Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mmtaltun

İyi günler arkadaslar ben aldım monitörü servisten yapılan islemde claer vision demo kapatıldı diye not dusulmus bilginiz olsun bu sekılde cozuldu sıkıntım
    Arkadaşın bahsettiği şey görüntü ayarları yaparken yarısı eskisi yarısı yaptığın ayarları gösterir bu özelliği kapatmışlar. Kısaca before after gibi
  • 2 gün önce sipariş vermiştim bugün geldi monitör. İlk izlenimlerim çok iyi, beğendim monitörü. Ölü piksel çıkmadı, ışık sızması vs. gözükmüyor. Gece karanlığında diğer testleri yapıcam. Curved ekrana alışmam biraz zaman alacak gibi. Çok değişik geliyor şuan.
    Önceki monitörüm BenQ Zowie RL2455'di. TN paneldi ama renkleri çok güzel gösteriyordu, AOC biraz daha cansız geldi gözüme, tabi ayarları tam yapmadım, ayarlardan sonra daha iyi olacaktır. Benq'da 24'' olmasına rağmen AOC ona göre çok şık ve ve ince bir monitör masamda 1 monitör daha koyacak yer açıldı nerdeyse.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 16 Mayıs 2019; 15:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

2 gün önce sipariş vermiştim bugün geldi monitör. İlk izlenimlerim çok iyi, beğendim monitörü. Ölü piksel çıkmadı, ışık sızması vs. gözükmüyor. Gece karanlığında diğer testleri yapıcam. Curved ekrana alışmam biraz zaman alacak gibi. Çok değişik geliyor şuan.
    Önceki monitörüm BenQ Zowie RL2455'di. TN paneldi ama renkleri çok güzel gösteriyordu, AOC biraz daha cansız geldi gözüme, tabi ayarları tam yapmadım, ayarlardan sonra daha iyi olacaktır. Benq'da 24'' olmasına rağmen AOC ona göre çok şık ve ve ince bir monitör masamda 1 monitör daha koyacak yer açıldı nerdeyse.:)
    Hayırlı olsun öncelikle Sorunsuz gelmesine ve beğenmenize sevindim, bende de önceden TN panel vardı ama yeni bu monitörü alınca renkleri görmüyormuşum demiştim sizin ki farklı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 16 Mayıs 2019; 16:55:32 >

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Eski monitörüm TN olmasına rağmen renk konusunda çok iyiydi, şimdi ayarları biraz daha kurcaladım daha iyi oldu.
  • Şu monitör 2K olsa keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    32" olanı piyasaya çıktı Şubat ayında ama Türkiye'de henüz satıldığını görmedim.

C24G1 fiyatı Amazon'da indirimsiz 230$, CQ32G1 400$.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Işık sızmasını şu sitede dener misin dostum
    www.lightbleedtest.com
    Backlight Bleed Test - Fixed
    https://www.lightbleedtest.com
  • Arkadaşlar bu monitörde witcher 3 oynayan var mı hiç ? Oyundan mıdır anlamıyorum kör olucam görmeye çalışırken. Dİğer oyunlarda pek böyle bir problem yok ama witcher 3 oynarken görmekte çok zorlanıyorum nedendir acaba. gamma ayarını da açtım epey.
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Kör olmaktan kasıt çok parlak olması mı? Gamma 3, kontrast 52, parlaklık 60 (bazen 70) ayarlarında karanlık odada kullanıyorum monitörü. TW3'te bu ayarlarda hafif karanlık bile kalıyor.
  • leventserdar kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam kör olmaktan kasıt karınlakta görmeye çalışırken kör olmak
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, denedim verdiğiniz linkteki testte.
    Işık sızması yok, back light bleed denilen olay var ama aşırı dikkat çekmiyor, sağ-orta-sol olmak üzere hem üstte hem altta hafif var, 6 yerden. Dediğim gibi aşırı derecede değil, göze çok takılmıyor.

Malesef monitörde G-sync stabil çalışmıyor, freesync aktif iken nvidia denetim masasından g-sync aktif yaptım, PUBG'de ekranda ışık patlamaları oluyor, pır pır ediyor ekran. Henüz başka oyunda denemedim g-synci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 20 Mayıs 2019; 15:7:17 >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Zaten tam randıman alamazsın gibime geliyor. Biri amd nin biri nvidia nin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meself -- 20 Mayıs 2019; 18:50:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtopya'da stoklar tükenmiş. Gelir mi acaba yeniden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lackhite

İtopya'da stoklar tükenmiş. Gelir mi acaba yeniden?
    3 kez falan tekrar stok yenilendi bu sefer yenilenir mi firmaya kaldı
  • Arkadaşlar oyunlarda mesela bf4'te bi binanın içinde gölge yerlerde görmek aşırı zorlaşıyor gözlerim acıyor resmen. Her türlü ayarı kurcaladım ama bi türlü görülebilir olmuyor. Genel olarak böyle mi bu durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Arkadaşlar oyunlarda mesela bf4'te bi binanın içinde gölge yerlerde görmek aşırı zorlaşıyor gözlerim acıyor resmen. Her türlü ayarı kurcaladım ama bi türlü görülebilir olmuyor. Genel olarak böyle mi bu durum ?
    Bende öyle bi sorun yok hocam
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlarınız genel olarak nasıl ? Bir de kutudan çıkan dp kablo ile mi kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Hocam ayarlarınız genel olarak nasıl ? Bir de kutudan çıkan dp kablo ile mi kullanıyorsunuz ?
    ayarlarımın hepsi aynı ilk ayarları değiştirmedim yani, evet kutudan çıkanı kullanıyorum.
  • Arkadaşlar itopya’da stok yenilenmiş, 1400 liradan satılıyor. Tek eksisi var 17 Hazirandan sonra kargolanmaya başlayacakmış. Almayı düşünen varsa iyi fırsat bence.

• hâlâ ikilemdeyim. bu modelle g2590px arasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.