Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Batu

İtopya'da 17 Hazirandan sonra kargolanacak yazıyordu fakat şu an stoklarda gözüküyor. Yarın falan belki kargoya teslim edilebilir.
    Yarın olur diye umuyordum, kargoya verilmiş. Umarım sorun çıkmaz da uğraştırmaz itopya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Batu kullanıcısına yanıt
    kargonuz elinize ulaştı mı ?
  • waethexOn kullanıcısına yanıt
    Gün içinde gelir diye umuyorum hocam şu an dağıtımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Batu

Gün içinde gelir diye umuyorum hocam şu an dağıtımda.
    Benimki de hocam, umarım memnun kalırsınız.
  • İtopya'dan aldığım monitör geldi ama ölü piksel çıktı. Aldık başımıza belayı...

Şirkete hiç bir şekilde ulaşamadım. Aynen geri iade gönderip değişim talep edeceğim. Nasıl yaparım?

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Haziran 2019; 15:23:38 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam ambalajlara zarar vermediysen kutuyu açtığından bahsetme. Telefonda arayan kişi kutu açıldıysa alamıyoruz diyor (yasal olarak almak zorundalar) neden belirtmeden iade etmek istiyorum bile diyebilirsin. Ölü piksel çıktı dersen muhtemelen servise gönderirler uğraşırsın.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Siz bunu yazdığınızda müşteri temsilcisi ile görüşüyordum. Kaç tane ölü pixel var dediler. 2 dedim. Tarafımıza gönderim sağlayın test edelim duruma göre sizi bilgilendiririz dediler. UPS kargo kapıma gelip teslim alacakmış. İade nedeni hakkında bir metin yazmamı kutu içine atmamı istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

Benimki de hocam, umarım memnun kalırsınız.

Alıntıları Göster
    Monitör birkaç saat önce geldi. Kurulumu yaparken malzeme kalitesini gerçekten baya beğendim. Açtıktan sonra renk ayarı biraz uğraştırdı, eski monitörümde gözüme alıştığı şekilde ayarlamaya çalıştım. Şu ana kadar bir sorun yok, ölü piksel de bulamadım. Umarım yoktur diyelim

• İtopyaya fotoğrafları messenger üzerinden gönderdim, akabinde arandım. Ürünü gönderin değiştirelim dediler. UPS kargoyu çağırdım birazdan iadeye vereceğim ben. Kutu içerisine bir not yazıp başıma gelenleri yazdım ve iade talep ettim iade mümkün değilse para iadesi isterim dedim. Ürün gelir gelmez iade ediyorum inşallah zorluk çıkarmazlar.
  • Bu monitör piyasada ki en iyi monitör f/p ve özellikle kalitesi güzel.Fonksiyonları da çok yönlü, ölü piksel yoksa kullanın derim.Ölü piksel varsa değişim isteyebilirsiniz.Çünkü ölü piksel çoğalabiliyor, o yüzden onu değiştirmek gerek.İade konusuna gelirsek o paraya bu kalitede başka bir monitör yok şuanda.Abuk subuk wiewsonic, gamepower felan sakın bulaşmayın.
  • Herkese hayırlı olsun ölü piksel çıkması kötü olmuş inşallah halledilir. İlgilendiklerine göre sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim monitör de geldi laptop a bağladım ancak 60hz de çalışıyor hdm girişi ile bağladım 144 nasıl yapabilirim ?
    hocam belki yazdınız bilmiyorum ama, gsync compatible durumu nedir monitörün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Hocam benim monitör de geldi laptop a bağladım ancak 60hz de çalışıyor hdm girişi ile bağladım 144 nasıl yapabilirim ?
    Dp ile bağlamadıkça 144 olmuyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Windows ayarlarından veya ekran kartı ayarlarından yapılıyor diye biliyorum hocam. Daha sağlıklı görüntü için DP kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam belki yazdınız bilmiyorum ama, gsync compatible durumu nedir monitörün?
    Çok sağlıklı olmasa da çalışıyor hocam kullanan arkadaşlar var hocam. Win10 ve gtx10xx üstü ekran kartı lazım bu arada.
    benim laptop eski hocam biraz dp girişi yokmuş ayarlarda da bulamadım, yeni pc alana kadar böyle idare ederiz artık
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    HDMI ile de oluyor 144 Hz, nvidia denetim masasına girin çözünürlük değiştirme kısmına gelin, yenileme hızını 144 yapın. Eğer orada 144 Hz yoksa, özel çözünürlük oluşturun 1920x1080 pixel, yenileme hızını 144 yapın elle seçin o çözünürlüğü. Eğer monitöre görüntü gelmezse böyle deneme yanılmayla 120'ye kadar falan inin. Hiç görüntü alamazsanız DP kablo şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 15 Haziran 2019; 1:37:59 >
    Bu monitör son zamanlarda çok popüler oldu. Başlığı ana konu diye değiştirin bari. İncelemeniz ilk mesajda dursun. Sayfalar içerisinde yazılmış güncel ve faydalı bilgileri ilk mesaja iliştirirseniz daha yararlı bir kapak mesajı olacaktır.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    hocam benim de çıktı açık renklerde belli oluyor onun haricinde kırmızı siyah gibi renklerde cıkmıyor .AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]

nasıl bir yol izleyeceksiniz beni de haberdar eder misiniz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.