Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şimdi 333 cevap olduğu için okuyamıyorum hepsini. Tek sorum aylarca kullanımdan sonra siz aynı özelliklere sahip bir monitör alıcak olsanız bununla devam eder miydiniz?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Normalde internetten alınan ürünlerde memnun kalınmayınca iade alınır 14 gün içinde. Ancak itopya kutuyu açarsan almam yazmış. Bu da beni almadan önce 2 kere düşündürttü.

quote:

Ürünü iade etmek için, orijinal kutusuyla ve faturasıyla birlikte itopya.com’a göndermelisiniz. İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Hocam şimdi 333 cevap olduğu için okuyamıyorum hepsini. Tek sorum aylarca kullanımdan sonra siz aynı özelliklere sahip bir monitör alıcak olsanız bununla devam eder miydiniz?
    Kesinlikle şuan bu monitörü tekrar alırdım herşeyiyle çok memmunum

İade konusu hakkında çok sıkıntı çeken oldu sanırsam onu servisle veya itopya ile özel iletişimle hallettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 28 Nisan 2019; 16:48:0 >
  • Monitörü pazar günü 1399 liraya aldım. Bugün elime ulaştı. İlk bir kaç saatlik kullanımımda beğendim. Ancak ayarlar düğmeleriyle ayar yapmak çok zor.

1- Önerdiğiniz görüntü ayarları nelerdir? Şu an ilk geldiği haliyle kullanıyorum, hiçbir şeye ellemedim.

2- Kulaklığı taktığım ses yankılı geliyor. Ses efekti verilir ya hani, konser modu gibi. Onu nasıl düzeltebilirim?

3- Şikayetim yok ancak monitörü bağlayınca hoparlörün verdiği ses azaldı , çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meself

Kontrast :75
    Parlaklık:100
    gamma:3
    Freesync açık

bu şekilde kullanıyorum. Gamma baya fark ediyor. Diğer ayarları pek kurcalamadım.

Alıntıları Göster
    hocam bu ayarlar oyun modu:kapalı iken olan ayarlar mıydı ?
  • quote:

Monitörü pazar günü 1399 liraya aldım. Bugün elime ulaştı. İlk bir kaç saatlik kullanımımda beğendim. Ancak ayarlar düğmeleriyle ayar yapmak çok zor.

1- Önerdiğiniz görüntü ayarları nelerdir? Şu an ilk geldiği haliyle kullanıyorum, hiçbir şeye ellemedim.

2- Kulaklığı taktığım ses yankılı geliyor. Ses efekti verilir ya hani, konser modu gibi. Onu nasıl düzeltebilirim?

3- Şikayetim yok ancak monitörü bağlayınca hoparlörün verdiği ses azaldı , çok ilginç.
    Kulaklığı hiç monitöre takmadım ben, bende renk ayarları olarak ilk haliyle kullanıyorum, hayırlı olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTZHR

Kulaklığı hiç monitöre takmadım ben, bende renk ayarları olarak ilk haliyle kullanıyorum, hayırlı olsun hocam

Alıntıları Göster
    Monitörde kenarlara doğru solgunluk var mı sizde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    En kenarda hafifce var ama dikkat çekici değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Renk modu normalde bence de en güzeli gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Monitörde kenarlara doğru solgunluk var mı sizde ?

Alıntıları Göster
    yok bende curve den dolayı bakış açısı farklı olduğu için bu durum olabilir
  • Arkadaşlar monitör bugün geldi. Önce testlerini yaptım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Genel olarak şuan için çok memnunum. Curved ekranlara her ne kadar önyargılı yaklaşsam da gerek günlük kullanım gerekse oyun için gayet hoş gözüküyor. Ekran kartlaklık ve renk ayarına pek girişmedim. Sadece gamma ve kontrast ayarıyla oynadım. Diğerlerini daha sonra kurcalamayı ve konuda ki ayarlar ile yapmayı düşünüyorum. Sormak istediğim bana kesinlikle yapman gereken dediğiniz bir ayar var mıdır ? Mesela ms muhabbeti için ?

Tek bir sıkıntım var aslında ekranla ilgili. Biraz sarı bir ekran var karşımda. Bunu değiştirmem veya düzeltmemin bir yolu var mıdır acaba
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    2. Monitörün uz mu sarı yoksa aoc mu?

• meself kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bir monitör var zaten o da aoc. Ama çözdüm sarılık olayını sanırım warm seçtiğim için öyleymiş.Şuan gayet iyi
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

• Spotify'ı pencereli ekranda açtığımda ışık titremesi oluyor bütün ekranda. Ama başka hicbir yerde karşılaşmıyorum. Başka böyle sorunu olan oldu mu?
  • quote:

Spotify'ı pencereli ekranda açtığımda ışık titremesi oluyor bütün ekranda. Ama başka hicbir yerde karşılaşmıyorum. Başka böyle sorunu olan oldu mu?
    yok bende olmadı hiç
  • İnceleme süper olmuş alacak arkadaşlara yardımcı olacağı kesin. Benim de aklıma yatmadı değil :)

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Bende buna benzer bir durum oluşmuştu sanırım ilk aldığım hafta driver ile sorunu halletmistim.

• meself kullanıcısına yanıt
    Aoc'un sitesindeki bütün driverları kurdum ama. Yapılması gereken ayarda mı vardı acaba?
  • Bu ışık sızması mı , bir sorun mu? Yoksa normal mi? Sizde de oluyor mu?
    https://forum.donanimhaber.com/bu-isik-sizmasi-mi--138142461#138142461
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.