Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Batu

Arkadaşlar itopya’da stok yenilenmiş, 1400 liradan satılıyor. Tek eksisi var 17 Hazirandan sonra kargolanmaya başlayacakmış. Almayı düşünen varsa iyi fırsat bence.
    aldım hocam gelince düzenlerim mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

aldım hocam gelince düzenlerim mesajı

Alıntıları Göster
    Valla ben de alacağım gibi duruyor. Üstüne bir de ikili monitör standı baktım iki 24lük monitör fena olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Batu

Valla ben de alacağım gibi duruyor. Üstüne bir de ikili monitör standı baktım iki 24lük monitör fena olacak

Alıntıları Göster
    evet gayet hoş olur, umarım ölü piksel veya ghosting gibi sorunlarla uğraşmayız da tadına varırız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

evet gayet hoş olur, umarım ölü piksel veya ghosting gibi sorunlarla uğraşmayız da tadına varırız :D

Alıntıları Göster
    Harbiden ya...Bir de galiba itopya geri alıp yenisini verme olayında kasıntı biraz.

• İtopyadan 1399 TL'ye aldım. 17 Haziran'dan sonra kargolanacakmış. Beklemedeyim.
  • Bende bu monitörü almak istiyorum amacım çok fazla oyun değil tabikide oynicam ama bunun yanın da dizi, filim ve amatör olarak fotoğraf la ilgileniyorum bu monitörü tavsiye edermisiniz?

• Bu monitörün 27 inc C27G1 olanı nasıl beyler. Şununla arasında kaldım.
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27" VG278Q 1Ms 144Hz FullHD HDMI+DP FreeSync G-Sync Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg278q-1ms-144hz-fullhd-hdmi-freesync-gaming-monitor.html

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Şimdi vereceğim sipariş insallah geç kalmamışımdır bu arada dizi filim filan için nasil oyun disinda?

• Bu konuda konuşulan monitör mü yoksa şu mu alınmalı?

ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Haziran 2019; 0:15:31 >

Bu konuda konuşulan monitör ama dediğiniz hakkında da fikirleriniz varsa alabilirim ikiside va panel galiba.
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Ben hangisinin alınması daha mantıklı diye ortaya sormuştum. Benim hiç bir bilgim yok. AOC olanı sipariş geçmiştim ama iptal edip bunu da verebilirim. Bunda hoparlör de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Haziran 2019; 0:16:43 >
    1 ay önce ben de monitör arayışındaydım, 1600-1800 arası tüm monitörleri inceledim, incelemeleri okudum ve bu konudaki monitörü 1615 liraya satın aldım. Şuan 1400 liraya bu monitör bedava, kaçırmayın.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    ViewSonic VX2458-C-mhd hakkında yorumun ne peki? Özellikle hoparlörü olması hoşuma gitti.
    Kullanmadığım için bir karşılaştırma yapamam, çok fazla kullanıcı yorumu da yok o monitör için,o monitör de seçeneklerim arasındaydı, hatta hbde 1379 lira olduğu dönemde almak istiyordum onu. Sonra zam geldi vs. derken bu monitörü aldım. https://pcmonitors.info/ sitesine bakın, bu fiyat aralıklarında hep AOC C24G1 öneriyor editörler.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O halde hoparlöre kanıp siparişimi iptal etmeyeceğim.
    Rica ederim. Dahili hoparlör kalitesi çok iyi olmuyor monitörlerde zaten.
    Ufak bir detay gibi gözükse de AOC monitör sağa sola ve yukarı aşağı hareket ettirilebilyor, VESA desteği de var.
    Bu fiyat seviyesinde teknik açıdan ahım şahım bir fark olmaz zaten, ikisinde de Samsung VA panel (AOC SVA, Viewsonic MVA)kullanılmış, belirtilen kontrast değerleri aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

Bu monitörün 27 inc C27G1 olanı nasıl beyler. Şununla arasında kaldım.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg278q-1ms-144hz-fullhd-hdmi-freesync-gaming-monitor.html
    Asus daha iyi duruyor fiyat farkı da zaten 400 lira kadar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.