Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vc1903

Daha da bu fiyata düşmez.
    https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/

Acaba iade ürünleri mi gönderiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Acaba iade ürünleri mi gönderiyorlar

Alıntıları Göster
    43 tane mi iade olacak hocam?

Paylaştıkları video da devamlı soran oluyordu. Tutulan model hiç bir sitede de yok.

Toplu getirip piyasadan uygun satıyorlar işte. VIEWSONIC 24"VX2458 serilerinden kat kat kaliteli.

Zati sipariş geçen ölü piksel testi yapıp göndermelerini istesin. Ben öyle yapacağım. Bunları yazarken 41 tane kaldı

• Hala almayan varsa acele etsin 26 tane kaldı. Ben gidip yerinde deneyip aldım. 1499'a internetten aldığım siparişi iptal edip; 1399'a hemde test edip almış oldum.

Bu arada İtopya'daki arkadaşların söylediğine göre "0 ölü piksel garantisi" var. 1 tane bile çıksa değişiyor... İnanilmaz güzel mat malzemeli bir monitör; kaçırmayın derim. LG IPS 75hz almıştım geçen hafta... ışık sızması değil, ışık fışkırması vardı sol tarafında iade etiim. Bu tecrübeme dayanarak söylüyorum. Bu fiyata böyle bir monitör yok.

NVIDIA için G-Sync sorunsuz çalışıyor (bu fiyata böyle sorunsuzu da yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depozitosuz -- 13 Nisan 2019; 17:46:54 >
  • VA panelden korkarak satın aldım. Fakat monitör gerçekten fiyatına göre güzel deneyim sunuyor. 1400tl ye böyle monitör yoktur. Ekran kalitesi cidden güzel tavsiye ederim. Birkaç ayar ile çok daha iyi oldu.
  • Serilerde mi sıkıntı var anlamadım Ben aldıktan sonra herkeste çeşitli sorunlar oldu sonraki stokta sıkıntı çıkan olmadı ve şimdide öyle

Herkese hayırlı olsun diyorum bu arada güle güle kullanın
  • İtopya da son 8 ürün kaldı. Hesap kesim 20 si. Arada kaldım vallahi. Bu kadar çabuk stok girsin beklemiyordum.
  • 43 tane bitiyor göya sonra hemen bir kaç gün içerisinde tekrar 43 adet ile indirime sokuyorlar çok seri bir şekilde.Satış politikası 2 ay önce aldığımda da aynıydı 3-4 kez 43 adet stok bitti 80 milyon insanın tamamına sattılar heralde :D
  • acil olarak yardım edecek birileri var mıdır? bu monitörü kurduğumuzda ekranı aşağı alabiliyor muyuz yoksa o kadar yüksekte mi duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

acil olarak yardım edecek birileri var mıdır? bu monitörü kurduğumuzda ekranı aşağı alabiliyor muyuz yoksa o kadar yüksekte mi duruyor?
    Alabiliyorsun Aşağıya indirip kaldırabiliyorsun ayrıca sağ ve sola da eğebiliyorsun.Bu monitörün o konuda ki verimliliği çok iyi o konuda.
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    www.amazon.com.tr
    23.6 MSI OPTIX MAG241C FHD 144HZ 1MS HDMI+DP SIYAH CURVED GAMING MONITOR: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07DWFRW73/ref=nav_signin?creative=380333&creativeASIN=B07DWFRW73&linkCode=asn&

msi ile bunun arasında kaldım.ya da bu fiyatlara başka bulabilir miyim diye arıyorum. öneriniz olur mu?

• Ahbârî kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı iki monitör arasında kalmıştım, rahatça pozisyon ayarlanabildiği için AOC'yi tercih ettim, pişman da değilim. MSI'da çok kısıtlı pozisyon ayarı var, bu monitörü yukarı aşağı, sağa sola, öne arkaya istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Renkleri ilk başta aşırı tatmin etmemişti açıkçası ama zamanla kendime uygun ayarları buldum ve o konuda da sıkıntım kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriphas

Ben de aynı iki monitör arasında kalmıştım, rahatça pozisyon ayarlanabildiği için AOC'yi tercih ettim, pişman da değilim. MSI'da çok kısıtlı pozisyon ayarı var, bu monitörü yukarı aşağı, sağa sola, öne arkaya istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Renkleri ilk başta aşırı tatmin etmemişti açıkçası ama zamanla kendime uygun ayarları buldum ve o konuda da sıkıntım kalmadı.
    ayarlama konusunda yardımcı video, konu, yazı vs bişeyler var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

ayarlama konusunda yardımcı video, konu, yazı vs bişeyler var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Konunun başlarında kullanan arkadaşlar bazı ayar önerileri verdi, tabi herkesin zevki farklı bakıp denemenizde fayda var
  • Ahbârî kullanıcısına yanıt
    Videoya gerek yok çok basit bir programı var, biraz kurcalayarak kendinize uygun ayarları yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben de 144hz 1ms monitör arayışındayım.

Aslında almak istediğim monitör;
    www.amazon.com.tr
    Aoc G2590Px Pc Monitörü 24.5" Lcd: Amazon.com.tr: Techburada
    https://www.amazon.com.tr/Aoc-G2590Px-Monit%C3%B6r%C3%BC-24-5-Lcd/dp/B078S36M7Y/ref=asc_df_B078S36M7Y/?

Buydu fakat bunu da 1600 iken alamadım. İtopyada genel olarak sıkıntı yaşayan insanlar gördüğüm için biraz çekiniyorum. Son durum nedir şuan;
    https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/

1524 liraya alınır mı ? Birde parlaklık oranı biraz düşük geldi (250 cd/m2) bunu herhan bir farkı oluyor mu ?

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Monitör aramaktan çok sıkıldım bi riske gireyim itopyadan alayım dedim adamlar bir de 13Tl kargo ücreti istiyorlar. 1500liraya monitör alıcaksın 13tl mi sorun diyeceksiniz ama ayıptır. Sinirime dokundu almıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Monitör aramaktan çok sıkıldım bi riske gireyim itopyadan alayım dedim adamlar bir de 13Tl kargo ücreti istiyorlar. 1500liraya monitör alıcaksın 13tl mi sorun diyeceksiniz ama ayıptır. Sinirime dokundu almıyorum
    Sinirine dokunmasın bence işlerini iyi yapacaksa 13TL sıkıntı değil, ben ups ile aldım özenle geldi. Bazıları hiç sorun yaşamadı bazıları ise sorunlardan kurtulamadı, tercih senin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 25 Nisan 2019; 18:35:32 >
  • Tamamen şans. Ben uzun süredir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Teknoloji işi şans işi gerçekten. Ups kargo öle kapıma kadar geldi sıkıntısız bir şekilde. Yinede karar sizin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşa bir sorum olacak. Bu monitöre nvidia tarafindan driver ile gsync desteği geldi mi acaba?
    Ve monitörü freesync denediniz mi hiç AMD ekran kartıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 26 Nisan 2019; 12:13:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.