Bildirim
AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Aynen söylediğiniz gibi.Bende öyle gönderdim.quote:
Orijinalden alıntı: emre6128
hocam gönderimi nasıl yapıyorsunuz? sitesinden iade talebinde bulundum ups kargo çağırıp itopya sitesinde bulunan kargo kodunu verip gönderiyormuyuz.
Alıntıları Göster
Avrupa da Batı da satılmayacak ürünler malesef bizim buraya kakalanıyor gibi geliyor bana.
@Section8 -
Steelo ben değişim yapmak istemiyorum. Direk iade alıyorlar mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Açılan veya kullanılan malı iade almıyorlar diye yazmışlar iade/garanti bölümünde.Tüketici hakları gereğince 14 gün içinde iade edebilirsin ama itopya bunu etik bulmuyormuş :)quote:
Orijinalden alıntı: Section8
Steelo ben değişim yapmak istemiyorum. Direk iade alıyorlar mı?
Yani iade edebilirsin ama tüketici hakları yoluyla olabilir.Kendilerine direk iade için birşey göndermedim hiç o yüzden bilmiyorum.Arayıp sorabilirsin itopyayı daha net olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 19 Şubat 2019; 14:29:57 > -
-
hocam ben şimdi iade talebinde bulundum ve değerlendirme aşamasında göeünüyor. siz itopyadan onay mı beklediniz yoksa kargo koduyla direkt gönderdiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk gönderdim cevap vermelerini bekleme.Kargonun içerisine problemini yaz, faturanın kopyasını koy, cep telefonunu yaz ve değişim veya iade hangisini istiyorsan onu yaz gönder.quote:
Orijinalden alıntı: emre6128
hocam ben şimdi iade talebinde bulundum ve değerlendirme aşamasında göeünüyor. siz itopyadan onay mı beklediniz yoksa kargo koduyla direkt gönderdiniz mi? -
arkadaşlar merhaba c24g1 monitörü yeni aldım herhangi bi driver fln vs yüklememiz gerekiyormu ve tavsiye edeceğiniz ayarlar varmı şimdiden teşekkürler -
Herhangi bir setup gerekmiyor CD de masaüstünden bazı ayarları yapabilmen için programlar var. Önerilen ayarlar bazı arkadaşlar önceki mesajlarda paylaştılar. Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: cherkes16
arkadaşlar merhaba c24g1 monitörü yeni aldım herhangi bi driver fln vs yüklememiz gerekiyormu ve tavsiye edeceğiniz ayarlar varmı şimdiden teşekkürler -
Monitörü ölü pikseller çıktığı için geri gönderdim. 2 haftadır sonuç için servis onayı bekliyorum. Değişime de razıyım. Ama ne telefonu açıyorlar ne de düzgün cevap veriyorlar. Böyle bir saçmalık ile uğraşıyorum.
İade ya da değişim talebi ile geri gönderdiniz mi? Geri gönderdiyseniz durumunuzu merak ettim. -
dün iade talebiyle kuryeye teslim ettim şu anda dağıtımda bakalım ben ne kadar bekleyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Kan Turalı
Monitörü ölü pikseller çıktığı için geri gönderdim. 2 haftadır sonuç için servis onayı bekliyorum. Değişime de razıyım. Ama ne telefonu açıyorlar ne de düzgün cevap veriyorlar. Böyle bir saçmalık ile uğraşıyorum.
İade ya da değişim talebi ile geri gönderdiniz mi? Geri gönderdiyseniz durumunuzu merak ettim. -
Hocam öncelikle geçmiş olsun ve bu önerim herkeze ne ürün alırsanız alın video kayıt edin kargo kutusunu açılırken takarken ve sorunları video kaydetmek direk etki ediyor ve hızlı çözülüyor bilginize iyi forumlar dilerim -
En fazla piksel hatası çıkar diyordum ama böyle birşey çıkınca kalakaldım. Bunlar fabrikada hiç mi kontrol edilmiyor. Servistekilerde kullanıcı hatası derse ugraş dur. Bakalım yeni gönderdim. -
Dedigim gibi her zaman video hocam kesinlikle çok etkisi oluyor thh yazılı ve videolu açıklama olunca hızlı çözülüyor iyi forumlar dilerim -
itopyaya ulaşamıyorum aradığım gibi bağlantı kesiliyor telefon dahi çalmıyor sebebi ne olabilir? numaramızı engelleme gibi garip şeyler geliyor aklıma. iade talebi ne aşamada bilgi alacaktım. -
Hatırladığım kadarıyla telefonları bozuk-çalışmıyor vs. tam bilmiyorum. Facebook yada mail at -
Bugün tam 35 dakika gitar melodisini dinledikten sonra birisi telefonu açtı. Monitör hakkında konuştuk ve yenisini göndereceklerini söylediler.
Facebook üzerinden mesaj atarsanız daha hızlı dönüyorlar. Ama yine de sonuç almak için çok bekliyorsunuz. İlk alışverişim ve kötü bir referans oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kan Turalı -- 25 Şubat 2019; 18:13:23 > -
kendilerine mail attım sipariş numarası vb. herşeyi yazdım ürünü kendilerine gönderdiğim ve cuma günü teslim aldıkları halde ürünü kendilerine nasıl göndereceğim konusunda mail ile geri dönüş yaptılar. bir daha tövbe. -
alınır mı
firma sorunlu galiba -
sorun yaşayan da var yaşamayan da varquote:
Orijinalden alıntı: undermunder
alınır mı
firma sorunlu galiba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X