecrübelerimi paylaşırım.
  • Death Cube K kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun .Monitör güzel zaten hocam sıkıntı şu eğer problemli gelirse itopyayla uğraşmak zorunda kalıyorsun :(
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Doğru, "Gönderdğimizi de beğenmeyecek" diye düşünmüş olabilirler. Ama popüler olmayan bir ürün olsaydı muhtemelen meseleye böyle yaklaşmayacaklardı.
  • Sizin de yazıları okumada zorluk yaşadığınız oluyor mu? Nedense hafif bulanıkmış gibi hissediyorum. Gözlerime bir garip geliyor.
    Ayarlara bakman da fayda var. Bende ilk aldığım da öyle hissediyordum. Driver ve kendi ayarlarımı yaparak daha verimli bir hale getirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meself

Ayarlara bakman da fayda var. Bende ilk aldığım da öyle hissediyordum. Driver ve kendi ayarlarımı yaparak daha verimli bir hale getirdim
    Driverı kurdum ve i-menu indirdim ama bir şu renk ayarlarını bir de kulaklığın basını tizini yapmayı hiç beceremiyorum Rica etsem kendi ayarlarını paylaşır mısın? Eğer daha önceden paylaşmışsan da kusuruma bakma konuda çok mesaj oldu denk gelemedim.

Edit: İlk mesajdaki ayarları şimdi denedim. Bunun dışında denk geldiğin, değiştirdiğin bir ayar var mı hocam? Küçük bir araştırma sonucu bunun VA panellerde olan bir "sorun" olduğunu gördüm. Bir kişi de onda böyle bir sorun olmadığını söyledi. İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Cube K -- 19 Haziran 2019; 19:24:39 >

TN panelden VA ya geçince herkeste böyle göründü zira bende de öyleydi ama sonradan alıştım ben
    Daha önce ayarlarımı paylaşmıştım sorundan daha çok yapılan ince ayar ile gideriligor. Ve mümkünse kaliteli bir Dp kablosu ile bağlanın. Once mesajlarda goremediysen eve geçince atarım.

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Bende yazılar bulanık değil.

• quote:

Bende yazılar bulanık değil.
    Kutudan çıkan DP ile bağlanıyorum, HDMI ile de denedim onda 120 HZ alınıyor en fazla. Eve geçince sana zahmet atar mısın hocam ya? Çok teşekkür ederim şimdiden. İnan daha monitörde oyun denemiş değilim. İnsan 1400 TL verince istiyor ki her şey mükemmele yakın olsun.
    Hayırlı olsun. Bende cuma kampanyası ile aldım gayet memnun kaldım üstüne birde Dp kablo aldım. Şimdilik bir sıkıntım yok. Umarım böylede devam eder.

• meself kullanıcısına yanıt
    Ya zaten o kadar çok bulanık değil sadece TN ye göre net değil yani.
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Bende hem tn hem va panel var. İkisini bir kullanıyorum. Va her türlü önde. IPS desen anlarım da tn ne bileyim biraz garip geldi.

• quote:

Bende hem tn hem va panel var. İkisini bir kullanıyorum. Va her türlü önde. IPS desen anlarım da tn ne bileyim biraz garip geldi.
    Hadi hocam ne olur şu ayarları paylaş gözünü seveyim Artık ben de keyif almak istiyorum hayattan.
    Gece mesaisinde çalışıyorum. Once ki mesajlarda var ayarlarım. Beklemek istemiyorsan kontrol edebilirsin. Yarın öğleden sonra anca atabilirim onunda sözünü veriyim.

Edit: son mesaja bakabilirsin 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meself -- 20 Haziran 2019; 0:31:33 >
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]

• meself kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam, bir süre böyle kullanıp sonucu yazarım. Kolay gelsin, iyi mesailer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

Hadi hocam ne olur şu ayarları paylaş gözünü seveyim Artık ben de keyif almak istiyorum hayattan.

Alıntıları Göster
    Benim ayarlarda aşağıdaki gibi, tavsiye ederim. Baya araştırdım, redditte bir sürü yorum okudum, böyle yaptım sonuç olarak.

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 20 Haziran 2019; 1:45:6 >

Sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Benim ayarlarda aşağıdaki gibi, tavsiye ederim. Baya araştırdım, redditte bir sürü yorum okudum, böyle yaptım sonuç olarak.

Alıntıları Göster
    Bunları da kaydettim, siz blurry/fuzzy textler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.