Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fena kafamı çeliyor bu monitör. dönüp dolaşıp buna geliyorum. benq 2430 baya yatmıştı aklıma , hala da aklımda. bir de bu model. ips zaten yok düzgün fiyata. gidip 800 liraya 75 hz 1 ms alacam bu gidişle
  • Ahbârî kullanıcısına yanıt
    Hocam bq2430 benim de çok hoşuma gitti fakat fiyatı epey yüksek. Sizin gibi ben de dönüp dolaşıp bu monitöre itopyada bakıp duruyorum. Bu fiyat seviyesinde başka hiç bir yerde, hiç bir alternatif yok. Sistemi topladık monitör yok. Sıkıntıdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Konu sahibi arkadaşa bir sorum olacak. Bu monitöre nvidia tarafindan driver ile gsync desteği geldi mi acaba?
    Ve monitörü freesync denediniz mi hiç AMD ekran kartıyla?
    AMD kartım yok, windows 10 kullanmadığım içinde o freesyncte gysnc özelliği kullanma şansım olmadı. Ama kullanan arkadaşlar performanstan çok memnunlar. Freesync i nvidia kartlarda kullanmak için gtx10xx üstü ve win10 lazım bunuda buradan belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

çok fena kafamı çeliyor bu monitör. dönüp dolaşıp buna geliyorum. benq 2430 baya yatmıştı aklıma , hala da aklımda. bir de bu model. ips zaten yok düzgün fiyata. gidip 800 liraya 75 hz 1 ms alacam bu gidişle
    Bu benq modelini nasıl almayı düşünebiliyorsunuz anlamıyorum.
    TN panel kadar kötü renk veren ve az ışık veren başka bir panel yok ve FH 24" bir monitöre 2000 lira kesinlikle verilmez TN panel ise.
    İtopya da ki monitör renk kalitesi olsun, canlılık olsun iyi bir monitör ayrıca 1-4 ms aralığında çalışan 144hz bir monitör ben tavsiye etmem benq'yu ve daha önce hiç kıvrımlı monitör kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım ve inanılmaz bir fark var.Odaklanma seviyen maksimuma çıkıyor ve oyunlarda çok hakim oluyorsun.

• Beyler @steelo nun dediği gibi 2000TL TN panele harbiden verilmez. Bende çok araştırdım zamanında fiyat performans olarak bundan daha iyisini göremedim.
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Peki freesync-gsync kullanmayip Vsync açtığınızı söylüyorsunuz. Eğer oyunlarda 144fps veren bir ekran kartiniz yoksa sorun değil ama ben rtx2070 ile kullanacagim bu monitörü. 144 üstüne cikacak bir sekilde. Ben istiyorum ki 1fps ile 200fps arasi freesync aktif yapip fpsyi sabitlemeden ve ekranda yirtilma da yapmadan oyun oynayabileyim. Bu monitörün freesync aralığı kaçtır ve LFC özelliği var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 26 Nisan 2019; 15:22:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Peki freesync-gsync kullanmayip Vsync açtığınızı söylüyorsunuz. Eğer oyunlarda 144fps veren bir ekran kartiniz yoksa sorun değil ama ben rtx2070 ile kullanacagim bu monitörü. 144 üstüne cikacak bir sekilde. Ben istiyorum ki 1fps ile 200fps arasi freesync aktif yapip fpsyi sabitlemeden ve ekranda yirtilma da yapmadan oyun oynayabileyim. Bu monitörün freesync aralığı kaçtır ve LFC özelliği var mı acaba?
    O dediğiniz aralık 42fps den başlayıp 144hz ye kadar galiba LFC özelliği var diye biliyorum. ama şöyle bişey biliyorum 144Hz lik bir monitör freesync 144hz ye kadar çalışır ondan sonra yırtılma her türlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 26 Nisan 2019; 16:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/

Almıcam dedim ama fiyat 1400e düştü Tamam tamam alıyorum...
    bende az önce gördüm

ama aoc için bir arkadaş okuduğu yorumlardan sonra şunu dedi: " şerit halinde çizgi çıkıyor, uzun vadede sıkıntı" ama 1400 de cezbediyor.

Hocam uzun süre kullanıp çok memnun olan da var. Her zaman dendiği gibi sanırım şans işi. Kasayı topladım kenarda yatıyor aldım artık monitörü hayırlısı diyorum
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. keşke peşin fiyatına filan taksit yapsalardı.
    1500 liralık ürüne 13 lira kargo parası dilenen itopya peşin fiyatına taksidi hayatta yapmaz
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt

hadi iyi kargo paketi vs derim de bi de parafa taksitleri yok. enparayla aldıracaklar illa.
  • quote:

hadi iyi kargo paketi vs derim de bi de parafa taksitleri yok. enparayla aldıracaklar illa.
    Enpara ile 6 taksitle alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Enpara ile 6 taksitle alınır

Alıntıları Göster
    +155 lira
  • quote:

+155 lira

Alıntıları Göster
    Faizsiz dimi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Faizsiz dimi zaten

Alıntıları Göster
    faiz zaten fazla demek
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Sadece itopyada satılıyor ve 1400 lira. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Sadece itopyada satılıyor ve 1400 lira. Ne dersiniz?
    en düşük fiyatta şuan konuyu okuyup karar verebilirsin hocam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.